Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Miłość w fanfikach |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:54
|
|
|
ee... mnie się podoba pomysł żeby ich połączyć, chociaż i tak jestem zwoenniczką typowych par^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:56
|
|
|
Ej! Ja ne ;P
W ogóle panuje jakaś taka moda, czy co, że dwoje ulubionych bohaterów, często na musa się łączy. Najidiotyczniej to wychodzi gdy odstają od maxymalnie siebie. I nie chodzi mi tu o takie odsatwanie jak FiX (fix-tak te przyprawy^_^) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:59
|
|
|
FiX?!? ==''''
Oni do siebie pasują!!!!!!!! przeciwieństwa się przyciągają!!!!!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:02
|
|
|
Jeszu, znowu się zaczyna... Przecież napisałam, że nie chodzi mi o nich.^^ Tylko NP. jeśli ktoś uwielbia Amelkę i Vala to może chcieć ich połączyć. A pasują do siebie jak wół do karocy. I o tym mówię. Zrozumiał ktoś?^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:04
|
|
|
Jasne^^
a gdyby spróbować połączyć Martinę z Gavem(jak to się pisało?) |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:05
|
|
|
Zrozumiałem <podnosi rękę reszta osuwa się od niego jak od chorego na trąd :)> i stwierdzam ze mógłbym się pokłucić o wiele rzeczy, gdyby nie to że wiem iż tylko tym zdenerwuje moderatorów i drugą stronę sporu a nikogo nie przekonam.... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:08
|
|
|
Ne >< Nie pasują. W Xellosie niektórzy odnajdują czy wymyślają istnienie uczuć. Jest to sympatyczny mazoczek. Zabawny,beztroski (przynajmniej z pozoru) i pełen humoru.
Gav(czy jakoś tak) jest pokazany z góry jako ten zły i niedobry^^ Nie widać w nim nic sympatycznego. Nie mógłby być z Martiną. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:11
|
|
|
<ściiiiiiiiska Zega;P>gdyby nie liczyć tego że Martina ma już mężulka, to mogła by się zakochać w Gavie bo i w Gourym mogła |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:15
|
|
|
Ogólnie to Martina zakochała by się nawet w Phibritzo gdyby ten nie pokazał tak szybko swoich zamiarów... |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:17
|
|
|
Phibritzo był nawet milusi^^ |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:23
|
|
|
Chimi - Gaav
Ja też bym się kłóciła ale gubię się w wypowiedziach. W każdym razie co do swatania tych wszystkich. Jakby byli tacy sami to by się nudzili. Ten tłumik się musi uzupełniać. Parkę X/F dałoby się tolerować właśnie gdyby ich w miarę sensownie sparować. Ale prawdę mówiąc z kolejnymi miesiącami przebywania na Wszech, sluchania ludzi i wyrabiania sobie wlasnego zdania doszlam do wniosku, ze byloby to malo prawdopodobne...
Pozatym RDD mi nieźle zniszczył podejście do tej dwójki... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:25
|
|
|
dlaczego?? oni po jakimś czasie by się do siebie przyzwyczaili i może nawet nauczyli się zyć w zgodzie-->chociaż szkoda by było tych kłótni |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:27
|
|
|
Czy anioł i diabeł mogą do siebie przywyknąć i się pokochać? |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:30
|
|
|
Zegis, wg. mangi "Wish" mogą ^^.
Xellas, przeciwności przeciwnościami ale trudno jest się do niektórych rzeczy przyzwyczaić. A i Filia długo nie zniosłaby tego, że Xell ciągle się z niej nabija etc etc. A Xellos by za szybko nie zrezygnował - za fajna zabawa! |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 30-04-2004, 16:33
|
|
|
oj Filia nie jest taka bezbronna też potrawi mu dogadać^^ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|