Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-01-2007, 12:57
|
|
|
Gratki za brak ostow :D
Bo juz sie uporalam z upitym bratem... wrocila Luna...(miala jutro, ale zadzwonilam do niej blagajac o pomoc...) zrobilysmy pranie... brat spi...
ogolnie to nie spalam juz... 32 godziny... i jakos mi sie nie chce... po tym co wysluchiwalam w nocy od brata... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-01-2007, 13:02
|
|
|
Liluś, masz strasznie fajnego avka ^^
Bo Sylwester jak zwykle był świetny - a przekrzykiwanie imprezy gospodarzy metodą śpiewania wszystkiego, co tylko nam przyszło do głowy rulez. A poza tym zjazd tanuki sponsorowały w tym roku literki C jak celofyzy (które nie istnieją) oraz A. Jak "ich habe Angst!" :P |
|
 |
Luna 
Gdzieś tam...

Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 01-01-2007, 13:09
|
|
|
- to nie mogly byc Celofyzy ( bo nie istnieja... )
racja... sylkwe byl fajny, duzo ludzi w sumie bylo, tam gdzie bylam... ale Lila miala jazde... nie zazrosze jej tej nocy :P
Bo jest wporzo ^^ |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-01-2007, 13:16
|
|
|
Bo wracam do Krakowa.
Ale czuję się po prostu masakrycznie, chyba trochę przeholowałem z % i śmieciowym żarciem XD |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-01-2007, 14:54
|
|
|
Bo to był FANTASTYCZNY Sylwester, spędzony w kameralnym gronie, na którym poznałam baaaaaaaardzo sympatycznych ludzi. Wypiłam dużo, jak nigdy, spałam tylko 1,5 h, czuję się świetnie i nie wiem co to jest kac! |
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-01-2007, 14:55
|
|
|
Kac pojawia się dopiero później, może zaatakować pod wieczór, więc lepiej uważaj :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-01-2007, 18:07
|
|
|
Miałem genialny sen, dosłownie chyba z pare miesięcy trwał, do tego jaka wizja zdumiewająca [Choć troche kiepska dla naszego rodzaju, bo śniłem o jakichś istotach z niezwykłą acz raczej destrukcyjną mocą (mimo to wyglądali tak samo jak my, czuć było tylko od nich jakąś potężną aurę) i to taką najlepiej, że jak im przeszkadzamy to użyć przeciw nam. Z tym że mimo wszystko i wśród nich byli w porządku "ludzie" i to nawet bardzo atrakcyjni:), więc ogólnie szło się dogadać, a kwestia przetrwania byłaby raczej do rozwiązania w pozytywnym przebiegu wypadków]. Zdumiewająca o tyle ile sam w niej byłem i jak to ze snami bywa, bo jak czytam to co opisuje to niezły schemat wychodzi i tak:P |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-01-2007, 22:34
|
|
|
Keii, nadal mnie nie zaatakował i biorąc pod uwagę która jest godzina już raczej tego nie zrobi, nadal nie chce mi się spać :D |
|
 |
chise 
tyhmä tyttö

|
Wysłany: 01-01-2007, 23:33
|
|
|
Bo Sylwester skończył się na wielkim skakaniu w DDR, co miałam przyjemność robic po raz pierwszy w życiu i mimo początkowego (i końcowego) przerażenia spowodowanego nieodróżnianiem góry od dołu i strony prawej od strony lewej- bawilam się nieźle.
Bo udało mi się bezwypadkowo i prawie bezstresowo odwieźć parę osób i dojechać do domu o 5 rano, mimo narastającego wyczerpania.
Bo umiem umalować oczy eyelinerem. |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-01-2007, 17:05
|
|
|
Bo jutro z okazji wywiadówki i rady pedagogicznej mamy skrócone lekcje (30 minut zamiast 45) dzięki czemu zyskuję 2 i pół godziny wolnego czasu... Może by się do gimnazjum wybrać? :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-01-2007, 17:15
|
|
|
Bo tanukowy sylwester był lepwzy niż jakikolwiek inny, dostałem kolejną już ilustrację do Eksterminacji (powinienem kiedyś urządzić wystawę), bawiłem się świetnie i poznałem osobiście kolejne tanuki (zwłaszcza zaś Biancę, Miyę i IKę). |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-01-2007, 09:24
|
|
|
Bo trafiłem na panią, która umiała pobrać krew bezboleśnie :) tak, że pierwszy raz przy pobieraniu krwii nie zdzierałem sobie gardła :) |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 03-01-2007, 09:36
|
|
|
Bo dzis z powrotem do szkoly :D - < skacze z radosci >
Bo tak jakos < spogladam na swoj munduer > jednak mi w tym dobrze XD
Bo znowu w plecaku cos mi grzechocze :D
PS: Nie pamietam Numeru do szafki!! ;( -
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Gary bedzie pamietal :P
- ale wstyd... zapomniec takie cos... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 03-01-2007, 18:12
|
|
|
Bo w sylwestra...kilka minutek po 24.00 rozmawiałam z najwspanialszą osobą na świecie, która jest dla mnie wszystkim... arigatou :*
No i sam sylwek nie był zły ;) Miałam sama siedzieć w domu, a w efekcie siedziałam w domu, ale z 7 kumpelami...ale tańce były xDDD Ooooohohohohoho ]:-> |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
fonewm 
*Der Elf Drache*

|
Wysłany: 03-01-2007, 22:36
|
|
|
Bo po nie tak wspaniałym sylwestrze jak myślałam w końcu zaczęłam znowu się uśmiechać :)
Bo szkoła wcale nie jest taka straszna.
Bo namówiłam moją nauczycielką do zajęć etyki w przyszłym roku szkolnym :D - happy !!! |
_________________ ...navigare necesse est, vivere non est necesse... |
|
|
|
 |
|