FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 19-11-2007, 22:35   

Bo wreszcie z wielką ulgą (chociaż biorąc pod uwagę że zżyłam się z tym plakatem w ciągu miesiąca na pewno będzie mi łyso jak skończę) mogę powiedzieć, że do skończenia Host Clubu zostało mi mniej niż więcej. Czyli mniej elementów mi wyjdzie jak wymienię to czego jeszcze nie zrobiłam. Niech szlag trafi perfekcjonizm, ja nad tym spędziłam już grubo ponad dobę ! Jeśli podliczyć czas, który w sumie poświęcałam na zabawianie się nimi... Ale jestem szalenie szczęśliwa bo spodobało mi się operowanie kolorkami. Czyli do skończenia pozostała jedna noga Hikaru, dokończenie drugiej, skóra, te jasne kawałki ich ubranek oraz kwiatki i w zasadzie tyle... Najśmieszniejsze będzie czyszczenie tego z niepotrzebnych plamek, jeśli w ogóle ta sztuka mi wyjdzie... Chyba dlatego zawsze wolałam ołówek. Nic to, pocieszam się że z daleko i tak nie widać.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 20-11-2007, 14:51   

Bo zostałam w domu (kij w oko że zdejmowałam kafelki w łazience i mam pełno porcelany powbijanej, grunt że nie poszłam). Miałam paskudny spr z historii i brrr. No i wymyśliłąm jak dokończyć obrazek którego inspiracja był najabrdzije chamowaty człowiek w mojej kalsie. Ale co tam, EMO rox xD

Numer Gadu-Gadu
1097863
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 20-11-2007, 22:13   

Bo ostatnie dwa i kilka nadchodzących miesięcy upłynie pod znakiem BSW - Bardzo Szczęśliwych Wtorków. Przy tym fakt, że jest to dzień wolny od zajęć, naprawdę ma bardzo małe znaczenie XD.

Do tego dochodzą ostatnie powodzenia na uczelni ^^.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 21-11-2007, 14:20   

Bo był Maieczek. Nie zjadł lodów i prychał na Koty i GoNiki.

Ruda! xD"

PostWysłany: 21-11-2007, 15:41   

Chemiczka miała dobry humor!!
Walnęła nam 3 kawały feministyczne a żeby podwyższyć morale jedynego faceta w naszej klasie dała jeden dla niego XD

Numer Gadu-Gadu
8054079
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-11-2007, 17:43   

Bo po krótkim spacerku (jest mroźno, rześko, fantastycznie) nieco poprawił mi się humor. Mam też dzbanek gorącej herbatki z sokiem i cytryną (tak, ogrzewanie nadal nie działa, ciepłej wody również brak...), zabieram się za linearty (oczywiście że nie mam zamiaru ich kolorować, no może jeden) i wpadł mi pomysł na kolację. Tak niewiele do szczęścia potrzeba...

Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 21-11-2007, 17:47   

GoNik napisał/a:
Bo był Maieczek. Nie zjadł lodów i prychał na Koty i GoNiki.

Jak wyżej.
Wycieczka do Warszawy zaowocowała:
1. wymyzianiem kota i GoNika
2. wymyzianiem Maieczki przez kota i GoNika
3. poznaniem Teukrosa
4. odkryciem brutalnej prawdy: bita śmietana szkodzi Maieczkom. Never again.
5. żabkiem przy kluczach! Yaaay!

Było good :3 Tylko szkoda, że krótko T__T

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 21-11-2007, 18:42   

moshi_moshi napisał/a:
zabieram się za linearty (oczywiście że nie mam zamiaru ich kolorować, no może jeden)

Chceeeeeeeem! Kolorowankę!

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-11-2007, 22:16   

Bo przeglądałam sobie piosenki z Króla Lwa w przeróżnych językach. Jestem absolutnie zachwycona jak większość wersją hebrajską której mogę słuchać bez końca (Love will find a way, naprawdę przepiękne głosy, śmiem twierdzić że lepsze nawet od naszych i Bończyk którą bardzo lubię) oraz francuską (Can you feel the love), ale Simba mówiący o sobie per "ore" - bezcenne xD. Nie wiem dlaczego mnie to tak śmieszyło, japoński zupełnie mi do tego nie pasuje. Głosy wydają mi się źle dobrane. Ale to dlatego ze w innych językach są naprawdę świetne (np w naszym mi się podobają) no i przywykłam że japoński raczej w anime jest. Aż mnie zżera ciekawość żeby obejrzeć całość po japońsku. Mam wrażenie że byłaby to świetna komedia...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-11-2007, 23:50   

Bo impreza DDRowa na instytucie :) Nawet przyszła mała ekipa z politechniki. Długo nie zostałem, bo jutro znowu wczesna pobudka, ale przynajmniej się trochę rozruszało kości :D

Bo wariackie instalowanie nowego komputera w pracowni metodą "skopiuj dysk bajt po bajcie po sieci" się udało, a najwięcej czasu zajęło nakłonienie głównego admina, żeby dopisał ten komputer do DHCP, DNS i innych takich :)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 22-11-2007, 10:08   

Bo moja filia znów funkcjonuje. Po trzech miesiącach w końcu została otwarta. I na razie klienci się nie zorientowali (pewnie już stracili nadzieję) więc jest spokój.
Bo mamy na stanie lodówkę (mogę należycie schłodzić pepsi) i mikrofalę.
Bo ogrzewanie działa, a w kranie jest woda.

Numer Gadu-Gadu
4707314
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 22-11-2007, 16:06   

Bo kolejny odcinek Mamoru Must Die właśnie się przetłumaczył. Jeszcze tylko sześć zostało do końca. Chyba jednak dam radę to zrobić.
Powrót do góry
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 22-11-2007, 16:33   

Bo w koncu pogadalam z Natalia. Nadal mi malo, ale widzimy sie jszcze jutro, wiec sie nie martwie;D
Bo dostalam 5 z mega trudnego sprawdzianu z histori, gdy cala reszta klasy dostala 1, 2 i 3.
Bo mialam dzis tylko 2 lekcje.
Bo stwierdzilam, ze nie bede zapieprzac jak glupia, by zdawac mature z fizyki.
Bo nie jestem z niczego zagrozona.
Bo odwiedzilam starych nauczycieli i ogolnie przypomnialam sobie slodkie lata w gimnazjum;D

Numer Gadu-Gadu
636349
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 22-11-2007, 16:44   

Bo kupiłam sobie śliczny (pal licho, że odblaskowy, i że ten droższy o 50 zł był o wiele ładniejszy, miał twardą okładkę i o 40 000 haseł więcej >.>) słownik ortograficzny, zamiast tego zabytku muzealnego, który miałam do tej pory. Jeśli kiedykolwiek będzie mnie stać na ten drugi, to też sobie kupię. Albo od razu całą serię.
Problem w tym, że nie zanosi się na żadne gotówkowe doładowania. A już na pewno nie na TAKIE doładowania...

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 22-11-2007, 18:46   

Bo jeśli czytacie tego posta, to znaczy, że udało mi się napisać od początku do końca wiadomość, a co więcej, że zawiera treści zdatne do pokazania w Internecie:3

Bo wen mnie chwycił jak już dawno, w wyniku czego powstał rysunek, który już od pewnego czasu chodził mi po głowie. To w sumie tylko 3-4 godziny pracy, ale i tak jestem z siebie dumna.
A więc narysowałam. Smoka dziergającego na drutach skarpetę. W sweterku (smok, a nie skarpeta). Pomysł na obrazek powstał podczas próby wyobrażenia sobie, jak wyglądałby merysułowaty fanfik z 'Piratów z Karaibów'. Gdzieś w opisie Sparrowa było zdanie: 'Jego oczy były niczym ostrza używane przez pierwotnego człowieka, podczas przedzierania się przez niezmierzone puszcze Antarktydy i przemierzania dzikich wąwozów zamieszkiwanych przez smoki oraz jarzczuroludzi'.
Tak też narodził się arktyczny smok. Pozostało rozwiązać kwestię, co biedny zwierzak ma zrobić żeby nie zmarznąć. Dlatego też, na moim obrazku odziany jest w gruby sweter ze wzrokiem, a na drutach robi sobie skarpetę_^_

Bo nie pisałam dzisiaj sprawdzianu z ekologii, a powtórzenie wiadomości z bezkręgowców przebiegło bezstresowo. Uff...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 189 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi