Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 16-11-2007, 13:19
|
|
|
Bo karmnik odwiedziła sikorka ^_^ i to już kilka razy ^__^
Bo w ciągu jednego dnia udało mi się pokonać Toraka, Vreka (wodzów orczego klanu Złamanego Kła), i dotrzeć do mostu Sheangarne w Icewind Dale II :) wyrabiam się :D |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 16-11-2007, 14:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-11-2007, 13:39
|
|
|
Bo mam ciepłe fajne kapcie, na zimę jak znalazł |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 16-11-2007, 14:43
|
|
|
Bo pięknie ślicznie sypie !!! Jest zachwycająco i cudownie i pięknie ! KOCHAM taką pogodę, uwielbiam !!! Bo zawsze podczas takiej pogody mam specyficzny nastrój który również uwielbiam. Zwłaszcza wieczorem.
Bo mimo awarii tamtego komputera będę sobie mogła zrobić w kuchni seans i jeśli będzie sypać nadal będzie to jeden z piękniejszych piątków tego roku.
Bo Murder Princess !!!
Edit 18:30 :
Bo seans czas zacząć :D
Bo kolorowania Host Clubu ciąg dalszy, odkryłam że zdecydowanie kredki Bambino są najlepsze. Tylko czemu wpadłam na to dopiero jak już żywcem nie miałam żółtego na Honeya, który był ostatni do kolorowania łba ? Zdołałam poprawić Kyouyę i Haruhi ale i tak średnio to wyszło. Bliźniaki i Honey na razie wygrywają. Resztę konsekwentnie będę robić Bambino, mają zdecydowanie największe możliwości. Nie przypuszczałam że kolorowanie spodoba mi się aż tak bardzo. Chyba zacznę więcej kolorować i zrobię tego cholernego Gaarę w kolorkach. Sposób rysowania włosów mam mało oryginalny ale jednak strasznie mi się spodobał, poza tym ciekawe jak bym narysowała oczy kredkami, muszę spróbować... Ogólnie miałyście rację, rysowanie w kolorze też może być fun. Z tym że ja klasycznie poprzestaję na taniutkich niepozornych kredeczkach, a profesjonalne jak leżały tak leżą. Co ja zrobię z tymi cholernymi pastelami, chyba faktycznie zacznę je jeść... |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-11-2007, 17:46
|
|
|
Bo mam nowy, świecący na niebiesko telefon. Koniec z wyłączaniem się w losowym momencie! Yay~
Bo zostałam skrócona o jakieś 3cm włosów na głowie. I to jest jeden z tych nielicznych momentów, kiedy naprawdę podobam się sobie sama.
Bo śnieg. Bo zimno, śnieg i drzwi balkonowe. Drzwi balkonowe na mój balkon z widokiem na wielką brzozę. MRU~ |
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

|
Wysłany: 17-11-2007, 22:34
|
|
|
GoNik napisał/a: | Bo mam nowy, świecący na niebiesko telefon. |
Jaki model ?
Bo historyczny awans do Euro 2008 stał się faktem :) yay |
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
eAthena 
Przyszła Artystka

|
Wysłany: 17-11-2007, 22:44
|
|
|
Właśnie pochłonęłam książkę, która bardzo mi się spodobała.
Książka została napisana na podstawie opowieści pewnej dziewczyny - Hannah, przez Janę Frey. Nosi tytuł "Chłód od raju". Jest o młodej dziewczynie (Hannah), która zmuszana była do życia jako świadek Jehowy. |
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-11-2007, 13:25
|
|
|
Sakura_chan napisał/a: | Bo historyczny awans do Euro 2008 stał się faktem :) yay |
Dlatego też wczorajsza domówka była udana. Cieszę się, że odrózniam kolory i literki na klawiaturze. Połowa sukcesu jest za mną. Mam kaca, który nie przeszkadza w myśleniu się nad zakończeniem projektu i nauczeniu się na kolokwium.
Kwiatki rosną, pszczółki bzyczą i latawce kopią bunkry. Czego można chcieć więcej. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Enkidu 
I'll show you the Sky

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 18-11-2007, 13:26
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo pięknie ślicznie sypie !!! Jest zachwycająco i cudownie i pięknie ! KOCHAM taką pogodę, uwielbiam !!! Bo zawsze podczas takiej pogody mam specyficzny nastrój który również uwielbiam. Zwłaszcza wieczorem. |
Popieram mam dokładnie takie same odczucia kiedy za oknem sypie śnieżek, też mam pewnego rodzaju specyficzny nastrój, a tak wogóle to witaj Słońce wiem ostatnio miałem mało czasu, mam treningi żeby zostać lepszym superbohaterem.
W sumie mimo że czeka mnie bardzo ciężki tydzień mam dobry humor :]
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")> |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-11-2007, 13:27
|
|
|
Bo dzięki Ave pierwszy raz od lat na pracy klasowej z polskiego nie miałam ani jednego błędu stylistycznego. Niby trzy recenzje a taki wielki progress w pisaniu. Pilnuję się strasznie żeby pisać jak najlepiej.
Bo połowa Host Clubu ma już portki i pół krzesła też już jest. Bo nigdy w życiu nie przypuszczałam że cieniowanie tych portek wyjdzie mi tak fantastycznie, i nigdy nie przypuszczałam że będę się wgapiać 20 minut z zachwytem w połowę krzesła... Jestem pod wrażeniem własnej pracy, dawno mi się coś takiego nie zdarzyło. Kredki Bambino rządzą ! Poza tym ja uwielbiam cieniować, a krzesło zrobiłam dokładnie w identyczny sposób w jaki robię oczy. Tylko teraz boję się, że druga połowa mi nie wyjdzie. Zawsze jest dla mnie problemem dorobić drugą część czegoś co mi świetnie wyszło. To samo mam z oczami, jak mi jedno świetnie wyjdzie to muszę się nagimnastykować bardzo żeby i drugie takie wyszło. Nic to, nawet i pół krzesła jest spaniałe. Tylko ciągle nie mam pomysłu na garnitury i skórę. Wyglądają teraz co najmniej interesująco... Strasznie mnie korci żeby zrobić temu zdjęcie ale wtedy efekt już nie będzie taki sam. Jak się patrzy na białą płachtę z czarnymi kreskami a potem na cały kolorowy rysunek wrażenie jest diametralnie różne. Ale i tak mnie korci...
Czy to jest nienormalne żeby kwiczeć i ekscytować się dolną częścią nogawek na rysunku ?
No właśnie słońce, gdzie byłeś jak Cię nie było ? Ostatnio w ogóle przestałam bywać na Multiświecie, czas to nadrobić. Z tym że Mamunia nie ma czasu nawet żeby oddychać a co dopiero pójść z córką i zięciem na niegazowaną... |
|
 |
Enkidu 
I'll show you the Sky

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 18-11-2007, 13:35
|
|
|
Wyczerpujący trening w górach sporo na głowie pogadamy na multi żeby nie offtopować :P |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-11-2007, 15:13
|
|
|
Bo mam białą i czarna farbę do scian i brakuje mi tlyko kolorów żeby sobie je móc powmeiszać i już neidługo bede robić moją 2-metrową mangę! YaY! ten skzic już długi czas jest na ścianie xD i go w koncu pomaluję
Bo dostałam komplement od ludków z kalsy ze zaczynam w końcu dobrze malować mange. Matko ejstem taka dumna z postaci kakashiego ze sie chyba rozpłynę. Udało mi sie zorbić mięścnie na brzuchu. Aaaaa /me sie topi
No i oczywiście doznałam szoku przez pewnego osobnika imieniem Kacper xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-11-2007, 12:09
|
|
|
Bo grzanko-chipsy :D
Bo Pepsi :D
Bo wolna chata! :D |
|
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 19-11-2007, 15:08
|
|
|
Shinigami-san, za każdym razem, jak mówisz coś o rysunkach klikam z nadzieją na "www" pod twoim postem >__> Wrzuć coś nowego i konkretnego na dA wreszcie, bo ludzi ciekawość zżera, no XD
Bo przecudowne, przewspaniałe, satynowe mary-janesy bez obcasów, zapinane na krzyż wokół kostki. Bo zupełny przypadek i drugich takich ze świecą szukać, bo przecież to od lat modne nie jest. Bo wyraźnie nowiutkie, nienaruszona podeszwa, jakiś outlet albo kupiłam-ale-jednak-ich-nie-chcę. I są delikatniejsze od moich, które wszelkimi sposobami utrzymuję przy życiu od bardzo dawna (i niech mi ktoś powie, że chińskie buty to tandeta i się rozpadają...), takie zupełnie jak dla lalki *__* Bo ja chyba mam jakieś cudowne szczęście jeśli o lumpeksy chodzi, bo zawsze jak wygrzebię coś w moim stylu to jest mój rozmiar i do tego nówka i za grosze XD Takież samo szczęście mam do hipermarketów ("gdzie kupiłaś tę boską spódnicę?") i sklepów "wszystko za X zł" (ostatni nabytek - spore kolczyki w kształce biedronek, 4 zł :D). Inna sprawa, że uzależniam się od takich miejsc. Ciekawa odmiana zakupoholizmu ^^;
Bo ostatnio udaje mi się wyłączać myślenie (docelowo negatywne, praktycznie niestety całe, bo inaczej nie umiem) na całkiem długo i są efekty chyba.
Bo pierwszy raz w życiu robiłam fotomontaż i nawet nieźle wyszedł. Czuję się genialna. Nie wygląda naturalnie, ale nie miał tak wyglądać. Za to jest estetyczny, równiutko poprzycinany i w ogóle uroczy.
Bo chwilowo mnie przestała ruszać wizja niezdanej matury. |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-11-2007, 17:32
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Wrzuć coś nowego i konkretnego na dA wreszcie, bo ludzi ciekawość zżera |
Ja moge coś wrzucić... ale zajebiaszczo mi się nie chce. Jestem len śmeirdzący i produkuje mangi tylko na polecenie orczasa (kumpel z klasy). Ale też orzekąłm że coś dać muszę...
Bo dzisiaj mi było wesoło i udowodniłam facetce od fizy że ona źle myśli a ja mam dobrze. Ha kocham to xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

|
Wysłany: 19-11-2007, 18:44
|
|
|
Bo udało się naprawić to co przypadkiem skopałam. Niech żyje przywracanie systemu |
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
|