Slayersowe pary ^ ^ |
Którą Slayersową parę najbardziej lubisz? |
Xell/Fi |
|
43% |
[ 32 ] |
Lina/Gourry |
|
24% |
[ 18 ] |
Zel/Amelia |
|
31% |
[ 23 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 73 |
|
|
|
Wersja do druku |
g_v_s
|
Wysłany: 20-10-2003, 06:43
|
|
|
Wiem że Zel jest bardzo opanowany, ale nie sądze żeby wytrzymał długo z takim czymś, jak Amelia... |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Hitomisia
Dołączyła: 22 Wrz 2003 Skąd: "Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną, do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych" Status: offline
|
Wysłany: 20-10-2003, 12:59
|
|
|
głosowałam na Zelusia...i Amelie (ale stanowczo wole go samego;)) |
_________________ "Twe oczy jak piękne świece,
a w sercu źródło promienia.
...więc ja chciałbym Twoje serce ocalić od zapomnienia..." |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 20-10-2003, 17:02
|
|
|
Wszyscy dobrze wiedzą, że jak słyszę "para Xel/Fi" to mi się niedobrze robi, bo wiadomo że taka nie ma prawa zaistnieć... Poza tym średnio lubię Filię, a Xellos jest dla mnie de best ^^, więc dla mnie nie pasują do siebie :P.
Ja w sumie za żadną parą tam nie jestem... Więc nie głosowałem. :P W sumie to nigdy nie interesują mnie w grach/filmach itp. wątki miłosne... Chociaż, podobnie jak Xeniph, zagłosowałbym może, gdyby w ankiecie pojawiła się para Sylphiel/Gourry... |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-10-2003, 18:17
|
|
|
Czy was kompletnie pogięło... Trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby Gorryiego z Sylphiel swatać... |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 20-10-2003, 18:47
|
|
|
Heh jedno co mi sie nasowa to to, że ich potomstwo nie miałoby żadnych szans przetrwania w okrutnym swiecie. W najgorszym przypadku mające (nie obrażając fanek Gourriego) niestandardowy sposob myslenia i bedace (nie obrazajac fanow Sylphiel) absolutnie pacyfistycznie nastawione do zycia...
Jedyna para mająca w miarę sens to Zel i Ame. Przynajmniej jest w miare realna. Pozostali zostali dobrani w taki sposob by wygenerowac jak najwiecej watkow komediowych, bo czy moze byc cos smieszniejszego niz mala, plaska czarodziejka pomiatajaca duzym szermierzem czy demon przekomarzajcy sie kaplanka stojaca po stronie dobra ;) |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-10-2003, 18:51
|
|
|
A w najlepszym wypadku mające umysł Sylphiel (może jest naiwna, ale na pewno nie głupia) i umiejętności bojowe Gourry'ego, pesymisto. A przy tym umiałoby świetnie gotować ^^
A parka Zel/Lina też jest jak najbardziej realna. On doprowadzałby ją do porządku, gdyby poniósł ją temperament, a ona powstrzymałaby go przed wiecznym smuceniem się. Tak ja to widzę. Poza tym, przeczytałeś trzeci tomik mangi? Ja tam widzę bardzo realny wątek... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Hitomisia
Dołączyła: 22 Wrz 2003 Skąd: "Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną, do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych" Status: offline
|
Wysłany: 20-10-2003, 19:22
|
|
|
moim zdanie bardziej realna jest para Sylphiel/Gourry niż Lina/Gourry
tamci do siebie pasowali..i 'mieli sie ku sobie' natomiast to z Lina bylo troszke naciagane (no własnie bardziej pasowałby Zell)
ale niezapominajmy że przeciwieństwa sie przyciagaja ;] |
_________________ "Twe oczy jak piękne świece,
a w sercu źródło promienia.
...więc ja chciałbym Twoje serce ocalić od zapomnienia..." |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-10-2003, 19:38
|
|
|
BUAHAHAHAHA!!!!!!!!! Zel i Lina???? BUAHAHAHAHA!!!!!!!!!! :P
Wy się przypatrzcie... Gourry i Lina mają od groma i jeszcze troche cech wspólnych... |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 21-10-2003, 06:43
|
|
|
... np. obżarstwo. Może jeszcze poczucie sprawiedliwości, ale to trochę naciągane w przypadku Liny ^^ I jakoś nie widzę tego groma? |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 21-10-2003, 12:29
|
|
|
Zel i Lina? On by nie był w stanie doprowadzić jej do porządku i szybko by się załamał ;P. Zaś Gourremu w sumie rybka, czy nim pomiata czy nie (możliwe, że to nawet lubi ;P). Chociaż z drugiej strony może przestałby się użalać gdyby tak dostał parę razy w głowę. Gorzej, gdyby dostał myśli samobójczych ;P. |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 21-10-2003, 12:56
|
|
|
Ja obstawiam Xel/Lina lub Xell/Sylphieel.... ;P i zdania nie zmienię ;P |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Sore
Dołączyła: 05 Mar 2003 Skąd: też zarąbista żółta planetka^^ Status: offline
|
Wysłany: 21-10-2003, 13:23
|
|
|
ho, ho, ho! Robi cie ciekawie, i ciepławo;P
Po pierwsze Lineczka i sznureczek... tfu, Gourry! No bo co przebije te jego teksty i stwierdzenia (" chociaż raz weź pod uwage moje uczucia" z anime, lub " PRZECIEŻ JESTEM JEJ OPIEKUNEM" z mangi) uderzające dokładnie w środek dziewczęcego serducha^^ ( a niby taki tępy jak miecz... )... nie ma co kryć, ta para ma szanse a)- zniszczyć przypadkiem świat, kłócąc się o coś, b)- wyżreć całą żywnosć naszej planety, c)- przetrwać , bo kto się czubi...
Po drugie! I moje ulubione! Zelgadis i Amelia! HA HA HA,! HO, HO, HO! Nie ma jak to zmiękczanie zbyt twardego kąska, co Amelia? Tak, mamy podobny gust- nie ma jak to zimni dranie, udający brak uczuć itp ( Vegeta, kochanie^^...) . Amelka tak zmiekczyła w anime naszego kamyczka, iż po seri " co za nizdara" wołał " AMELIA UWAŻAJ!" a jak zrobił te scene ataku na Fibrizzo przez pół godziny krzyczałam siostrze do ucha: A WIDZISZ, A WIDZISZ, A WIDZISZ?! ( notabene moja siostra bluźni twierdząc, ze Zel jej nie kocha, ale to chyba objaw zazrdości) .
Tak więc ta para jest pewniak, czekać na mange ( ponoć tam ten watek bardziej rozbudowany, ale pewna nie jestem) I PISAĆ WIĘCEJ FIKÓW Z ZELEM I AMELIĄ!!!!!
A o Fili i Xellosie nawet pi sac mi sie nie chce... czarne + białe = HO, HO, HO! |
_________________ sore wa himitsu desu^^
Wiecej fanfików z Zelem i Amelią!^^ |
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 21-10-2003, 17:53
|
|
|
Ja natomiast zagłosowałem na parę Amelia/Zelgadiss
Ale zaznaczam tutaj, że lubię tą parkę osobno ;]
Niechaj na zawsze Amelia pozostanie panną, a Zel wiecznym kawalerem^^
Heh ;]
Co do innych par to nie mam szczególnych zastrzeżeń...ale ciekawi mnie jedno...Co sądzicie o parce: Shabranigdo i Cioteczka Aqua? ;]
To dopiero piękny związek oparty na wiecznej, bezgranicznej miłości^^ - zapewne nic nie zauważyliście i tyle...a myślicie, że czemu Gaav pojawił się na pustyni, gdzie znajdowały się kammiene manuskrypty?
Ha! Był zazdrosny i tyle ;P Sam ją chciał uwieść spod nosa Shabyemu gdy ten spokojnie spał^^
Oto związek, który przetrwa wieki^^
<Dobra ;] Nie atakujcie - przecież żartowałem ^^> |
_________________ Nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa. |
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 21-10-2003, 19:10
|
|
|
Dzik , to jest wystarczający pretekst ;P
Skoro jesteśmy przy dziwnych parach proponuje Milgasie i Line. W koncu kto wie co kryje sie za ta zwykla smocza uprzejmoscia pod koniec NEXTa. A niby skad biora sie te wszystkie obrazki fantasy skapo odziana kobieta i smok u jej stóp albo na odwrót. Przeciez to oczywiste ze smoki maluja swoje fantazje ;> |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 21-10-2003, 19:38
|
|
|
Możliwe, że Xel też czuł miętę do Aquy ale widząc, że nie ma szans przy takiej konkurencji, postanowił zadowolić się Filią. Może taki teraz trend wśród Mazoku ;P.
A co do nietypowych par, to Valgaav-Sylphiel. Oboje dostali swoje od życia, a łagodna i współczująca Syl byłaby dobrą przeciwwagą dla ponoszącego się emocjami Vala :D. |
|
|
|
|
|
|