Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 22-04-2008, 19:11
|
|
|
Waaaaai x3^2,71! Kuzyn wrócił z wysp i najwyraźniej zatrzyma się w Łodzi na dłużej (może i na bardzo długo). A już myślałem, że w tym mieście nie będzie absolutnie nic do roboty!
/me ma wyszczerz od lewego ucha do lewego ucha po obwodzie ^______________^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
ronin 

|
Wysłany: 23-04-2008, 04:52
|
|
|
W koncu..... w domu....eom |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-04-2008, 11:02
|
|
|
Fani Warcrafta mogą spać spokojnie.
A z innej beczki - jeśli uda się wszystko co planuję (przeżyć sesję, szybko uporać się z jedynym przedmiotem głównym jaki zostanie na V roku, napisać do końca roku przynajmniej 50-60% magisterki, zdobyć wymaganą ilość punktów za monografy i kierunki, znaleźć pracę i mieszkanie) to przenieść się do Warszawy będę mógł już w lutym czy marcu 2009. Najbardziej epicko zapowiada się sesja i znalezienie pracy, wszystkie jednak punkty są jak najbardziej wykonalne. Buhaha. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-04-2008, 17:50
|
|
|
Bo mój komp znowu żyyyje! Przez ponad tydzień chodził na pół gwizdka, a potem zawiesił się w połowie formatowania, więc przeżyłam chwilę grozy... Ale już żyje. I nie będzie więcej cierpiał na brak pamięci operacyjnej :>
Bo odbyłam godzinny spacer do pracy (a mogłam też z powrotem, oł łel). Bo jest śliczna, wiosenna, deszczowa pogoda i kwiaty pachną ze trzy razy mocniej. O. |
|
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-04-2008, 19:03
|
|
|
Waaaaah~! Bo koncert Alpatraum i Drogi Ewakuacyjnej, na jaki wybrałyśmy się z eAtheną był świetny... Nieźle się wybawiłyśmy. Fakt że pierwsza część koncertu (tu czyt. zespół Alpatraum) nie była taka kolorowa, jako że zawalili wiele rzeczy i było wiele niedopracowań, a cover Metallici - "Master of Puppets" = totalna klapa. Jednak liczy się klimat, a i na koniec pozostał nam wspaniały występ. A zabawa była genialna ^^. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-04-2008, 20:06
|
|
|
O-K. Wygląda na to, że po zdaniu wszystkiego na co się w tym roku zapisałem do pełni punktów z przedmiotów kierunkowych i monografów zostanie mi 2 (słownie: dwa). To by znaczyło, że w przyszłym roku semestrze wystarczy zapisać się na jeden kierunek czy monograf by ostatecznie wygrać z cholernym ECTS. Urra... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-04-2008, 07:16
|
|
|
Bo woda nareszcie wychodzi ! Wczoraj zaczęła wychodzić ! I jak na kogoś kto ma pierwszy raz styczność z robieniem teł jest chyba nieźle... Nakichałam na tutoriale bo prawdę mówiąc są zbyt skomplikowane (dalej nie opanowałam używania maski...). Woda w nich przedstawiona może i wygląda efektownie ale ja jej nie umiem zrobić. No i zaczęłam kombinować sama i wychodzi ! Mam już na dobrą sprawę zrobione niebo, postaci i prawą stronę wody, reszta (teraz jak już wiem jak to robić) będzie mam nadzieję prosta.
GoNik nareszcie będziesz miała tło zrobione przeze mnie ! :3 Ostrzegam żeby się cudów nie spodziewać (przypuszczam, że skończę dzisiaj albo jutro) ale wreszcie będzie moje własne. Zresztą wszystko... Ciężko mi uwierzyć. Jeszcze tak niedawno byłam w szoku, że ludzie mogą vectory robić i sama sobie powiedziałam, że nigdy w życiu nie zrobię ani jednego, o całej zvectorowanej tapecie nie mówiąc i proszę... Drugi mój vector i to od razu całościowo. |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-04-2008, 10:48
|
|
|
Salva, czekam niecierpliwie :3 |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 29-04-2008, 10:01
|
|
|
Nareszcie skończyłam mój obrazek !!! Jestem zachwycona ! Od niemal trzech tygodni nad nim pracowałam, ale warto było !!! :D |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 29-04-2008, 16:18
|
|
|
Przyszły moje cztery tomy Ghost Hunta! Muszę przyznać, że empik szybko się uwinął z zamówieniem, zaraz składam następne... |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 29-04-2008, 17:07
|
|
|
Ooo ! moshi zamawiałaś GH ? Ja zamierzałam, ale po zobaczeniu kreski nieco mi przeszło. Jednak do anime to mangowa kreska się nie umywa. Napisz mi wrażenia po przeczytaniu ! ^^ |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 29-04-2008, 18:27
|
|
|
/me przyznaje sobie tytuł Starszego Operatora Śrubokręta w Przestrzeniach Zamkniętych Cholernie Ciasnych.
Bo wymieniłem popsute żarówki we wnętrzu samochodu i naprawiłem parę rzeczy, ha! Rozebrało się przy tym połowę deski przybierając dziwne pozy, ale cóż, warto było. I tak czeka mnie powtórka z rozrywki, bo tak się rozpędziłem, że brakło dobrych żarówek. XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 29-04-2008, 19:24
|
|
|
Salva napisał/a: | Ooo ! moshi zamawiałaś GH ? Ja zamierzałam, ale po zobaczeniu kreski nieco mi przeszło. Jednak do anime to mangowa kreska się nie umywa. Napisz mi wrażenia po przeczytaniu ! ^^ |
Wyjątkowo nie zwracałam uwagi na kreskę (faktycznie do najpiękniejszej to jej daleko), w tym przypadku najważniejsza jest dla mnie sama historia (o drugiej serii anime można chyba tylko pomarzyć). Na razie mam tylko cztery tomy, więc o jakichś rewelacjach nie ma mowy. |
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-04-2008, 19:24
|
|
|
Bo nowa, wytęskniona drukarka wreszcie dotarła i działa jak należy. Skaner też jest, co mnie bardzo cieszy (koniec z lataniem do znajomych, żeby coś zeskanować!). |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 02-05-2008, 21:21
|
|
|
Bo Warszawa to jednak baaaardzo fajne miasto, szczególnie jak się ma dobrego pilota. O dziwo tylko jeden jedyny raz miałem do czynienia z "warszawską jazdą" i nie było to nic niebezpiecznego. :D
Fajnie było! |
 |
|
|
|
 |
|