Slayersowe pary ^ ^ |
Którą Slayersową parę najbardziej lubisz? |
Xell/Fi |
|
43% |
[ 32 ] |
Lina/Gourry |
|
24% |
[ 18 ] |
Zel/Amelia |
|
31% |
[ 23 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 73 |
|
|
|
Wersja do druku |
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 21-10-2003, 20:12
|
|
|
Dzik napisał/a: | Ja natomiast zagłosowałem na parę Amelia/Zelgadiss
Ale zaznaczam tutaj, że lubię tą parkę osobno ;]
Niechaj na zawsze Amelia pozostanie panną, a Zel wiecznym kawalerem^^
Heh ;] |
masz na myśli to, że mają żyć na kocią łapę?^^ bo wiesz, gdyby Phil dowiedział sie conieco o tym co oni do siebie czują(a że czują to oczywisteXD) to by mógł ich wkopać w małżeństwo, ee, to znacvzy Zela, bo amelcia chyba by nie miała nic przeciwko:P
mOwiąc brutalnie Amelia jest jak plaster na (kamięnny) kuper i tyle! oni się potrzebują. i już! |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-10-2003, 20:16
|
|
|
Kurna
No to odrazu Sylpheel/Phibby albo Sylpheel/Gaav
:P |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 21-10-2003, 20:20
|
|
|
Nie, Phibby z Amelią a Gaav z Mazendą... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 21-10-2003, 20:37
|
|
|
Jadz_i_ka --> Cóż^^ To Twoje zdanie i nie będę się z nim (oficjalnie) sprzeczać ;]
Ale dla mnie oni mogliby się nie spotykać^^
Amelia - panna
Zel - kawaler
Nie powinno być między nimi jakiejkolwiek zależności o__O!
Nawet tzw. "kociej łapy" ^^
Heh ;]
Swoją drogą to ciekawe jak wyglądało życie tych par, które się pobrały^^
Zel --> Siedzi przed oknem, przeglądając smętnie wiadomości w gazecie, od czasu do czasu spoglądając na swój ogródek, wokół bawią się małe pasoży...dzieci^^ Zelus pociągnąwszy kolejny łyk piwska od którego się poniekąd uzależnił po wieloletnim przesiadywaniu w domu...zaciągnął się smrodem swoich dawno nie wypranych skarpetek...wszędzie porozrzucane byłu puszki po piwie oraz zabawki dzieciaków...Zel przez to lenistwo otępiał nieco i nawet nie pamiętał ich imion ;] - a akomponiowała temu spora ilość much oraz innych różnorakich insektów^^
Taaakkk^^ Zel był szczęśliwym mężem ;]
Spojżał na swoją "lubą", która w niczym nie przypominała już tej młodej, wysportowanej, pełnej wigoru Amelci^^ - teraz była to zgarbiona, otyła, wredna baba o konspiracyjnym uśmieszku...ona również odwzajemniła spojżenie Zelgadissa...ale raczej w innych celach. *Kiedy on u licha zdechnie?^^*
Zaprawdę! To jest życie! Pomyślał uradowany Zel i zapalił kolejnego papierosa zaciągając się dymem ;> |
_________________ Nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa. |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 22-10-2003, 13:12
|
|
|
Czy wy tego nie widzicie? Dzik przecież wszędzie wychwala Amelcię, jest jej wielkim fanem itp. On jest po prostu zazdrosny! Chce odciągnąć Zela i Amelię od siebie, żeby posiąść tą niewinną dzieweczkę dla siebie! On znów wprowadza w życie swe niecne, Dziczne plany, a wy tego nie zauważacie!!! ^_______^
Oki, poniosło mnie, weny dostałem. Dzik- wyjasnimy to na Smile Wars. >:D I bez obrazy... ;))) Ale co ja tu tłumaczę- taka jest prawda... :P |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-10-2003, 13:21
|
|
|
Mały offtop, ale nie mogę sobie darować.
Vel: właśnie to sobie wyobraziłam: Amelia i Ashram... To by była para... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Sore
Dołączyła: 05 Mar 2003 Skąd: też zarąbista żółta planetka^^ Status: offline
|
Wysłany: 22-10-2003, 14:14
|
|
|
<<
Wziął jej twarz w dłonie, lekko ją uniusł i spojrzał jej w oczy, po czym odezwał się z widocznym bólem:
- zakochałaś się nie w tym facecie.
Wstał pozostawiając ją siedzącą na hotelowej ławie. Wyszedł nie reagując na płacz dziewczyny. Za drzwiami spuścił głowe, po czym uderzył z całej siły w ściane
>>
Musze dokończyć ten fanfik^^
WIĘCEJ FIKÓW Z ZELEM I AMELIĄ! |
_________________ sore wa himitsu desu^^
Wiecej fanfików z Zelem i Amelią!^^ |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 22-10-2003, 17:54
|
|
|
A macie może jakieś typy dla Filii? Bo biedaczka jest na razie pomijana. Czyżby do niej nikt nie pasował? :P. Sam nie mam sensownych pomysłów. :P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 22-10-2003, 17:56
|
|
|
Taaaaak! Sore! Muuuusisz!
Co do par, to ja akceptuje 4, czyli Lina/Gourry, Zel/Ama, Martina/Zangulus (to juz konieczne) no i moze troche dziwnie, ale ja w serii wyraznie widze Filia/Val... Ale ulubiona to bezkonkurencyjnie Z/A! Wezcie pod uwage, ze ona ma jakies 16 lat przy koncu i jeszcze maja czas na wszystko, na dorosniecie do siebie :P |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-10-2003, 12:56
|
|
|
Filia? Tak jej nie lubię, że spokojnie mogłaby zostać sama.....;P ale jeśli już,to widzę ją z Valem. |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-10-2003, 14:20
|
|
|
ta, dosłownie wychowa sobie faceta ^^ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 23-10-2003, 14:32
|
|
|
Hm, moze jestem tradycjonalistka, ale ja jestem zdecydowanie za para Lina & Gourry ewentualnie Lina i Xellos. Co do pary Amelia i Zel to wedlug mnie jakos nie maja w sobie tego czegos, a juz fanfiki o nich to jak dla mnie straszne nudy i slodzenie. Filii i Xellosa t nie odbieram jako pary tylko wybryk natury i to by bylo na tyle ^__^ |
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 23-10-2003, 16:19
|
|
|
prawda, nie widze Filii z Xellosem a tymbardzej fanficków z nimi (cytat z jednego "Filia, nie umieraj, ty rzymass moje serce w swej dłonii, Fillia!!!)
Blech...>< co do pary Fillia Val, to jeszcze jest o czym pomyśleć. każdy z was widzi to logo forum wszechbiblii u góry, nie? tak ktoś ma ten cały obrazek to wie, że jest tam Fillia przytulona do Valgarva.
nie sądze jednak, że para Zel i Amlia jest przesłodzona. to, że niktórzy nie potrafią pisać(co z przykrością muszę stwierdzić) nie powinno stawiać wszystkich ficków na tym samym poziomie^^ jeśli chcecie się przekonać to przeczytajcie One third human... jeśli ktoś powie, że to jest przesłodzone, to znaczy, że ma jakiś kompleks-_-''
*och,ach jak zwykle staję w obronie swojej ulubionej pary^^* |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 23-10-2003, 17:25
|
|
|
Ja też jestem za parą Filia/Val, w anime nawet widać, że mają się ku sobie, choć ja sam odniosłem wrażenie, że to co Filia czuje do Valgaava to raczej... hmm... potrzeba opieki? Tak to można zinterpretować- spójżcie na tą litość, jaką do niego odczuwa, zwłaszcza pod koniec serii. |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-10-2003, 18:03
|
|
|
Eh... Jak wy sobie to wyobrażacie? Filia/Val? Ona go będzie jak syna traktować :P |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
|