Co by było gdyby ...... |
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 24-05-2004, 18:15
|
|
|
Xellos jest mistrzem maskarady, więc nie miałby problemu z oszukaniem naiwnej Amelki^^ Ona jest zbyt zapatrzona w Zela żeby jakkolwiek wątpić w prawdziwość naszej chimerki^^"""
Czyli pomysł sprowadza się do pierwszego posta tej strony >))))
Ale po co Xellos ma się przebierać? Jest przecież wystarczająco potężny zrobić to bez przebieranek. Fakt, że to jest TO Seliuun^^" Miasto białej magii, a Amelka zna kilka optymistycznych "piosenek" ^^""" No i chyba, że zrobiłby całą maskaradę z nudów>) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-05-2004, 20:08
|
|
|
Mai chan, jaki rodzaj wykorzystania maz na myśli;P? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-05-2004, 20:19
|
|
|
Jeszcze nie wiem ^^ (ale wydaję mi się, że myślisz o tym samym co i mi przemknęło przez myśli) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2004, 05:19
|
|
|
czyli o tym samy co każdy myśli słysząc słowo "wykorzysta"
a co by było gdyby Zel się dowiedział o planie *_*Xellusia*_* |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 14:06
|
|
|
Xellas,prowokujesz mnie!!! To już drugie podejście "na złość"!!!!><
To zależy. Mógłby postąpić godnie i pomóc biednej niewieście, albo sprawę olać stwierdzając, że ma ważniejsze sprawy na głowie (no ciekawe jakie?:)) i pójść własną drogą (w towarzystwie płomiennowłosej ślicznotki >)) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2004, 16:53
|
|
|
ja cię nie prowokuje zadaje grzecznie pytania^^
Co by było gdyby Zel był podobny do Rezo?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-05-2004, 16:54
|
|
|
On JEST podobny do Rezo. Ma podobną fryzurkę i trójkątną twarz. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:19
|
|
|
chodziło mi o charakter^^'' z wyglądu to jest oczywiste w końcu sa rodziną chociaż Zel jest niziutki^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:21
|
|
|
Niziutki???0_o
Lina mu do ramienia sięga(wiem że jest niska^^") i jest prawie taki jak Xellos!!!!!!!
A co do charakteru... jego działania byłyby zbliżone do działań Rezo nie... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:26
|
|
|
*_*Xellos*_* jest znacznie wyższy!!!
ale własnie zastanawiało mnie czy też mugłby próbować wezwać Rubinookiego... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:33
|
|
|
No wiesz, Rubi^^ pytał się grupki o "współpracę" i Zel zaoferował swoje usługi >) w zamian za powrót do dawnej postaci...^_^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:36
|
|
|
hm...ciekawe czy Lina wtedy walczylaby przeciw Zelowi czy nie^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:39
|
|
|
Wtedy to Zel byłby tym "złym" więc pewnie tak. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:41
|
|
|
ale gdyby to bylo po zakończeniu TRY czyli wszyscy by się znali (i kochali:P) to nie było by takie łatwe... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:42
|
|
|
No...to by się dramat zrobił >) Myślę, że prędzej szukaliby sposobu jak załatwić Rubiego, nic przy tym nie robiąc Zelusiowi*_* |
|
|
|
|
|
|