Co by było gdyby ...... |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 21-08-2003, 10:23
|
|
|
I nie tylko jemu - wszystkim przedstawicielom płci męskiej ^^'' |
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 21-08-2003, 21:05
|
|
|
eee ,może nie ^^ ,może byłaby całą serię ^^( "DARKSTAR ANTYCHRYST PRZYBYWA !" "SHABRANIGDO ANTYCHRYST NADCHODZI !" "FIBRIZZO ANTYCHRYST TU JEST !";P)
A co by było gdyby moje spostrzeżenia okazały się trafne i Vorfeed jest kobietą ? ^^ ( w Lost Universe jest pewna bohaterka , Canal Vorfeed , identyczne nazwisko z imieniem ;P) |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 21-08-2003, 21:07
|
|
|
Przeczytaj spoilery w topicu o Lost Universe, albo obejrzyj serię to się dowiesz, jakiej jest płci... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 21-08-2003, 21:14
|
|
|
Kto ? Canal czy Vorfeed ? (proszę nie glebnąć za zadawanie głupich pytań^^'''') |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
|
Wysłany: 21-08-2003, 21:16
|
|
|
I to i to... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2003, 21:51
|
|
|
Xeniph napisał/a: | I to i to... |
TO!!?? |
|
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 21-08-2003, 21:56
|
|
|
to... znaczy nie mają płci ? ^^
a wracając do tematu
Co by było gdyby to starozytne smoki wymordowaly zlote a Filia byla ostatnim zlotym smokiem ?? .... |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 21-08-2003, 22:01
|
|
|
Litości ona już teraz to ma sentymenty a jakby była jedyna to mogło by być jeszcze gorzej . Chyba że to Val wraz z Liną chciał by pokonać Filie którą Gavv przywrucił do życia jako Demona itd itd...
Czyli poza postaciami niewiele by sie zmieniło i ciekawi mnie na jakiej podstawie Lina wyrzywała...nie tłumaczyła mocnymi argumentami coś Valowi???<no i nadal był by to Val vegras a nie Val Gavv>... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-08-2003, 10:04
|
|
|
A właśnie że nie Val! On by miał zarezerwowaną rolę szefa starszyzny starożytnych smoków i gnębił młodego kapłana/kapłankę, podróżującego z Liną i nieświadomego przyczyn zagłady złotych smoków... Przecież po tym odrodzeniu Val przestał się starzeć psychicznie i fizycznie, jakby żył normalnie, to by miał jakieś tysiąc lat... Wyglądałby przynajmniej jak Mirgazia. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-08-2003, 10:21
|
|
|
Troche wprowadzilo by to zmian. Starozytne smoki byly potezniejsze od zlotych, wiec Lina zgniotla by Filie w ktorejs z konfrontacji (np. w bitwie przy bramie, gdy Val, czy tym razem raczej Filia zdobyla Miecz Swiatla) i bylby spokoj. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 22-08-2003, 10:55
|
|
|
Dobra dopiero co skończyłem oglądać trzecią serie i mam małe pytanie <nie pytać sie mnie co mnie z nim naszło>
Co by było gdyby w ostatecznej walce z Darkstarem nagle nieopodal wszystkich pojawił by sie Fill ojciec Amelii?! |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-08-2003, 11:06
|
|
|
Bylby to taki sam Deus ex machina jak Elfy w Helmowym Jarze. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 22-08-2003, 11:11
|
|
|
Nie no mnie nawet zaczęło zastanawiać co by Fill zrobił po ujrzeniu Dark Sara bo przypuszczam że na Filie też by sie rzucił bo to Smok <taki głupi ludzki przesąd> i na początku troszke nawiedziła port z którego ruszały wszelkie ekspedycje do nowego świata... |
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 22-08-2003, 20:15
|
|
|
hmmmm "Ty ochydny potworze powstrzymamy cię !" i obowiązkowa Pięść zwycięztwa ;P
czyli Canal jest ...Vorfeedem tylko w innej postaci ,tia ? ^^
Zellas (terminator z Xellos Page) mówiła że to obraz holograficzny komputera głównego z pewnego statku kosmicznego....
chodziasz możliwe że Canal to uśpiony/a Vorfeed .
A Yami no Makumono to DarkStar w czystej postaci czy też uśpiony ? ^^
Co by było gdyby DarkStar nie został powstrzymany przez Linę , Siriusa ,Filię & Co. ?
"Wieczna Cisza ....."
Co do następnej wiadomości :
Przepraaaszam...
A co to jest spoiler ? |
Ostatnio zmieniony przez Irenicus dnia 22-08-2003, 21:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
|
Wysłany: 22-08-2003, 20:19
|
|
|
CHOLERA, IRENICUS, PRZESTAŃ SPOILEROWAĆ!!! Ty wiesz po co są te białe teksty na białym tle w topicu "Lost Universe"?! Właśnie po to, żeby uniknąć spoilerów! |
|
|
|
|
|