Czas czepoklików: |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 10-06-2007, 20:28
|
|
|
Grisz, nie łudź się - ja mam i nawet jak siedzę dostępny, to nikt się nie dobija. Pech jakiś albo co... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-06-2007, 08:35
|
|
|
No LOL :D. Ale dzięki temu znam już kolejną przyczynę mojego spokoju (nie, żebym narzekał czy coś) - nigdzie się nie udzielam... za bardzo.
W sumie to jednak wolę mieć spokój niż się użerać z Wiedzącymi Lepiej TM. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-06-2007, 09:01
|
|
|
Ja się na paru udzielam i z części wyrzuciłem nr gg.
Ludzie pytają mnie o jakieś mmorpgi, w które grałem przez jeden dzień, albo pytają, co zrobić mając problemy z RO...
"Tylko dla znajomych" ftw ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-06-2007, 12:09
|
|
|
"dobra-kasa.xt.pl - Wejdz, Pobierz Vs Online i Zarób 300 zł w 30 minut :D Proste i naprawde działa :) Polecam / Kaśka ;)"
Mi proponowali klikanie za pieniadze... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-06-2007, 20:31
|
|
|
XXX
witam czy jakiś pana kolega nie ma do sprzedania jakieś auto? bądź chce kupić lub zamienić ?
Ja:
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus.
Ja:
Synu. Teoretycznie kościelny ma samochód do sprzedania.
Ja:
Mógłbym nawet dać ci na niego namiar.
Ja:
Ale niewstyd Ci brukać swą dusze handlem w niedziele?
Ja:
Wszak nie bez powodu Pan nasz wygnał kupców z świątyni.
(W tym momencie uciekł dając mi bana listy). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-06-2007, 15:07
|
|
|
Cytat: | ### 15:50:58
Zarabiaj 300-400 złotych dziennie !! Juz teraz to mozliwe nie wychodząc z Domu !! :) Wystarczy ze wejdziesz na stronę w moim opisie !! :) :D tam jest wszystko dokładnie opisane. NIE PRZEGAP TEGO !! Pozdrawiam ;* / Kasia :) :D |
tjaa - Vs Online ... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-07-2007, 12:03
|
|
|
XXX
czesc
Ja 11:06:00
niech będzie pochwalony Jezus Chrystus
Ja 11:06:06
jak moge pomóc
XXX 11:07:57
chchchchch
XXX 11:08:17
wolna duszycza jestes czy zajeta
Ja 11:09:34
znaczy się, czy się z tobą umówie?
Ja 11:09:54
bardzo chętnie... jeśli nie masz nic przeciwko księżą
XXX 11:10:34
nie niemam
XXX 11:10:56
a czemu pytasz czy mam cos pszeciwko księżą?
XXX
czy ty jestes ksiezem
Ja 11:12:59
tak
XXX 11:13:13
a to niemoge
Ja 11:13:16
ale mam nowoczesne poglądy
(W tym momencie zwiała) |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Yamu-kun
|
Wysłany: 23-07-2007, 15:05
|
|
|
Ja nawet jeśli na gg mam ustawioną opcję "pokazuj status tylko znajomym" to i tak czasem się jakiś łepek dołączy :P Najgorzej jak się gra np. w Wolfensteina: ET, w którym nie działa opcja Alt+Tab...
btw. W moim mieście ostatnio "modna" była pewna osoba, która nazywała siebie Natalią. Nie znam nikogo z dostępem do sieci, do której nie napisała ona na gg. Pisała coś w stylu: "Cześć jestem Natalia, tu jest moja fotka". Po czym robiła się niedostępna.
Oczywiście jak się można spodziewać, pod linkiem nie było niczego innego jak trojan xD.
Nie rozumiem czasami ludzi...komu by się chciało w to bawić ;] |
_________________ Pozdrawiam^^ |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-07-2007, 15:40
|
|
|
.... skryptowi automatycznemu? wirusowi? |
|
|
|
|
|
Yamu-kun
|
Wysłany: 23-07-2007, 16:12
|
|
|
Ja jednak myslę że to nie skrypt...wiadomości były rozsyłanie w dość dużych przerwach o różnej treści. No i były adresowane tylko do facetów z mojego miasta...nawet jeśli niektórzy z nich nie mieli wybranej płci, tylko wpisane samo imie... ;] |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-07-2007, 16:26
|
|
|
Yamu-kun napisał/a: | a jednak myslę że to nie skrypt...wiadomości były rozsyłanie w dość dużych przerwach o różnej treści. No i były adresowane tylko do facetów z mojego miasta...nawet jeśli niektórzy z nich nie mieli wybranej płci, tylko wpisane samo imie... ;] |
Wow. Bardzo trudne. Prawdopodobnie trojan posługiwał się jakimś słownikiem imion męskich, po którym dobierał słowa - klucze. To, że wiadomość wysyłana była o różnych porach też jest normą: Gadu Gadu ma zamontowany automatyczny filtr antyspamowy. Każdy kto próbuje wysłać wiadomość do ponad pięćdziesięciu osób naraz dostaje z miejsca czasowego bana.
Kumpel tak załatwił sobie GG na prawie miesiąc. |
|
|
|
|
|
Yamu-kun
|
Wysłany: 23-07-2007, 20:29
|
|
|
Heh...tu mnie masz xD Tak jak mówisz jest to "prawdopodobne" czyli możliwe, ale fakt jest trochę dziwny. W moim miasteczku nie ma ludzi, którzy by stworzyli takiego wirusa o jakim mówisz. Całkiem możliwe, że spamer wpisał też nazwę miasta do zabrudzenia, ale to też trochę nie gra bo niektórzy kumple nie mieli w profilu podanego miasta.
Krótko mówiąc jest to albo ręczna robota kogoś z mojego środowiska, przypadek, lub też masowy spam oparty po części o twoją teorię (bo przecież nie wiem czy nie działo się to w innych miastach). |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 24-07-2007, 08:52
|
|
|
Po pierwsze: skąd założenie, że to tylko twoje miasto zostało zaatakowane?
Po drugie: czy znasz wszystkich mieszkańców twojego miasta?
Po trzecie: Takich wirusów nie trzeba nawet specjalnie tworzyć. Wystarczy dobrze rozejrzeć się na Google. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-07-2007, 17:07
|
|
|
Yamu-kun napisał/a: | Heh...tu mnie masz xD Tak jak mówisz jest to "prawdopodobne" czyli możliwe, ale fakt jest trochę dziwny. W moim miasteczku nie ma ludzi, którzy by stworzyli takiego wirusa o jakim mówisz. Całkiem możliwe, że spamer wpisał też nazwę miasta do zabrudzenia, ale to też trochę nie gra bo niektórzy kumple nie mieli w profilu podanego miasta.
Krótko mówiąc jest to albo ręczna robota kogoś z mojego środowiska, przypadek, lub też masowy spam oparty po części o twoją teorię (bo przecież nie wiem czy nie działo się to w innych miastach). |
Podobne gg-spamy przychodzą do mnie przynajmniej raz na miesiąc, za każdym razem z innego konta. To w dość ewidentny sposób jakiś popularny spam-skrypt. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-07-2007, 17:24
|
|
|
Tak sobie czytam posty i zaczynam sie cieszyć że przeszłam na jabbera. Jakos od momentu kiedy mam konto na chrome.pl nie dostaje jakiś spamów, trojanów, żadnych wirusów ani niczego innego. Nawet obcy ludzie do mnie nie piszą. Może to zasługa jabbera albo moze nikt jeszcze nie odkrył mojego adresu. Oby było tak dalej... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
|