Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-11-2010, 07:37
|
|
|
Ja do tego dorzucam pierwszą literę "M" i powstaje pierwszy tytuł z bazy tanuków Maburaho
I to może być chyba tylko to. |
|
|
|
|
|
Uzumaru
|
Wysłany: 23-11-2010, 23:40
|
|
|
link
kojarzy ktoś może?
Z góry dzięki :) |
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 23-11-2010, 23:41
|
|
|
Azumanga Daioh |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Uzumaru
|
Wysłany: 23-11-2010, 23:44
|
|
|
Dzięki :) |
|
|
|
|
|
Hoshiro
|
Wysłany: 24-11-2010, 19:14
|
|
|
Cześć wszystkim. Jestem takim niedzielnym fanem anime, ale trochę już serii obejrzałem. Ostatnio chodzi za mną pewne anime, które oglądałem w dzieciństwie, jednak nie pamiętam tytułu. Wiem że to anime leciało w jakiejś polskiej tv gdy miałem chyba z 6/7 lat a obecnie mam 23. Jednym chyba z głównych wątków był motyw o jakimś głównym złu - diable (lub przypominającym szatana), który nie miał jednego roga. Była grupka bohaterów, którzy chcieli przeszkodzić w zdobyciu tego drugiego roga prze głównego oponenta. Bardzo proszę o pomoc, myślę że to anime nawet jest bardzo popularne. Pozdro |
|
|
|
|
|
macko1906
|
Wysłany: 25-11-2010, 05:23
|
|
|
Ohh YES ! Arigatou gozaymasu Kokodin ! |
Ostatnio zmieniony przez macko1906 dnia 25-11-2010, 05:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Agnieszka
Gość
|
Wysłany: 25-11-2010, 17:41
|
|
|
Witam, jestem rocznik '94 i z dzieciństwa pamiętam jedną bajkę, która leciała chyba na polsacie albo na polonii. Niestety, jedyne co z niej pamiętam to dziewczyna, koń (lub biały jednorożec) i jakiś czarny charakter :( nie mam pojęcia nawet czy to było anime. Pewnie nikt mi nie pomoże, ale można spróbować. pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-11-2010, 17:55
|
|
|
Trochę strzał, ale może Ostatni jednorożec?
http://www.filmweb.pl/film/Ostatni+jednoro%C5%BCec-1982-8424 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 25-11-2010, 18:15
|
|
|
Gość napisał/a: | Witam, jestem rocznik '94 i z dzieciństwa pamiętam jedną bajkę, która leciała chyba na polsacie albo na polonii. Niestety, jedyne co z niej pamiętam to dziewczyna, koń (lub biały jednorożec) i jakiś czarny charakter :( nie mam pojęcia nawet czy to było anime. Pewnie nikt mi nie pomoże, ale można spróbować. pozdrawiam :) |
She-ra? |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
mkraw10
Gość
|
Wysłany: 26-11-2010, 01:53 10 lat temu
|
|
|
hej
około 10 lat temu oglądałem na pewnej stacji tv (nie pamiętam jakiej) kreskówkę której akcja toczyła się w komputerze. Bohaterowie zmagali się z postaciami z gier sterowanymi przez gracza. Czy ktoś pamięta jak ta baka się nazywała?? |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
mkraw10
Gość
|
Wysłany: 26-11-2010, 02:11
|
|
|
nie to nie to:D chociaz wydaje mi sie ze w tytule bylo cos z "game" z drugiej strony moze pamiec mnie zawodzi:D glownym bohaterem bylo dziecko ktore w pewnym epie poznalo dziewczynke, ktora chyba miala cos wspolnego z wodą (pamietam muszle w jej wlosach:D), w nastepnych odcinkach chlopiec i ta dziewczynka byli juz doroslymi i szukali jakiegos kumpla tego chlopaka. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-11-2010, 02:48
|
|
|
Oooooo! Żywy człowiek, który oglądał ReBoota! Ranyboskie, to jednak oprócz mnie KTOŚ to oglądał :D |
|
|
Squaerio
O RLY?
Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 26-11-2010, 10:21
|
|
|
Żeby zobrazować to, co podlinkowała już GoNik. Kiepska jakość, ale...
Intro jednego z wcześniejszych sezonów, Matrix to jeszcze dzieciak. Zdaje się, że puszczali to jakoś w sąsiedztwie Transformers: Beast Wars. |
|
|
|
|
|
|