FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-06-2007, 17:59   

Nokia 2610.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 19-06-2007, 20:40   

Mamunia napisał/a:
Bo mam kredki xD
Bo pozwoliłam sobie wejść do papierniczego i pobuszować do woli. Co za tym idzie połowa zawartości mojego portfela wyleciała na łączkę i pofruneła się paść (158,40 zł). Bo około godziny spędziłam na przebieraniu i wybieraniu przyborów. Bo ja uwielbiam sklepy papiernicze, chyba na równi z księgarniami xD kupienie najmniejszego notesu sprawia mi radość jak dziecku. A co dopiero tylu tak różnych kredek i inkszych. Teraz będę się w to wpatrywała i kontemplowała ostrość grafitów i białość kartek, jak ja to kocham xD

Mam dokładnie to samo !!! A potem wpatrywać się w to i wpatrywać i nawet nie myśleć o użyciu bo żal i znowu wpatrywać się ^^ Ja jeszcze oprócz sklepów papierniczych, księgarń uwielbiam antykwariaty (kocham zapach starych książek) i sklepy z akcesoriami dla psów... Wiesz aż mam ochotę przejść się jutro do mojego ukochanego Plastyka i znowu doprowadzać do szału ekspedientkę, która musi za mną latac po całym sklepie... ^^ A jakie kredki kupiłaś ? Jakich używasz ?

Bo nareszcie mam czas. I paradoksalnie jeszcze mniej czasu na komputer i ja się z tego cieszę !!!
Bo czytam moje ukochane książki ! Bo nareszcie mogę czytać to co chcę !
Bo kupię sobie książeczki, a przy okazji co nieco o psach z czym nosiłam się od zeszłego roku (Tajemnice psiego umysłu, Pies który kochał zbyt mocno). Jak ja uwielbiam poważne, naukowe książki z niepoważnymi anegdotkami.
Bo znowu wracam do treningów z suką, jednej z ukochanych moich rozrywek. I może znowu pojedziemy na zawody ?
Nie oddam Krakowa !!! Ma być tam gdzie jest ^^ W sobotę będzie wystawa psów, międzynarodówka. Znowu spotkam się z niektórymi osobami, z którymi bardzo bym się chciała spotkać. Ludzie związani z kynologią to jedyni ludzie z którymi ja jestem w jakiś sposób związana. Bo spotkam, mam nadzieję, panią Mrzewińską !!!
Bo okazało się, że nie wyglądam źle w sukience... Od tylu lat nie nosiłam sukienki...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 19-06-2007, 21:00   

Salva napisał/a:
A potem wpatrywać się w to i wpatrywać i nawet nie myśleć o użyciu bo żal i znowu wpatrywać się ^^

Właśnie! Leży u mnie na widoczku i cieszy mój wzrok, ilekroć na to spojrzę, to aż mi weselej ^^ ...chociaż wypadałoby coś z tym zrobić xD
Salva napisał/a:
A jakie kredki kupiłaś ? Jakich używasz ?

Używałam najzwyklejszych z Herlitz, tymi najlepiej mi się kolorowało, a czasami takim czymś co się oil pastels nazywało. Teraz dla wypróbowania kupiłam koh-i-noor zwykłe i akwarelowe i węgiel syntetyczny (tak w ogóle to nie wiedziałam nawet co kupić, bo ja do tej pory w takie szczególy się nie wdawałam, ołówek i zwykłe kredki, ot i cała filozofia) ^^.

Bo zaczęłam czytać normalne książki Po dwóch latach przerwy (w ciągu tych dwóch lat przeczytałam, uwaga, uwaga: jedną książkę, która nie była w kanonie lektur, ja która kiedyś po 70 powiści rocznie czytała...)...stęskniłam się. Nawet bardziej chce mi sie czytać niż oglądać anime. To dobrze, przynajmniej nie przebombluje wakacji, tak jak ostatnio ^^

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
frioniel Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 20-06-2007, 00:02   

Bo dzisiejsze przedstawienie szkolne wypadło nawet nieźle, a potem poszliśmy na pizze. Poza tym jutro nareszcie się wyśpię ^.^

[EDIT]
DZIŚ się wyśpię ^^ -> nie zwróciłem uwagi na godzinkę ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1666530
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-06-2007, 01:05   

Bo wygrałem w konkursie Ziemiomorza O_o
(Tak z zaskoczenia - zupełnie zapomniałem, że wysłałem zgłoszenie, a tu cyk - mail z informacją o wygranej).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-06-2007, 11:08   

Miałem dziś zabawną rozmowę z Promotorem:
Ja: Profesorze, przynoszę następny kawałek 2 rozdziału.
On: Proszę pana, ja nie będę się bawił w czytanie po kawałku.
Ja: Ale to jest prawie 30 stron (wręczam mu papier).
On: (Patrzy na papier, w oczach ma grozę, jakby ujrzał Chtulchu): Jak duży jest to fragment?
Ja: Około 1/3 rozdziału.
On: (W oczach ma grozę, jakby spotkał spotkał Azatotha): Prosze pana, nikt od pana nie wymaga, żeby pisał pan taką długą prace. Ma pan zły temat.

Efekt: obciął mi zakres tematu o jakieś 70%.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-06-2007, 11:13   

No to nieźle hehe ^^

Ja sie, ciesze, bo mimo iż nie będe mogła jechać na koncert dega *hlip* to conajmiej uda mi sie zaliczyć doji...poza tym już prawie dni Tyskie czyli całe dwa dni szaleństwa jeee ^o^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 20-06-2007, 11:53   

Zeg, a jaki miałeś pierwotnie temat?
Bo przyznam, że spotykałem się z ludźmi, którzy z pełną powagą proponowali tematy magisterek w stylu "Wojna na Pacyfiku" czy "I Krucjata". Ciebie bym o to nie posądzał, ale na wsiaki suczaj wolę spytać...
Powrót do góry
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 20-06-2007, 18:10   

Bo dwudniowe wysiłki przyniosły nadspodziewanie dobre efekty.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-06-2007, 18:15   

Cytat:
Zeg, a jaki miałeś pierwotnie temat?

Jednostki strzeleckie na Rusi moskiewskiej od założenia przez Iwana IV Groźnego do rozwiązania przez Piotra I Wielkiego: rola w wojskowości i polityce.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-06-2007, 11:44   

Bo udało mi się wymigać od 2-godzinnej mszy po kaszubsku

Into precious memories

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2919192
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 21-06-2007, 22:39   

Po paru łatwych i trudnych wyborach powoli sytuacja mi się klaruje, choć pewnie trochę jeszcze potrwa "klarowanie" (choć kto wie).

Pracowałem na próbę parę h z ludźmi od handlu obnośnego przy hipermarkecie. Ciekawe doświadczenie, ale bardziej cieszyłem się jak się zmyłem z tej roboty.
Powrót do góry
Athi Płeć:Kobieta
Apple Girl

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 22-06-2007, 15:55   

Bo mam już za sobą czekanie na świadectwo ukończenia szkoły i wyniki z egzaminu :) bo mogę sobie wreście odpocząć od szkoły ^^

Till time went and told me to say hello but wave goodbye

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3568587
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-06-2007, 16:12   

Bo facet z MIGu nie zdążył zrobic mi zdjęcia i nie jestem w galerii na stronie szkoły *YES*
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 22-06-2007, 17:59   

Bo koniec roku
Bo świadectwo jest właściwe
Bo byłam dzisiaj u doradcy zawodowego i było fajnie

...i bo wyszedł trzeci Blacksad! *___*

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Strona 128 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi