Crossovery? |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:04
|
|
|
Naaga->czarownica z południa^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:06
|
|
|
O! No widzisz! Liczba mi się nie zgadzała i nie mogłam znaleźć tej jednej brakującej!>) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:21
|
|
|
a co powiecie na hellsing? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:24
|
|
|
Myślałam, ale jest mało osób. Zaraz będą sprzeczki kim byłby Alucard. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:35
|
|
|
no jak to kim *_*Xellos*_* albo LinaXDD |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:37
|
|
|
Ale to jest chyba on, nie? ^^" (nie czytałam ^^") |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:40
|
|
|
On,on...^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:43
|
|
|
ja podstawiam pod zachowanie, siłe i charakter^^ a nie płeć |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:45
|
|
|
Aaa.. tego nie znam ^^" (*(@&$^$^ JPF ==') |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:46
|
|
|
Ej fajnie, mówiliście o moim ficu ^^. Czy już wiecie skąd te moje dziwne pomysły z tematu "co by było gdyby?" A co do Hellsinga, to
Wiktoria Ceres => Filia
Obie mają problemy egzystencjonalne, zabójczą broń, blond włosy ^^ i bez wątpienia nie są ludźmi.
A co wy na Robin Hooda? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:47
|
|
|
A ja dostałam;P Trzeba znać dobre firmy wysyłkowe>) Bo JPF to marnie z tym ciągnie^^ Zamów w www.komiksiarnia.pl
A co do Hellsa to faktycznie Lina mogłaby pasować pod siłę, ale charakter? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:49
|
|
|
robin->Zel
marion->Ame
mały john->Gourry |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:50
|
|
|
Xellas!!!!!!! Robisz mi na złość!!!!!!!!!!:( |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:51
|
|
|
Robin => Lina
Braciszek Tuck => Filia
Jan bez ziemi => Phibby
z pozostałymi zgadzam się z Xellas. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 22-05-2004, 10:53
|
|
|
Lina na robina sie nie bardzo nadaje bo nie jest tak opanowana jest silna to fakt ale jej charakter... |
|
|
|
|
|
|