Co by było gdyby ...... |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 10:57
|
|
|
a wtedy jak Lina nie mogła czarować to kto jej pomógł?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 30-04-2004, 11:01
|
|
|
No niby pomógł... rzeczywiście ;P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-04-2004, 11:37
|
|
|
Gdyby nie było Xellosa? Może Zel by dostał w swoje łapy Wszechbiblię(nie, nie mówię o tej stronie:P). Wtedy dopiero mogłoby być ciekawie. "Lekarstwa" by raczej nie znalazł(co to wogóle za pomysł żeby szukać tam lekarstwa na klątwę stworzoną przez Rezo, człowieka który żył setki lat po powstaniu Wszechbiblii??), ale kto wie jakich czarów by się nauczył? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 30-04-2004, 14:09
|
|
|
Nie byłoby Xellosa???? Ne... Xellos to jedna z postaci, którą uwielbiam i bez niej to nie byłoby to samo. Lina nie miałaby tyle przygód^^>czyt.kłopotów< |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 02-05-2004, 15:34
|
|
|
Nie oglądałabym Slayersów, nie czytałabym mangi... gdyby nie Xell to nic nie było by takie samo ^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-05-2004, 17:49
|
|
|
No na pewno!
W anime nie byłoby naprawdę komicznych scenek^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-05-2004, 18:22
|
|
|
u mnie to by się mogło skończyć na nie odnalezieniu tej stronki^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-05-2004, 18:38
|
|
|
No dobrze^^ Co by było gdyby Linie nie udało się pokonać Dark Stara?
Niekoniecznie musiałoby się to zakończyć totalną zagładą. <No, na początku owszem^^ ale potem? Co by było potem???> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-05-2004, 18:40
|
|
|
potem kazdy by się odrodził nie pamiętając nic z poprzedniego wcielenia |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-05-2004, 18:48
|
|
|
Nudno by było. Zakładając, że świat faktycznie by się odrodził. Mi to nasuwa analogię z rewolucją październikową(wiem, dziwny jestem:P): w założeniu zburzenie starego porządku i zbudowanie nowego jest piękne, ale rzeczywistość kwiczy. Prawdopodobnie by g... nic nie wyszło:P. Przecież Lina, mówi, że lepiej budować taki świat stopniowo. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-05-2004, 18:50
|
|
|
Ja się z tym zgadzam^^ przecież to bylby już inny świat nie ten który znamy z serii bo nie wiadomo jak Dark Star wyobrażał sobie ten idealny swiat |
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 03-05-2004, 18:56
|
|
|
Pewnie jak każdy inny, co chce go uzdrowić - ja rządzę, oni mi służą i jest super ^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-05-2004, 19:00
|
|
|
Pewnie tak^^ na pewno powstali by też tacy pragnący to zmienić może znowu Lina & co?? |
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 03-05-2004, 19:04
|
|
|
Zawsze się znajdzie grupka takich, co im się nie podoba.
Co by było, gdyby Lina nie uznała, że może 'zarobić' na siostrze? [może i takie pytanie już było, nie wiem ^^"] |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-05-2004, 19:06
|
|
|
hm...wtedy nie musiałaby uciekać z domu -->inaczej seria by nie powstała |
|
|
|
|
|
|