Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 19-12-2007, 11:02
|
|
|
Człowiek przychodzi pod salę - pusto. Chwyt za klamkę - zamknięte. Telefon do kolegi - zaraz będzie. Po pięciu minutach wspólnego debatowania dwaj studenci dochodzą do wniosku, że dzisiejsze zajęcia były odwołane tydzień temu! Miło się tak rozczarować ^^.
Jakbym przyszedł tylko na ten angielski, to ten post wylądowałby w Słonej Zupie XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-12-2007, 13:51
|
|
|
Bo nie wszyscy osobnicy płci męskiej są nie do użytku. Bo jest możliwe żeby ktoś się ucieszył nawet na samo pytanie (co wszak jakby nie było jest komplementem, zwłaszcza jeśli się danej osoby dobrze nie zna) i jest mi z tego powodu cholernie miło. Bo jestem niesamowicie szczęśliwa, że jakakolwiek by nie była odpowiedź dla mnie to nie ma znaczenia, sytuacja ma same plusy ^^ Jak ja dawno nie czułam się zwyczajnie szczęśliwa... Bo jestem z siebie dumna, autentycznie dumna. Po raz pierwszy w życiu, żadnych wyrzutów, no regrets. A mnie się naprawdę rzadko zdarza żebym była z siebie dumna. I żebym ja, taki tchórz cieszyła się że się zdobyłm na odwagę. I faktycznie to co niemożliwe po kilku dniach zaledwie stało się faktem. Jakby mi ktoś dwa miesiące temu powiedział co zrobię to bym sie popukała w czoło i nie uwierzyła. Ba tydzien to już jest przepaść. Mam wrażenie że teraz mogłabym dużo więcej... To miło po raz pierwszy w życiu uwierzyć w siebie :3 |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-12-2007, 18:19
|
|
|
Bo dzisiaj będzie wieczorem "Ergo Proxy" na Canal+ - z tego, co czytałem, może być niezłe... ^_^ |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-12-2007, 18:59
|
|
|
korsarz napisał/a: | Bo dzisiaj będzie wieczorem "Ergo Proxy" na Canal+ - z tego, co czytałem, może być niezłe... ^_^ |
ja sie jaram tym anime od tygodnia. Doobre jet ^^
Bo złożyłam zamówienie na amte i wg wszelkich wiadomych mi wieście powinna przyjść w piatek/sobotę. Bianca kocham cie!! |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-12-2007, 13:43
|
|
|
Dostałem odpowiedź z Agory. Chcą mnie. Pragną mnie. Wołają, bym przybył negocjować warunki umowy. Zeg być podjaran! Zeg nie wiedzieć co robić. Zeg mieć dwie oferty i musieć wybrać. Zeg czuć się jak osiołek z wierszyka.
Kurcze: gdzie iść pracować? Do banku? Czy do gazety? Bank instytucja duża, płatna marnie, ale praca pewna i w porządnej firmie. Gazeta to praca nie tak pewna, płatna dziwnie, ale ogólnopolska (mimo, że marna), też w dużej, znanej firmie. I taka, jaką lubie i umiem.
Co by tu wybrać? Kurcze, jak lubie być w takiej sytuacji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 20-12-2007, 13:53
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | ja sie jaram tym anime od tygodnia. Doobre jet ^^ |
Bardzo :) Nie zawiodłem się oglądając i czekam na kolejny odcinek :D |
|
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-12-2007, 18:59
|
|
|
Bo w domu pachnie świeżością ;p
Jest czystko..jasno, wesoła atmosfera i wreszcie moge odprężyć sie przy utworach DeG'a ^^ |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-12-2007, 19:35
|
|
|
Zegu, osobiście zdecydowałbym się na gazetę. Ale może to dlatego, że kiedyś chciałem zostać dziennikarzem i przez to praca wydaje mi się po prostu ciekawsza ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-12-2007, 19:35
|
|
|
Cytat: | Bardzo :) Nie zawiodłem się oglądając i czekam na kolejny odcinek :D |
Usiadłam i obejrzałam 20... raz po razie. Posżłam spać o 12 ale co tam, anime świetne ^^ |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Beau 
smurf target

|
Wysłany: 21-12-2007, 11:48
|
|
|
Bo nareszcie jestem w domu... obiaaaaaaaaaaaaad... :3 |
_________________ Beau |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-12-2007, 11:55
|
|
|
Bo puściłem młodszemu bratu soundtrack z Triguna.
I spodobało mu się :)
Czekam, aż będziemy całą trójką (ja, młodszy i starszy brat) Triguna oglądać ^_^ |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-12-2007, 12:11
|
|
|
Bo szanowny onii-chan :3 Nareszcie znowu będziemy mogli oglądać anime ! ^^
Beau witaj na forum :3 |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-12-2007, 12:56
|
|
|
Bo Poczta Polska mnie kocha. Jeśli wysyłam priorytety, to zawsze dochodzą następnego dnia. Jeśli dostaję priorytety, to też natychmiast i bez żadnego problemu. Nawet w tzw. "gorącym okresie świątecznym".
Krótko: Doszedł artbook z MKR. Jestem szczęśliwa. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-12-2007, 14:53
|
|
|
Ufff...
Wrzeszcie zrobiłem dłuuugo planowaną rewolucję w pokoju, dzięki czemu:
- stacjonarny komp jest wreszcie podpięty do liveboxa;
- stoi teraz na starym biurku; nowe bowiem wymyślili jacyś [długi strumień wyrazów powszechnie uznawanych za obelżywe, usunięty w trosce o młodych czytelników] i ma specjalną półkę na jednostkę centralną - otoczoną z trzech stron drewnianymi ściankami; za każdym razem gdy próbowałem coś odpiąć lub dopiąć miałem ochotę kogoś zabić...
- Livebox wreszcie jest w moim pokoju, nie w korytarzu, podpięty do prądu przez listwę z bezpiecznikiem; mniejsza szansa, że trafi go szlag od prądu czy kogoś z rodziny;
- na nowym biurku mam tylko laptop, więc wreszcie jest tu sporo miejsca;
Teraz muszę tylko rozlokować jakoś książki, które przegoniłem ze starego biurka, ale po ostatnim porządkowaniu płyt miejsca mam sporo. Gloria Exterminatus, kolejne zwycięstwo nad Chaosem i Chauasem! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|