Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czas czepoklików: |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-10-2005, 18:29
|
|
|
Najwyżej. Albo uniknęłam spotkania z jakimś oszołomem/zboczeńcem/innym świrem. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 07-10-2005, 18:33
|
|
|
A było to stworzenie chociaż z Łodzi _^_?
Mi się podobne sytuacje zdarzały na wakacjach, chociaż to nie ja, a koleżanka była męczona głuchymi. A ponieważ ona nie miała pieniędzy na koncie, ja się tym stworzeniem zajęłam XD Ale głupie toto było -_-" Dopiero po kilku sms-ach powiedziało czy lubi dziobaki... |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 07-10-2005, 18:37
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Najwyżej. Albo uniknęłam spotkania z jakimś oszołomem/zboczeńcem/innym świrem. |
Pelno takich sie kreci :)
Sa tez smsy ktore nigdy nie dochodza. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 08-10-2005, 09:31
|
|
|
Maieczko - pewno nie miał numeru, tylko wpisał pierwszy lepszy. Niektórych to bawi. Ja też nie rozumiem ^^" |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-10-2005, 14:00
|
|
|
ka_tka napisał/a: | pewno nie miał numeru, tylko wpisał pierwszy lepszy |
Czy oni mają za dużo pieniędzy? To niech mi oddają, nie narzekam jak mam i nie marnuję ich na bzdurne smsy.
Z drugiej strony, jeszcze instytucja netowego czepoklika z trudem może być zrozumiana: dzieciaczki się nudzą, bo nie udało się wejść na czat i kogoś podręczyć, to biorą się za komunikatory. Ale komórkowy? Chyba taka istota
a) dopiero dostała od rodziców telefon
b) za dużo pieniędzy od rodzicow dostaje
c) jeszcze nie przyszedl pierwszy rachunek <jeżeli rodzice nie wyczuli grozy sytuacji i kupili na abonament>
d) wszystkie powyższe + IQ poniżej średniej |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-04-2006, 18:02
|
|
|
Powrót do historii...
Jak się okazało czas poświęcony pisaniu na forach, w ezinach i stronach internetowych nie należał do straconych. Uzyskałem sławę mędrca, guru, specjalisty od wszystkiego - jednym słowem Wyroczni.
Skąd to wiem? Dzięki wypowiedzią na GG ludzi takich, jak ten:
XXX
Witaj masz chec pogadac?
XXX
Witaj mam pytanie , niemam sie zkad dowiedzic dlatego sie zwracam do ciebie .Czy ciezko jest znalesc prace w irlandi? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-04-2006, 21:00
|
|
|
Tia... czepokliki... Teraz nie mam z nimi problemu, bo na gg włażę raz na ruski rok, ale czasami takie zabawy były... Pamiętam jak jednemu facetowi który w ogóle nie chciał się odczepić, odpowiedziałam na pytanie "jak wyglądasz"- "długie czarne włosy, biała cera, nie wiem czemu często jestem mylona z trupem". Natychmiast przestał ze mną rozmawiać. Ciekawe czemu?;)
I może mi ktoś wyjaśnić jaki jest sens pisania do obcych osób, kiedy ich NIE MA na gg? Ostatnio jak włączam na te przysłowione 5 sekund gg, by sprawdzić czy dostałam jakieś ważne wiadomości , wyskakuje mi to:
1.
*** (2-04-2006 4:01)
ćwir ćwir
(Wróble postanowiły się poskarżyć na żarcie? No, przepraszam bardzo, ale w sklepie skończyły się kolby orzechowe dla kanarków i zostały tylko z dodatkiem papryki! Nie moja wina==)
2.
*** (25-02-2006 17:29)
<3suczka<3
*** (25-02-2006 17:29)
Sorki to nie do ciebie
(I dzięki Bogu. Do kogo on to w ogóle pisał? Do Lessie?)
3.
I moje ulubione:
*** (23-12-2005 21:43)
no yes
Alira14 (23-12-2005 21:43)
ke?
*** (23-12-2005 21:44)
dmc yes
Alira14 (23-12-2005 21:44)
*intensywne myślenie*
Alira14 (23-12-2005 21:44)
do you speak polish?
*** (23-12-2005 21:44)
spadaj
(Spaść nie miałam skąd, ale z wielką przyjemnością zablokowałam)
Szkoda, że tak rzadko bywam na gg. Jednym z moich marzeń jest pobić rekord Guinessa w blokowaniu jelonków^^v |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 05-04-2006, 14:16
|
|
|
irin napisał/a: | Jednym z moich marzeń jest pobić rekord Guinessa w blokowaniu jelonków^^v |
Nie tylko tobie się to marzy... Ostatnio jedna z moich rozmów przez gg wyglądała tak, że jakaś dziewczynka mnie zwyzywała... Od najgorszych (dosłownie, skąd te dzieci z trzeciej klasy podstawówki się takich słówek uczą to ja nie wiem)... ;)
Teksty były rozmaite, od całkiem łagodnych po takie, że cenzura by się ich nie powstydziła...
Jedna wiadomośc od niej brzmiała: ''ty do mnie mała nie podskakuj, jestem starsza od ciebie. mam 11 lat''...
Po mojej wiadomości z tekstem ''ale czego ty dziecko ode mnie chcesz?'' była kolejna akcja ''wyzywania'', a potem, kiedy jej napisałam, że od niej to starsza jestem ja, coś ucichło... Dziewczynka wreszcie sobie skojarzyła, że napisała do niewłaściwej osoby... Męczyła mnie potem jeszcze przez gg, co się skończyło dla niej efektowną blokadą z mojej strony ze względu na to, że moje nerwy też już miały dośc... Łącznie z moją psychiką... |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-04-2006, 15:27
|
|
|
"Tylko dla znajomych" any1?
Używam od paru lat i baaaaardzo rzadko zdarza mi się, że ktoś taki się odzywa (ba, nie pamiętam takiego przypadku wręcz). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 05-04-2006, 15:53
|
|
|
Do mnie również rzadko, ale jak już ktoś napisze to są potem bardzo ciekawe historie w związku z tym (patrz wyżej)... ^^ |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-04-2006, 17:20
|
|
|
E, ja tylko spam (a właściwie spim) dostaję... A spamerzy szybko lądują w grupie kontaktów podpisanej czytelnie MORDPLIK. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-04-2006, 17:31
|
|
|
E tam. Wystarczy nic nie wpisywać w katalog publiczny i z głowy. Chyba raz mi się zdarzyło, że mnie jakiś łosiek męczył, a to dlatego, że ktoś inteligentnie zrobił konferencję i poszło do wszystkich.
No ale z drugiej strony ja włączam gadu raz na dwa tygodnie o ile pamiętam, a z tego, co wiem, bywa, że gygy kasuje stare nieprzeczytane wiadomości, więc może po prostu mnie ta wątpliwa przyjemność omija... XD |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-04-2006, 17:59
|
|
|
*** (26-02-2006 15:22)
Lubie dostać plaskacze od dziewczyn moze moglabys mi troche powalic?? Moge troche za to zaplacic
- No prosze, niektorzy jeszcze za to placa. Bardzo fajnie, kupie sobie nowe czesci do kompa.
*** (20-02-2006 16:46)
zagrasz ze mna w skojarzenia??
pliiiiz.. ;)
www.skojarzenia.pl
wchodz szybciutko
- Nie chce mi sie, jestem leniem i nie lubie tracic czasu na glupoty. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 05-04-2006, 18:10
|
|
|
Ćwir ćwir to jeszcze parę osób dostało. Chyba to jakiś spambot :D. Czasami dostaję też komunikat "jesteś?" a po odpowiedzi wyskakuje spamerska reklama. Całe szczęście to jest rzadkie :P. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-04-2006, 19:56
|
|
|
Bambosh_Rider napisał/a: | Ćwir ćwir |
Ja podobnie... Często dostaje też coś w stylu "Hej! Widziałam twoją fotkę na (tu link). Super jesteś". Do tej pory nie ustaliłem, czy to reklama, sposób rozprzestrzeniania wirusów, czy też ktoś sobie głupie dowcipy robi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|