Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 24-12-2007, 12:45
|
|
|
Bo pobudka o siódmej była o dziewiątej, a do płynu WD-40 na pewno dodają dużo ognia w płynie i ryją znaki runiczne po wewnętrznej stronie puszki - odmroziło mi dzisiaj zamki w parę sekund. Istna magia ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-12-2007, 19:31
|
|
|
Zrobiłam dzisiaj wszystko co sobie zaplanowałam, zajęło mi to trochę więcej czasu niż przewidywałam, ale i tak fajnie, że wszystko się udało. Poza tym wreszcie przestał mnie boleć brzuch i będę mogła spokojnie siąść do kolacji :) |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-12-2007, 14:34
|
|
|
Bo pierwszy raz wygrałam jakąś kwotę w takim idiotyźmie jakim jest toto lotek. Rodzice od lat co roku jako prezent wkładają jeden kuponik do każdej paczki i okazało się że głupim przypadkiem stałam się posiadaczką równowartości 10 polskich tomików Inuyashy. |
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 26-12-2007, 19:34
|
|
|
Bo znalazłam jeszcze jedną mandarynkę :) |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-12-2007, 20:02
|
|
|
Bo "Wojna i Pokój" fajna jest. Tym bardziej, że pod wpływem filmu zaczynam czuć powrót weny:>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 26-12-2007, 20:26
|
|
|
Bo nareszcie znalazłam datę rozpoczęcia Honey and Clover (nadawałabym się na księgową, wszystko muszę zapisać, wszystko sprawdzić, wszystko mieć) ! Alleluja !! Jest to jedyna seria o której autentycznie zapomniałam w moim spisie anime obejrzanych. Przy okazji przeczytałam sobie kilka swoich dawnych postów ("ktoś inny woli sobie batonik zeżreć, a ja wolę zrobić avatarek"), pokwiczałam sobie troszkę ze śmiechu... Pozastanawiałam się nad tolerancją moderatorstwa... I znalazłam pomysł mamuni na avatar ! To jest BARDZO dobry pomysł na avatar... ^^ |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

|
Wysłany: 27-12-2007, 01:46
|
|
|
"Projekt Kucyk" gotowy w 75%. Niestety okazuje się, że kopiować żywcem z obrazka Wywióra se ne da i chcąc nie chcąc muszę wykazać się kreatywnościąXD. A niestety nie wszystko jest tak fazowe jak rysowanie kucykowej grzywy...
Edit = w 90%, teraz tylko posklejać w paincieXD. Pewne osoby będą miały ode mnie prezent na gwiazdkę, buhaha. |
 |
|
|
|
 |
Pan B 
hmm....

Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 27-12-2007, 11:51
|
|
|
Bo pesymizm nie zabija... |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

|
Wysłany: 27-12-2007, 12:12
|
|
|
Muah...
Projekt Kucyk wyszedł się dokładnie tak, jak zamierzałem. Buhaha. |
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-12-2007, 12:31
|
|
|
1) Byłem badać krew. Badania krwi potrzebne mi były do cyrografu (patrz punkt drugi) w prywatnej przychodni medycznej. Moja żywa pamięć poprzednich badań krwi i masakry jakiej dokonały panie w białych mundurach z państwowej opieki medycznej długo nie ulegnie zatarciu. Niemniej jednak tym razem wyglądało to inaczej. Prywaciarze mają takie specjalne urządzenia (ani chybi amerykańskie), które wyglądają jak tricodery. Pobierają tej krwi troszeczkę jednym ukłuciem, a nie tyle, jakby w domu planowali z niej kaszankę robić. Naprawdę u prywaciarza człowiek czuje się jak człowiek. Jestem za pełną prywatyzacją!
2) Wynegocjowałem cenę za swą dusze. Jest niezbyt wysoka, ale ujdzie. W przyszłą środę idę podpisać cyrograf i zaprzedać się na służbę siłą chaosu i socjaldemokracji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-12-2007, 13:53
|
|
|
Bo zamówiłem sobie płytkę "Five Miles Out" Oldfielda (do tej pory słuchałem tego w mp3, uznałem, że warto to mieć na audio :) ).
Bo okazało się, że jak chcą, to potrafią dać przyzwoitą cenę (41,5 zł - tyle, co dwie zwykłe mangi, albo jedna w wydaniu deluxe ^_^. I to łącznie z kosztami dostawy :) )
Powinno dojść 14 stycznia. |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 27-12-2007, 14:29
|
|
|
Cały czas byłam przekonana że wsyztscy tanukowicze mieszkają na południu i w promieniu 100 km nie ma żadnego z którym gadam. A tu tkai Tyczek wyskakuje o_0 z szoku oczywiscie pozytywnego się otrząsnać nie moge.
I zorbiłam w miare ładny avatar - również tyczkowi - bo przez swięta bez neta się straaaaasznie nudziłam. No i teraz jest ładny bebop ^^ |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-12-2007, 14:37
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | wsyztscy tanukowicze mieszkają na południu |
Ja mieszkam akurat w północnym zachodzie ;) |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 27-12-2007, 14:45
|
|
|
Na południu, na południu... ciekawa jestem GDZIE jest to południe...
Bo Peacemaker Kurogane ^^ |
|
 |
|