Co by było gdyby ...... |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2004, 17:45
|
|
|
a gdyby on ich atakował?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-05-2004, 19:22
|
|
|
Xellas, pisz bardziej rozwinięte posty bo cię Avellana będzie tępić. A gdyby ich zaatakował? Lina pokonał Shabby'ego tylko przy pomocy Rezo. Gdyby Zelgadis nie chciał jej pomóc wszyscy by polegli. Z wyjątkiem Xellosa ofkoz.
Jesus Christ, ty też zaczynasz?? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2004, 19:24
|
|
|
Ysen a jak ja miałam to pytanie bardziej rozwinąć?-_-''
Co by było gdyby Zelgadis był kobietą? XDDD |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 20:54
|
|
|
= ="""A co by było gdyby Xellosa nie było w Slayersach? Co by było gdyby Xellas sobie ze mnie nie drwiła? Co by było gdyby twórcy nigdy nie pokazali Filii?= ="""
Byłby spokój...uff...
BTW. Nie Ysen, ja jestem za leniwa żeby przy każdej wymianie słowa "Zel" stawiać te znaczki >)Nie załamuj się. Poza tym to nie mój styl;) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:02
|
|
|
Chimeria napisał/a: | = ="""A co by było gdyby Xellosa nie było w Slayersach? |
O.O Tragedia!!! Seria straciłaby jedną z najfajniejszych postci, Lina by umarła, Gourry nie miał miecza, Dark Star zniszczyłby świat
Chimeria napisał/a: | Co by było gdyby Xellas sobie ze mnie nie drwiła? |
Ja nie drwie^^ ale pewnie byłabyś znudzona^^
Chimeria napisał/a: | Co by było gdyby twórcy nigdy nie pokazali Filii?= =""" |
O_O nie pokazali Fili?!? To kogo drażniłby *_*Xellosik*_* Dark Star zniszczyłby świat bo *_*Xellcio*_* nie miałby z kim mocy połączyć^^
Chimeria napisał/a: | Byłby spokój...uff... |
Fani by i tak nie dali spokoju, a ja mogłabym znaleźć sobie inną ofiarę na parkę dla *_*Xellcia*_*
Chimeria napisał/a: | BTW. Nie Ysen, ja jestem za leniwa żeby przy każdej wymianie słowa "Zel" stawiać te znaczki >)Nie załamuj się. Poza tym to nie mój styl;) | XDD "*_*Xellos*_*" znak firmowy XDD |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:06
|
|
|
Xellas napisał/a: | Fani by i tak nie dali spokoju, a ja mogłabym znaleźć sobie inną ofiarę na parkę dla *_*Xellcia*_* |
Jak daliby spokój gdyby nie znali tych postaci?^^"(ani Xella, ani Fi) Ciekawe kogo byś wykombinowała >)
Właśnie- gdyby Fi nie było to z kim wtedy Xellos by połączył moc? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:09
|
|
|
Chimeria napisał/a: |
Jak daliby spokój gdyby nie znali tych postaci?^^"(ani Xella, ani Fi)
Ciekawe kogo byś wykombinowała >) |
Vala^^ Ładnie wyglada z Liną XDDD
Chimeria napisał/a: | Właśnie- gdyby Fi nie było to z kim wtedy Xellos by połączył moc? |
Z nikim świat by został zniszczony^^ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:14
|
|
|
Inny problem. Gdyby nie było Filii, kto by przekazał Linie & co przepowiednię o Dark Starze? Kit z romansidłem, to jest dopiero problem! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:17
|
|
|
Ktos by na pewno przekazał, któryś z młodszych smoków, ale wtedy mogliby się z *_*Xellciem*_* nie dogadać, a wiadomo jak kończą takie osoby^^' |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:17
|
|
|
Autorzy wymyślili by kogoś... może sama Lina miałaby nagle jakieś widzenia? Val i Li??? Pierwsze słyszę takie połączenie!0_o |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 25-05-2004, 21:21
|
|
|
ba!!! ja widziałam hentai na ten temat, dlatego uwarzam że to jest niezłeXD |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-05-2004, 12:50
|
|
|
Przynajmniej z Zegisem byś się nie użerała wtedy;P. Chociaż nie, zapomniałem, że on ma awersję do Liny. Wtedy by dowodził, że Valgaav jako Mazoku nie może mieć uczuć;P. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 26-05-2004, 13:14
|
|
|
_-_........-_-'''.........>_<*** Ysen nie prowokuj mnie!! Zegis nigdy nie dowiódłby tego tak jak z *_*Xellosem*_* i Filią!!
przed chwilą widziałam śliczny obrazek przedstawiający Gouurego z Zelem^^
Co by było gdyby taka parka łaziła po świecie? Pozatym, że Lina i Ame byłyby nieszczęśliwe... |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 26-05-2004, 13:58
|
|
|
Gourry i Zel...= =******** Masakra... nie dość, że się mi nie dobrze robi to świat byłby zagrożony wybuchem zazdrosnej Linki
W co autorzy wyposażyliby Naagę gdyby nie miała tak okazałych kształtów?:) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-05-2004, 20:11
|
|
|
Gourry i Zel? Ja uważam, że Amelia jest dla Zela za głupia, a co dopiero Gourry;P.
Chimi - w ogon^_~? Na litość formułuj logiczniejsze pytania;P. |
|
|
|
|
|
|