Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 12-01-2007, 12:45
|
|
|
Bo gdyby nie.. pewna bliska mi Osóbka... nie dałbym rady... Arigatou :* |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-01-2007, 14:47
|
|
|
Bo dziewczyny z klasy pokazały mi, że jednak mogę na kogoś liczyć... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-01-2007, 15:19
|
|
|
Bo przyszła paczka z Empiku a w niej nowa biografia Marii Antoniny, Miyuki Chan in Wonderland oraz HoM&M 3. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 12-01-2007, 17:23
|
|
|
Bo dostałem z kolokwium z komórki roślinnej 4+, a z tkanek roślinnych (które nigdy specjalnie mi nie wchodziły) 3+ :-D
Bo się okazało, że jednak można się nauczyć mając tylko 4 dni do dyspozycji :) |
|
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-01-2007, 17:41
|
|
|
Już któryś dzień (nie pod rząd) na muzyczce clubbingowej z Radiostacji, dobrze grają:D A wieczorkiem jakiś wypad z gronem dobrych ludzi na klub czy inne podbicie (mmm...:P), ewentualnie coś spokojnego, jak nic nie wypali to sam (też fajnie), sin city jeah |
|
|
|
|
 |
Moonlight 
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 12-01-2007, 20:42
|
|
|
Bo 98% z ostatniego kolokwium z językoznawstwa... najwyższy wynik na roku o_O
Bo, o dziwo, nie zmarnowałam całego wolnego dnia, jak to mam w zwyczaju, tylko za jednym posiedzeniem napisałam esej, który mam oddać na wtorek i do którego normalnie zabrałabym się w poniedziałek wieczorem (i by bolało...)
Bo jednak jest ta nieliczna grupa osób, które, wyjątkowo, _nie_mają mnie w głębokim poważaniu.
I w ogóle dobrze jest, inspiracja do pisania nadzwyczaj durnych opowiadań jest, do sesji daleko jest (taaa, dwa tygodnie XD) |
|
|
|
|
 |
coyote 
prof. zombie killer

Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-01-2007, 20:47
|
|
|
Bo jestem w domu...Hurrra! Zdążyłam się stęsknić ^^ i chociaż W-wa coraz bardziej mi się podoba, to domu jednak nie zastąpi. |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 13-01-2007, 18:24
|
|
|
Bo braciak gdzieś załatwił odtwarzacz CD firmy "Fonica" (pewnie mało kto zna, ja sam ledwo :P) w zastępstwie wieży, w której ten element się zepsuł. Sprzęt ma co prawda niewielkie problemy z odtwarzaniem płyt wypalanych (bo to stary model i jeszcze z allegro chyba), ale niedługo i tak czas zmiany wieżyczki - stary Sony ma już z dziesięć lat ^^.
Bo wszelkie sprawozdania i takie tam duperele oddane, pozostaje się uczyć do kolokwiów. A i tych niezbyt wiele - trzy normalne i cztery malutkie na laborki z fizyki. Sesja zapowiada się wręcz ślicznie :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 13-01-2007, 19:54
|
|
|
Bo internet mi znowu działa.
Oj, przez ostatnie dni smutno było bez sieci... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-01-2007, 21:31
|
|
|
Nastąpiła trudna rozmowa, która być musiała (skoro była:P), ale reset mózgu:) dał radę by w miarę zabrnąć nie w czerń, a coś bardziej tęczowego.
Beznadziejna pogoda jak się okazuje też może się podobać. Tak wiało, tak chmury okazywały swoją podniosłość, że aż poczułem się jak w domu. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 16-01-2007, 09:32
|
|
|
Bo znalazłem kawał dobrego bluesa (Alex "Rice" Miller - "Help Me") i na razie to moja sztandarowa melodia. Zresztą, na jej punkcie mam "hopla" od czasów grania w Drivera 2 XD.
Poza tym przyszedł nowy zasilacz, na pewno cichszy niz mój obecny, ale... czy on się zmieści? Ma wentylator na boku, a ja w tym miejscu mam blachę bez perforacji i chyba będę miał obudowę bez jednej ścianki. Przez to całą ciszę może szlag trafić ^^'. No, ale sprzęt doszedł, połowa sukcesu za mną. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 16-01-2007, 10:40
|
|
|
Bo dzisiaj dostałem nowe okulary :D ładne, z niebieską oprawką :) i z antyrefleksem (czy jakoś tak), tak, że mogę w nich siedzieć przy kompie non stop :D (gdybym oczywiście miał teraz na to czas, ale to szczegół...). No i w końcu - koniec z ugniataniem nosa starociem pamiętającym czasy mojej pierwszej klasy gimazjum :) . |
|
|
|
|
 |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 17-01-2007, 16:32
|
|
|
Bo w końcu mam neta! xD
Bo od kilku dni dziwnie się zachowuję... shizas time xD
Bo znowu udało mi się odeprzeć atak pani P. xD
Bo całowałam dziś fantoma...ahahahaha...lol lol lol lol... xDDDD Ogólnie było zabawnie na PO xD
Bo dziś w nocy się nieźle pozacieszałam xDDD Arigatou ^^
Bo jutro będę dotykać piłeczkę od kosza *__*
Btw. Ma ktoś truskawki ? xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 17-01-2007, 19:36
|
|
|
Dlaczego w "Bo zupa była za słona!" jest więcej postów? Więcej optymizmu!
Albo i nie.
Ja i tak się cieszę, bo:
- wbrew prawom fizyki, necik wciąż działa (znaczy u mnie)
- WOSu nie było, poszłam do domciu
- nikt nie zdemontował wiadomości, jakoby Animax miał byc w Polsce, więc... więc jest szansa że to prawda
- śmiałam się do lustra
- kupiłam płyn do szkieł kontaktowych, więc jutro okularów nie wkładam
- truskawek nie mam, ale za to serek truskawkowy
I w ogóle ^_^ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-01-2007, 19:39
|
|
|
momoko napisał/a: | Dlaczego w "Bo zupa była za słona!" jest więcej postów? Więcej optymizmu! |
Ponieważ psychologia uczy nas, że każde negatywne doznanie wywołuje efekt 4 do 5 razy silniejszy, niż doznanie pozytywne? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|