FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 12-11-2007, 20:13   

Bo dzięki Mamuni i Tsunami wena wróciła, właśnie zaczęłam pisanie recenzji Fruits Basket. Mam nadzieję, że pójdzie mi to zrywem jak poprzednio i znowu zrobię ich kilka hurtem.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 12-11-2007, 21:16   

Bo zakończyłem edukowanie się na dziś i mam ochotę przyjemnie spędzić te odrobinę czasu oglądając jakieś ciekawe anime. Bo miał dziś być ciężki dzień a okazał się naprawdę wyluźny i szyderczy xD, dawno nie miałem takiego ubawu. Także idę sie delektować tą chwilą wolnego czasu, śpieszę się bo tak szybko ucieka ;D.

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 12-11-2007, 21:41   

Bo kupiłam dwie płytki, o! <nie ma to jak wizyty w Empiku>
Bo ogólnie był miłe dzień, taki... towarzyski. ^^
No i <choć może wstyd się czymś takim cieszyć> - udała mi się zupa! ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-11-2007, 22:44   

Bo Salvie wróciła wena :) Salva, wiesz że Twoje recenzje zajęły w październiku 1 i 7 miejsce na liście popularności? :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 12-11-2007, 22:56   

Ooo, poważnie ? Może dlatego że serie które recenzowałam są dosyć popularne ? (co prawda nie mogłam wyjść z podziwu, że nie spotkał mnie jeszcze lincz fanek Zettai Kareshi ale może to kwestia czasu)

W każdym razie robi się na razie Fruits Basket, niedługo skończę czytać Merupuri, więc pewnie dwie będą już niedługo ^^

Cały czas jestem też w gotowości jeśli chodzi o okładki ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-11-2007, 20:14   

Bo siedzę i testuję nowe słuchawki z mikrofonem. Znaczy się, testuję słuchawki, mikrofon na razie jeszcze nie znalazł zastosowania. Ot, dynda sobie pod słuchawką. I kabelek mają długi, tak że sięga za komputer i można już spokojnie późno w noc oglądać, bez ściszania i obaw, że się kogoś zbudzi.
Za dużo kabli =="

Córcia, cieszę się, że moje komentarze (nawet jeśli w małym stopniu) mogły się przyczynić do przywrócenia Ci natchnienia (mam nadzieję, że ono nadal trwa).
Mnie znowu dziś w papierniczym coś napadło. Ostatkiem woli powstrzymałam się od kupienia pasteli w tubkach i pędzelków. Za to odbiłam sobie na kupnie, bliźniaczego do kupionego już jakiś czas temu, bloku, z tym, że teraz do szkicowania.
Chyba jutro się wrócę po te pastele...
Tiaaaa...
...
Powiedzmy, że robię zapasy na wakacje.

Bo dzisiaj był dobry dzień. Mimo że nasz szanowny dr zrobił nas w konia na całego, mimo że pani dr przetrzymała nas na ostatnich zajęciach 15 minut. Tak jakoś.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 14-11-2007, 15:01   

Bo śnieg nie stopniał jeszcze całkowicie
Bo zamontowaliśmy prowizoryczny karmnik (tzn. kawałek kija, na który nadzialiśmy kawał słoniny) i mam nadzieję, że przyleci jakaś sikorka, albo dzięcioł...
Bo doszły zamówione przedwczoraj mangi JPFu :D
Bo Icewind Dale II :D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 14-11-2007, 19:12   

Wczorajszy strach i panika okazały się niepotrzebne. Zmiana pracy zakończyła się sukcesem.

O pracy nie potrafię powiedzieć nic konkretnego. Jest dziwna. Odbywa się w okropnym bałaganie i niesamowicie dobrej atmosferze. Jest łatwa i przyjemna. Nie jest stresująca. Stanowimy ścisłą elitę Polskiej Branży Rozrywki Elektroicznej. Mamy niesamowite możliwości rozwoju. Ludzie są świetni... Jest tylko jeden problem (o tym w zupie), ale niewielki.

Generalnie to, co najbardziej przypomina mi mój nowy zawód, to komiks internetowy User Friendly... Jedyna różnica jest taka, że nie gramy w Quake.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 14-11-2007, 20:45   

Bo być może uda mi się przeczytać "Chłopów" na czas.
Bo kocham mandarynki całym Maieczkowym sercem.
Bo moja mama jest genialna.
Bo wszystko wskazuje na to, że moja klasa w końcu się na coś przyda i uda mi się zobaczyć tę wystawę, na którą tak bardzo chciałam iść...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 15-11-2007, 17:21   

Bo w końcu, mimo paskudnie zimnego wiatru, udało mi się pojechać na bazar po fleki do kozaczków. Przy okazji zaopatrzyłam się w mroczny i zuy niebieski kubek. Półlitrowy. Jest w nietoperze i skrajnie idiotycznie wyglądającego ducha.
A w domu ciepły obiad czekaaał...

Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 15-11-2007, 17:40   

Bo dzisiaj miałam w szkole dzień śmiechały. Z Ceres śmiałyśmy sie dosłownie ze wsyztskiego. A szczególnie z rozmów naszych... Niedługo wymyślimy nowy jeżyk... A w rpzyszłym tyg jedziemy do bydzi na DDRa. Salony gier to coś pięknego. Pewnie jak nic z 30 zł na to pójdzie xD ale co tam haha xD moze sie brata naciagnie

Numer Gadu-Gadu
1097863
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-11-2007, 18:30   

Bo przeczytałam pierwszy tom Nodame Cantabile. Bohaterowie są niedoskonali i przez to tacy ludzcy. Za to ich lubię. I ogólnie jestem jakoś tak pozytywnie nastrojona

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 15-11-2007, 19:34   

Bo trzy ciastka i kawałek tortu. Jedno ciastko było z tych, które lubię, więc zjadłam. Drugie, po zeskrobaniu czegoś, co niebezpiecznie wyglądem przypominało bitą śmietanę, też okazało się w miarę strawne. Trzecie nie było za dobre, ale nadgryzionego przecież nie zostawię. Jednak tort, z ohydną, śliską, przyprawiającą o mdłości przez sam swój wygląd, o smaku nie wspominając, kawową/orzechową (z wrażenia zapomniałam, a próbować drugi raz zamiaru nie mam) mazią, okazał się ponad moje siły.

Bo dzisiaj odebrałam Wiedźmę. Bo jestem w połowie. Bo wiję się z śmiechu. Na przerwach, przed zajęciami też się chichrałam. Aż otoczenie zaczęło wykazywać nadmierne zainteresowanie tym, co czytam.

Bo już chyba nic mi nie brakuje i mogę spokojnie czekać na nadejście wakacji, aby móc sprawdzić, co ja mogę z nabytymi dobrami zrobić. Pędzelki też kupiłam. Pięć.

G.F.

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 15-11-2007, 20:14   

BUHAHA! Trzy godziny nauki i przygotowań, trochę stresu i... kolokwium z elektrodynamiki, najbardziej przeklętego przedmiotu tego semestru, zaliczone XD. Byłem święcie przekonany o porażce, ale nie zamierzam narzekać.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 16-11-2007, 06:27   

Bo jednak udało się zmienić avatarek ^^

Powrót do góry
Strona 187 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi