Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
To jest naprawde śmieszne... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 16-05-2006, 09:11
|
|
|
pink.stranger napisał/a: | PS Zdałam dzisiaj chemię :-) |
Ja też. Podstawowa była łatwa, z rozszerzoną był problem. Żeby było śmieszniej, z chemii zdawały tylko dwie osoby (łącznie ze mną) i tylko ja próbowałem rozszerzoną (coś ta chemia mało popularna XD ). A pomysł, że wyniki będą dopiero 11 lipca uważam za chory (gdzie mam składać papiery, jak nie znam wyników? ==').
Grisznak napisał/a: | Kaczyński zaproponował by zrobić komisję do spraw zbadania wszystkich partii. Mówił mu ktoś, że w Polsce jest ok 350 partii ? |
Total Paranoid Hardcore :] zna ktoś inne pasujące określenie? :> |
|
|
|
|
|
Maxia
Dark Star
|
Wysłany: 18-05-2006, 18:55
|
|
|
a mój znajomy ma jutro prezentacje, której nawet nie napisał...wstyd...a na takiego porządnego wyglądał...
u mnie w LO tylko 1 osoba zdawała fizykę :D |
_________________ Be like a Stormrage.
Mad
And without mercy
To anyone |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-05-2006, 20:23
|
|
|
Ano właśnie, fizyka coś się cieszy małą popularnością i nie mam z kim o niej pogadać ><.
Z tą prezentacją to faktycznie niezły przypadek XD. Sam co prawda napisałem 80% dyplomowej w ostatnim tygodniu przed terminem, no ale takiego rekordu jak powyższy to nawet bym nie wyśnił. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-05-2006, 10:55
|
|
|
==" *milczy cichutko w kaciku jako ze swoj zaliczeniowy referat z astronomii robila ostatniej nocy..... i nawet jej zostal kawalek tej nocy na caesara* |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|