FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-11-2007, 22:02   

Bo znowu mam internet na moim ukochanym, jedynym i słusznym komputerku. I chociaż odwyk dobrze mi zrobił byłam wściekła, że nie mogłam dokończyć kilku rzeczy.

Bo znowu ruszą mi porzucone na te półtora tygodnia recenzje... Może wreszcie dokończę Fruits Basket !

Nie przypuszczałam, że to kiedyś napiszę, ale bo Grimmjow i avatar który z nim zrobiłam z mojego rysunku i który zamierzam umieścić na Devie i poczekać na reakcję...

Bo wreszcie będę mogła porozmawiać z GoNik na temat LJ :3 i może w końcu draństwo doprowadzę do porządku...

Bo mi wreszcie podpis tekstowy pasuje do obrazka... no chociaż częściowo :3

Edit:

Bo napisałam wreszcie do końca recenzję Furuby ! Co prawda wyszło mi tego strasznie dużo i obawiam się że Ave będzie miała z tym sporo roboty, ale co za ulga że skończyłam...

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 23-11-2007, 01:13   

Bo skończyłam pisanie praktycznej części magisterki i czekają mnie dwa dni odpoczynku. Szaleństwo :D Ale naprawdę, cieszę się jak głupia, mam fajne plany na jutro i sobotę, trzeba mi tego jak powietrza. Kurcze, nic już nie oglądam, nawet mang już nie czytam, magisterka zabiła we mnie otaku!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Elof Płeć:Mężczyzna
Kowal

PostWysłany: 23-11-2007, 10:32   

Ponieważ zawsze mogłoby być gorzej niż jest teraz i na pewno znajdę w sobie siły żeby zacząć pisać magisterkę:D. Tak an poważnie, dzisiaj piątek a co za tym idzie cotygodniowe spotkanie ze znajomymi. To zawsze nastraja mnie pozytywnie;)
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 23-11-2007, 20:43   

Bo prezentacja na Interactive Proof Systems poszła wyjątkowo dobrze. Za to trwała niespodziewanie długo... Półtora godziny tłumaczenia maszynowych dowodów! Łorany.

Bo русский язык jak na razie idzie mi całkiem, całkiem (nie mylić z całką), choć może to dlatego, że program jest realizowany dość powoli:D. Fajne znaczki.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 24-11-2007, 01:03   

Bo jutro w pokoju zawisną firany, a ja dostanę do rąk moją gitarę, tym razem po generalnym remoncie.

A poza tym planuję zająć się gruntownym poprawieniem Karmazynowych Łez oraz skończeniem ich (w końcu).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 24-11-2007, 10:15   

Bo sie zmusiłam i narysowałam EMO z moich zeszytów. Aaaa niehc błogosławiony będzie Kajon z którego żywcem praktycznie styl zerżnęłam. On mnie za to w szkole zabije xD

Numer Gadu-Gadu
1097863
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 24-11-2007, 19:56   

Dzisiaj spotkałem pierwszą Tanuczkę. Machu Machu do Izy. Teraz smoczek idzie się uczyć :(

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 25-11-2007, 00:00   

Bo zrobiłam sobie kolejny komplecik z Mai i znowu jestem bardzo usatysfakcjonowana i szalenie mi się podoba. Ale to już chyba głównie zasługa postaci, chociaż ja bardzo lubię taką kolorystykę.

Bo nawrót uczuć do pewnego anime. Co prawda bohater który mnie interesował nieco stracił w moich oczach, ale i tak jestem absolutnie zachwycona i nawet jeśli stracił to tylko na własnych poglądach i dziwnej ideologii (przy czym nie podejmuję się rozwikływać logiki psychopaty), intrygujący i interesujący jest jeszcze bardziej !!! O, jak ja tęskniłam za czystą akcją, za dynamiką, za uczuciem zmęczenia, autentycznego zmęczenia psychicznego po obejrzeniu anime. Uwielbiam to. ^^ Mam też nawrót sympatii do drugiego bohatera i do jednej bohaterki. Słowem, dawno nie spędziłam tak miło wieczoru ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 25-11-2007, 16:33   

Bo z wynikającego braku komputera do tej pory, miałem czas coś narysować
i moim zdaniem wyszło bardzo dobrze, trzeba tylko wykończyć
więc można się niedługo spodziewać kolejnej pracy na devie.
W tym tygodniu powinienem mieć czas na skończenie go (bo dzisiaj już na pewno nie skończę).

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 25-11-2007, 18:45   

Bo zorbiłam to co lubie najabrdziej - denne ruchome avaki. No poprostu kocham to. I jakoś mi sie poprawił humor. Aaaa no i Kusoku W KONCU raczył coś narysować po moich namowach no xD

Numer Gadu-Gadu
1097863
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 25-11-2007, 22:05   

Mamunia bo ja Cię kocham XD Jednym mailem porafisz rozjaśnić moją szarą a ostatnio nawet i granatową egzystencję do blasku jaki towarzyszył Tamakiemu w odcinku z siostrą Nekozawy (pamiętasz to zabójcze białe wdzianko?)... Naprawdę mało co sprawia mi tyle radości... ^^

Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 25-11-2007, 22:44   

tilk napisał/a:
русский язык

że co?...

Bo chemia fizyczna. A konkretnie - wczoraj było kolokwium zaliczeniowe. Spodziewałem się Bóg wie, czego, że będę musiał obliczyć entalpię, entropię, energię wewnętrzną i cholera wie, co jeszcze... A to był prosty test wyboru, zadania obejmowały to, co już zdążyliśmy przerobić (czyli gęstość, spektroskopia i pehametria - właściwie nie tyle przerobiliśmy, co opracowaliśmy w domu pisząc sprawozdania z ćwiczeń). Bo dostałem trójkę :D i, co za tym idzie, ćwiczenia z chemii fizycznej mam z głowy ^_^
Bo w związku z powyższym prowadzący ćwiczenia nie sprawdzał moich sprawozdań >D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 25-11-2007, 23:04   

/me aż zagląda jeszcze raz co tam takiego napisała...
...amoki?
Ciesze się, że mogę Ci poprawić humor XD
Tym bardziej, że ja też świetnie sie bawię czytając Twoje maile i odpisując na nie ^^
Ja się czasami ociągam z zabraniem się za czytanie i pisanie, bo teraz coraz mniej czasu mam (z tym, że dzisiaj leniłam się, że aż wstyd...nic mi się nie chciało, aż zostałam zwerbowana do SAN-u XD), ale jak już siądę to oderwać się nie mogę...

Bo się przyczyniłam do poprawy czyjegoś humoru.
Bo sama mam dobry humor.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 25-11-2007, 23:09   

Mamunia to nie będziesz mieć czasu, bo ja Ci odpisałam... I tego jest więcej niż w przeciętnej porcji pamiętniczka mimo to że to tylko moje powierzchowne wrażenia, bo się powstrzymywałam... ^^ Dla własnego dobra nie wchodź już dzisiaj na skrzynkę, chociaż dużo to tego "dzisiaj" nie zostało... ^^ /o cholera, całą godzinę pisałam jednego maila/

Bo kolejny fan Ghost Hunta się narodził :3 To strasznie miłe, że komuś się podoba jedna z Twoich ulubionych serii...

Powrót do góry
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 26-11-2007, 09:31   

Bo bylam na j party i ogolnie wspomnienia mam pozytywne.
Bo moze skoncze dzisiaj godzine wczesniej.
Bo obejrze dzisiaj kolejne odcinki Slayersow i juz nie moge sie doczekac;D

Numer Gadu-Gadu
636349
Strona 190 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi