Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-11-2007, 22:02
|
|
|
Bo znowu mam internet na moim ukochanym, jedynym i słusznym komputerku. I chociaż odwyk dobrze mi zrobił byłam wściekła, że nie mogłam dokończyć kilku rzeczy.
Bo znowu ruszą mi porzucone na te półtora tygodnia recenzje... Może wreszcie dokończę Fruits Basket !
Nie przypuszczałam, że to kiedyś napiszę, ale bo Grimmjow i avatar który z nim zrobiłam z mojego rysunku i który zamierzam umieścić na Devie i poczekać na reakcję...
Bo wreszcie będę mogła porozmawiać z GoNik na temat LJ :3 i może w końcu draństwo doprowadzę do porządku...
Bo mi wreszcie podpis tekstowy pasuje do obrazka... no chociaż częściowo :3
Edit:
Bo napisałam wreszcie do końca recenzję Furuby ! Co prawda wyszło mi tego strasznie dużo i obawiam się że Ave będzie miała z tym sporo roboty, ale co za ulga że skończyłam... |
|
 |
ghostface 

|
Wysłany: 23-11-2007, 01:13
|
|
|
Bo skończyłam pisanie praktycznej części magisterki i czekają mnie dwa dni odpoczynku. Szaleństwo :D Ale naprawdę, cieszę się jak głupia, mam fajne plany na jutro i sobotę, trzeba mi tego jak powietrza. Kurcze, nic już nie oglądam, nawet mang już nie czytam, magisterka zabiła we mnie otaku!! |
|
|
|
|
 |
Elof 
Kowal

Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
Wysłany: 23-11-2007, 10:32
|
|
|
Ponieważ zawsze mogłoby być gorzej niż jest teraz i na pewno znajdę w sobie siły żeby zacząć pisać magisterkę:D. Tak an poważnie, dzisiaj piątek a co za tym idzie cotygodniowe spotkanie ze znajomymi. To zawsze nastraja mnie pozytywnie;) |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-11-2007, 20:43
|
|
|
Bo prezentacja na Interactive Proof Systems poszła wyjątkowo dobrze. Za to trwała niespodziewanie długo... Półtora godziny tłumaczenia maszynowych dowodów! Łorany.
Bo русский язык jak na razie idzie mi całkiem, całkiem (nie mylić z całką), choć może to dlatego, że program jest realizowany dość powoli:D. Fajne znaczki. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-11-2007, 01:03
|
|
|
Bo jutro w pokoju zawisną firany, a ja dostanę do rąk moją gitarę, tym razem po generalnym remoncie.
A poza tym planuję zająć się gruntownym poprawieniem Karmazynowych Łez oraz skończeniem ich (w końcu). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-11-2007, 10:15
|
|
|
Bo sie zmusiłam i narysowałam EMO z moich zeszytów. Aaaa niehc błogosławiony będzie Kajon z którego żywcem praktycznie styl zerżnęłam. On mnie za to w szkole zabije xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-11-2007, 19:56
|
|
|
Dzisiaj spotkałem pierwszą Tanuczkę. Machu Machu do Izy. Teraz smoczek idzie się uczyć :( |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 25-11-2007, 00:00
|
|
|
Bo zrobiłam sobie kolejny komplecik z Mai i znowu jestem bardzo usatysfakcjonowana i szalenie mi się podoba. Ale to już chyba głównie zasługa postaci, chociaż ja bardzo lubię taką kolorystykę.
Bo nawrót uczuć do pewnego anime. Co prawda bohater który mnie interesował nieco stracił w moich oczach, ale i tak jestem absolutnie zachwycona i nawet jeśli stracił to tylko na własnych poglądach i dziwnej ideologii (przy czym nie podejmuję się rozwikływać logiki psychopaty), intrygujący i interesujący jest jeszcze bardziej !!! O, jak ja tęskniłam za czystą akcją, za dynamiką, za uczuciem zmęczenia, autentycznego zmęczenia psychicznego po obejrzeniu anime. Uwielbiam to. ^^ Mam też nawrót sympatii do drugiego bohatera i do jednej bohaterki. Słowem, dawno nie spędziłam tak miło wieczoru ^^ |
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 25-11-2007, 16:33
|
|
|
Bo z wynikającego braku komputera do tej pory, miałem czas coś narysować
i moim zdaniem wyszło bardzo dobrze, trzeba tylko wykończyć
więc można się niedługo spodziewać kolejnej pracy na devie.
W tym tygodniu powinienem mieć czas na skończenie go (bo dzisiaj już na pewno nie skończę). |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-11-2007, 18:45
|
|
|
Bo zorbiłam to co lubie najabrdziej - denne ruchome avaki. No poprostu kocham to. I jakoś mi sie poprawił humor. Aaaa no i Kusoku W KONCU raczył coś narysować po moich namowach no xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 25-11-2007, 22:05
|
|
|
Mamunia bo ja Cię kocham XD Jednym mailem porafisz rozjaśnić moją szarą a ostatnio nawet i granatową egzystencję do blasku jaki towarzyszył Tamakiemu w odcinku z siostrą Nekozawy (pamiętasz to zabójcze białe wdzianko?)... Naprawdę mało co sprawia mi tyle radości... ^^ |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 25-11-2007, 22:44
|
|
|
tilk napisał/a: | русский язык |
że co?...
Bo chemia fizyczna. A konkretnie - wczoraj było kolokwium zaliczeniowe. Spodziewałem się Bóg wie, czego, że będę musiał obliczyć entalpię, entropię, energię wewnętrzną i cholera wie, co jeszcze... A to był prosty test wyboru, zadania obejmowały to, co już zdążyliśmy przerobić (czyli gęstość, spektroskopia i pehametria - właściwie nie tyle przerobiliśmy, co opracowaliśmy w domu pisząc sprawozdania z ćwiczeń). Bo dostałem trójkę :D i, co za tym idzie, ćwiczenia z chemii fizycznej mam z głowy ^_^
Bo w związku z powyższym prowadzący ćwiczenia nie sprawdzał moich sprawozdań >D |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-11-2007, 23:04
|
|
|
/me aż zagląda jeszcze raz co tam takiego napisała...
...amoki?
Ciesze się, że mogę Ci poprawić humor XD
Tym bardziej, że ja też świetnie sie bawię czytając Twoje maile i odpisując na nie ^^
Ja się czasami ociągam z zabraniem się za czytanie i pisanie, bo teraz coraz mniej czasu mam (z tym, że dzisiaj leniłam się, że aż wstyd...nic mi się nie chciało, aż zostałam zwerbowana do SAN-u XD), ale jak już siądę to oderwać się nie mogę...
Bo się przyczyniłam do poprawy czyjegoś humoru.
Bo sama mam dobry humor. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 25-11-2007, 23:09
|
|
|
Mamunia to nie będziesz mieć czasu, bo ja Ci odpisałam... I tego jest więcej niż w przeciętnej porcji pamiętniczka mimo to że to tylko moje powierzchowne wrażenia, bo się powstrzymywałam... ^^ Dla własnego dobra nie wchodź już dzisiaj na skrzynkę, chociaż dużo to tego "dzisiaj" nie zostało... ^^ /o cholera, całą godzinę pisałam jednego maila/
Bo kolejny fan Ghost Hunta się narodził :3 To strasznie miłe, że komuś się podoba jedna z Twoich ulubionych serii... |
|
 |
Shizuku 
Trochę poza sobą

Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-11-2007, 09:31
|
|
|
Bo bylam na j party i ogolnie wspomnienia mam pozytywne.
Bo moze skoncze dzisiaj godzine wczesniej.
Bo obejrze dzisiaj kolejne odcinki Slayersow i juz nie moge sie doczekac;D |
|
 |
|