Crossovery? |
Wersja do druku |
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2004, 13:31
|
|
|
wracając jeszcze do Wiedźmina. Co powiecie o Xellu na Dijkstre? (tak to się pisalo? ^^'')
Bo i mi na Jaskra nie podchodzi. Jaskier nie ma od cholery roznych natur. I chociaz gadula to.. Nie, zupelnie inne charaktery |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 15-05-2004, 13:46
|
|
|
(pobieznie ale zawsze^^')zapoznałam się z wiedźminem^^ i ten gość dużo lepiej pasuje od Jaskra.
A co powiecie na jakiś film? np...piraci z karaibów :P |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:10
|
|
|
Xell idealnie pasuje na Dijkstre... Jaskier nie jest taki tajemniczy, jest z natury dobry i wogóle w zachowaniu nie przypomina Xellosa |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:13
|
|
|
dokladnie g_v_s. Pozatym Jaskier jest taki.. Wszystko po nim widac jak na otwartej dloni. Zdecydowanie nie pasuje do niego dwulicowy Xellos nawet jesli obaj ciągle się uśmiechają. |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:13
|
|
|
No wreszcie ktoś mnie poparł^^ Jaskier to nie ten typ... |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 15-05-2004, 17:11
|
|
|
Macie rację, Dijkstra się nadaje (i kto od poczatku mówił, że Jaskier do Xellossa zupełnie nie pasuje? No kto?), tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić Xella "krzyżującego kaszaloty na wielorybie" XDDD |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 16-05-2004, 01:12
|
|
|
Yume ja też twierdziłam że on nie pasuje!! *_*Xellcio*_* jest zbyt dwulicowy^^'' |
|
|
|
|
|
Ayanami
|
Wysłany: 16-05-2004, 11:14
|
|
|
I jeszcze Phibrizzo na Vilgefortza. Tylko że Phibrizzo to za młody... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:30
|
|
|
Dobra, a co z One Piece?;PPPP |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:43
|
|
|
Sanji->*_*Xellos*_*
Nami->Lina
nie ta para ale tylko ona pasuje |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:46
|
|
|
Oooo...no widzisz jak ładnie się złożyło >))))) Genialnie...
A Gourry?Zel? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:51
|
|
|
nie wiem moze Gourry główny bochater a Zela nie wiem gdzie wcisnąć |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:54
|
|
|
Może Zoro? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:03
|
|
|
czy ja wiem chyba jednak nie:( |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 09:48
|
|
|
Po przeczytaniu fika Stupid Slayers można dopasować Slayersiki do bohaterów bajki "Czarodzieś z krainy Oz" XD
Mai_chan wie o co chodzi i osoby, które to czytały pewnie też >) A dla reszty pozwolę sobie opisać. Zaznaczam, że to był pomysł Mai_chan!
Lina- Dorotka XD
Gourry-złomiany strach
Zelgadisek- blaszany drwal
Amelia- lew
Oz (Oś)- Xellos
Filia- dobra wiedźma
XDDDDD
I co wy na to? |
|
|
|
|