Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 03-01-2007, 23:36
|
|
|
Bo nowy rok rozpoczął się dla mnie totalnie spontaniczną rozmową.. po której ogarnęła mnie cudowna w skutkach.. euforia... z całą pewnością moge stwierdzić że był to niezapomniany Sylwester :* |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 04-01-2007, 11:39
|
|
|
Bo jak zwykle bardziej się bałem, niż to było warte. RTG nie wykazało żadnych zmian :) . Od razu poczułem się lepiej... ^___^ |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-01-2007, 12:39
|
|
|
bo dzis znowu w szkole nic nie robimy... a o testach ani widu ani sluchu :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-01-2007, 12:50
|
|
|
Kupiłem nową patelnie. Jest lekka i pokryta takim dziwnym czymś, ale chyba nie teflonowa... Udeżona wydaje metaliczne dźwięki (stop jakowyś). Wyprofilowana jest tak, jakby ktoś czerpał inspiracje z woków i dość głęboka. Generalnie świetnie (lepiej niż stara) sprawdza się do tego, do czego potrzebuje. Żarcie świetnie wyszło, choć nie do końca tak, jak powinno (sypnąłem pieprzu ziołowego zamiast cayagne)... Jestem najedzony, imbir działa rozgrzewająco i generalnie rozweselająco.
Potrawa chińska lekiem na całe zło? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 04-01-2007, 13:00
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | sypnąłem pieprzu ziołowego zamiast cayagne |
Mojej mamie zdarzyło się nasypać cynamonu do jajecznicy... :) |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 04-01-2007, 13:04
|
|
|
korsarz napisał/a: | Mojej mamie zdarzyło się nasypać cynamonu do jajecznicy... :) |
Ale tonie moja wina... Co - oprócz chili, ostrej papryki, słodkiej papryki i pieprzu cayanskiego - może mieć śliczne, czerwone peperonii ważywne na opakowaniu? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-01-2007, 17:55
|
|
|
Właśnie dostałam długo oczekiwany list od koleżanki, jest zabawny i kolorowy, czuję się jak dziecko w sklepie ze słodyczami.
Jak jej się chciało wyklejać kopertę tymi drobinkami? |
|
 |
Dida 
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 04-01-2007, 19:21
|
|
|
Moshi, zazdroszczę. Wczoraj dostałam list od koleżanki, która odezwała się po ponad półrocznym milczeniu. Niestety ten fakt powinnam raczej odnotować w Słonej zupie (trzy małe, jednostronnie zapisanne, poszarpane u dołu karteczki).
Bo wytrzymałam trzeci dzień bez Pepsi. |
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 05-01-2007, 00:52
|
|
|
Bo zająłem (razem z Ave) pierwsze miejsce w konkursie na czytelni (gratki dla innych finalistów również ;), co bardzo mnie cieszy.
Bo przeszedłem wreszcie tego @)$)@(& Dragon Ball Z: Tenkaichi 2 na 100% i odkryłem wszystkie 135 postaci - już nie ma mnie co odciągać od nauki _^_ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 05-01-2007, 10:00
|
|
|
Bo potrafiłam na polskim odpowiedzieć na pytanie, które mi zadała naczyciolko - wychowawczynia... i nawet poprawnie xDD
Oooohohohohohohoho ]:->
Jeszcze 6 lekcji... ale to tylko formalność xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 05-01-2007, 12:52
|
|
|
Bo wczoraj.. po koszmarnym dniu... na poprawe humorku zdrzemnąłem się.. a później... Ktoś dla mnie wyjątkowy... sprawił że wszelkie troski prysły.. jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki... by mogła w mym wnętrzu zagościć.. choć na chwilkę... radość i szczęście.. coraz częściej przekonuje się... że dla takich chwil jednak warto żyć.. i warto mierzyć się z tym światem.. Arigatou :* |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-01-2007, 15:31
|
|
|
Nie ma to jak iść z uczelni godzinę piechotą (taką szybszą:) a w polowie dystansu wszamać 2 cheeseburgery + waniliowy shake, genialne kombo hehe (zwłaszcza po 5 h niejedzenie;). Do tego dziwny, melancholijny nastrój ale wcale nie niedobry (taki egzotyczny rzekłbym:). |
|
|
|
|
 |
Dida 
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-01-2007, 17:45
|
|
|
Bo wzrosło mi wynagrodzenie zasadnicze, nieznacznie, ale zawsze coś.
Bo zamówiłam dwa bilety na Straszny Dwór (dofinansowanie z pracy). Jak na razie, nie mam z kim iść. Ktoś jest chętny? ^ ^ |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-01-2007, 18:30
|
|
|
Bo w ostatnich dniach zostałam obdarowana kilkoma artami z moimi bohaterami. Fanarty to największa radocha dla twórcy, howgh.
Kupię sobie antyramę i powieszę akwarelkę od Irinka na ścianie, o! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-01-2007, 22:55
|
|
|
bo mimo tego, że nie mam konkretnego powodu by się tu wpisywac mam wyjątkowo dobry humor :D
o, znalazłem! Bo Soulfly jest boski!
i jeszcze dwa (tak, to jest edit)
bo gitarka :D
bo Top Guitar (dwumiesięcznik) narazie spełnił moje oczekiwania i fajnie się toto czyta :) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
|