Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Chwalimy się? |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-08-2004, 22:57
|
|
|
Śliczne, śliczne! Ile musiałaś im zapłacić, żeby zdecydowali się wystąpić? O.o
Ale Księciu było za łatwo - w wieży brakowało ruchomych schodów, bramek metra i roznosicieli pizzy (tak, dziecko bredzi. Wszystko przez pewna rozmowę w Herbaciarni, podczas której zrobiliśmy z Martina Księżniczkę Martinę, a ksiażę Serik ratował ją wraz ze swoim wiernym giermkiem. Z marnym skutkiem, bo księżniczka i tak wolała księcia Agita, ale za to przynajmniej giermek popelnił samobójstwo z miłości - bynajmniej nie do księżniczki. Aż się zastanawiałam, czy gdzieś nie dorwałaś z tego loga ;P)
A właśnie... Wyślesz mi tego hentaika/lemonka (jak zwał, tak zwał)? *^.^* |
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 10-08-2004, 09:45
|
|
|
Dzięki #^^# Zaczynam wierzyć w siebie ^ ^
Nie mogę wysłać, bo go nie mam... mój złomiasty komputer zaliczył niedawno format. Wszyscy, którym go wysłałam są na wakacjach ==' Jak wrócą to go odzyskam i wyślę ^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 10-08-2004, 11:11
|
|
|
Sal to było świetne ale się uśmiałamXDDD
Seriś nie wiem czy doszło ale przesłałam ci hentaia:) |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 10-08-2004, 13:58
|
|
|
Xellas, tak na przyszłość - jeśli chcesz komuś wysłąć taką samą wiadomosć z załącznikiem, to klikasz "prześlij dalej", nie "odpowiedz". Jasne, że doszło, tylko że załącznika nie ma :P
Czyli nadal czekam na hentaika :D |
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 02-09-2004, 18:45
|
|
|
Soy - przeczytamy, zobaczymy... :>
I dlaczego ja jeszcze nie dostałam tego hentaika? T_T Xellas, wysłałaś mi wtedy maila bez załącznika! |
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
Wysłany: 25-09-2004, 21:58
|
|
|
Miałam fazę i napisałam .___.
Czarodziejka i jej Xiężyc 4 .___.
Jeśli ktoś to przeczyta, to proszę o powagę .___.
Mai_chan -> W końcu udalo mi się przeczytać Death .___.
.___.
.___. .....
Dobry pomysł. Napisane nieco chaotycznie, ale mnie też się zdarza, więc don't mind .___. Pisaj dalej, bo masz szansę na dzieło. Potrzebujesz tylko pewnej koncepcji. Myśl o wszystkim i dopracuj w najmniejszym szczególe, rozłóż sobie fabułę... .___.
Opinia: Jest gituś, choć stać cię na więcej <pokazuje ołkeja> .___.
nah .__. |
_________________ The pain, your blood, your broke inside...
Screams you're in love...
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___.
Ostatnio zmieniony przez Soy dnia 25-09-2004, 22:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
|
Wysłany: 25-09-2004, 22:34
|
|
|
Już poprawiłam, dla was wszystko .__. |
_________________ The pain, your blood, your broke inside...
Screams you're in love...
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___. |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-09-2004, 22:40
|
|
|
Soy, jestes krzywa <powaga>
To jest takie zjechane, ze az chce sie jeszcze ^^"""
a link sobie sama znalazlam ;P |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 06-01-2005, 22:57
|
|
|
A co mi zależy? ^^"
Lordowie
Moja jakże żałosna twórczość ^__^
Jakby ktoś czytał wstęp to mała uwaga -> nie mam już dalszych części ^^"
ojciec mi skasował z dysku jedyną kopię dalszych części... więc piszę od nowa _^_ |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 06-01-2005, 23:34
|
|
|
Zegis - fajne! Chociaż prawdę mówiąc po świetnym, komediowym początku spodziewałam się raczej, ze pójdziesz dalej w komedię. Trochę mnie zaskoczyłeś. Ale pomysł strasznie mi się podoba :) Szkoda tylko, że nie znam pana Kaina, kimkolwiek by nie był i nie mam punktu odniesienia.
(a małe dziewczynki są wszędzie O.o)
[ Dodano: Czw 06 Sty, 2005 23:46 ]
No tak... Dziecko dopiero po przejrzeniu całej Twojej stronki nauczyło się po niej nawigować i odkryło, ze na prologu toto się nie kończy.
A dalej jest... ciekawie. Ale za krótko, żeby powiedzieć coś więcej. Pisz dalej, to będę miała co komentować :P |
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 08-01-2005, 13:14
|
|
|
ja lepiej swoich daawnych prob tworczych niebede ujawniac, bo to analfabetyzm a nie fiki byly:P chyba ze link do hentaika :P |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 06-04-2005, 23:22
|
|
|
Na początku chciałam nadmienić, że IKa, Ysen i Miya to potwory i sadyści, którzy siłą zmuszają mnie do dokonywania straszliwych czynów, które mogą zaważyć na losach świata (na przykład załamać kilka osób).
Ale ponieważ grożą, że jak ja nie wrzucę, to oni to zrobią, chyba musiałam się złamać.
Otóż jakiś czas temu cierpiałam na ostrą fazę i napisałam fika. Slayers/Neopets crossover -> tutaj jest
(dla niewtajemniczonych: neopets to taka pokemoniasta netowa gierka, w którą się bawię, kiedy chcę się odmóżdżyć. Lab Ray działa w ten sposób, ze zmienia zwierzakowi statystyki, kolor, gatunek lub płeć. Czyli wszystko, co możliwe. Plus warto wiedzieć, że istnieją zwierzaki na przyklad takie, takie i takie.
A poza tym - nie czytajcie tego _^_) |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2005, 19:36
|
|
|
Trochę to chaotyczne, za to napisane nienajgorzej, biorąc jednak pod uwagę specyfikę slayersowych fików. Dobrze, że nie dotyczy tematu xellos/Philia, który sprawił, że na fiki slayersowe reaguję wołaniem o wiadro. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-04-2005, 19:41
|
|
|
Nie budź śpiących demonów, bracie;P. Tu były takie wojny o to, że niech się Kouma War schowa;>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|