Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mugen 
Sealed

|
Wysłany: 02-05-2008, 22:01
|
|
|
Trudno nie powiedzieć, że pogoda w Krakowie, ostatnimi czasy to po prostu marzenie.
A grill był dzisiaj nadto udany. :] |
|
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-05-2008, 18:07
|
|
|
kiedy Gandalf Szary przybył do swoich z ostrzeżeniem wszyscy byli na niego źli, jednak potem stał się Biały i ludzie byli wdzięczni (ale mnie Armin rozpiera;); bo wygrałem 2 tekturki na chipsy kebab lays |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-05-2008, 19:08
|
|
|
Bo nadrobiłem braki w CG i mogę czytać i komentować i ogólnie fanboy mode: on! |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-05-2008, 19:10
|
|
|
Bo wyprzedaż książek w Bibliotece Głównej. Bo ledwo dopełzłam do domu z torbiszczem pełnym książek i portfelem lżejszym o siedem złotych (tak, dokładnie 7 złotych i 14 pozycji, bo zwykle po złotówce, pakieciki też).
Reszta dnia nadaje się do zupy, ale nie mam już siły...
A nie, jeszcze dostałam od mamy kupon na dwie gałki w Dolce Vita. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 07-05-2008, 11:55
|
|
|
Bo wokół mnie panuje samotność - co wbrew pozorom mnie pociesza... bo jest cicho, można się zrelaksować i zapomnieć o problemach życia codziennego.
Tja, kolejny spokojny dzień ;) |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-05-2008, 16:01
|
|
|
Ja kiedyś zejdę na zakwik czytając komentarze do anime, jak Bozię kocham... |
|
 |
Lain 

|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 11-05-2008, 14:39
|
|
|
Bo biologia. Jest to jedyny przedmiot, którego mogę się uczyć bez końca (tzn pod odpowiednią presją, bo ja się dobrowolnie i bez przymusu czy to wewnętrznego czy zewnętrznego nie bardzo chcę uczyć) i którego nauka sprawia mi absolutną przyjemność, przy okazji dostarczając różnych ciekawych informacji i uświadamiając wiele rzeczy (co jakiś czas zdarza mi się patrzeć na własną dłoń i z zachwytem podziwiać perfekcję tego mechanizmu przy uświadomieniu sobie co tam się w każdej komóreczce dzieje... ekhm). W każdym razie przedmiot widząc moją sympatię dostarcza mi wielu radości, ot np fragmenty Okazaki (kiedy jednym z moich ulubionych bohaterów jest Tomoya z Clannad) dzięki którym replikacja i różne inne machinacje DNA są teraz tak miłe i bliskie, bulion pierwotny (odnoszący się do teorii Oparina), albo (mając cały czas w pamięci Code Geass) warstwy "gorącej pizzy" na dnie oceanicznych szczelin ryftowych, czy dziedziczenie pozajądrowe pstrolistności u dziwaczka... Kocham biologię ^^ |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 11-05-2008, 16:14
|
|
|
Ciekawe, czy będzie ci się to dalej podobało, jak będziesz musiała poznać systematykę bezkręgowców po łacinie ^^' o botanice systematycznej nie wspominając. |
|
|
|
|
 |
fm 
Okularnik

|
Wysłany: 11-05-2008, 17:07
|
|
|
Bo pomimo bliżej niezidentyfikowanego święta i zamkniętego Carrefoura, udało mi się znaleźć czynny sklep i zrobić w nim zakupy. Całe szczęście, ponieważ przy braku chleba i pustej lodówce w oczy zajrzało mi widmo śmierci głodowej. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 11-05-2008, 17:11
|
|
|
Według opisu kolegi:
Sklepy pozamykane bo jest Święto Zesłania Ducha Świętego. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 11-05-2008, 17:42
|
|
|
korsarz nie mam najmniejszego zamiaru uczyć się systematyki po łacinie i nie rozumiem czemu miałabym się uczyć ^^
Bo jutro właściwie koniec i:
1. będę mogła znowu odżyć (na IRC wejść)
2. będę mogła rysować
3. będę mogła znowu bawić się moimi graficzkami *__*
4. będę mogła znowu zająć się mamusinym zeszycikiem
5. będę mogła wyprowadzać swobodnie moje drugie ukochane zwierzątko
6. będę się mogła poważniej wziąć za to moje własne, żeby jakoś wypaść przynajmniej dobrze
7. generalnie będzie fajnie, przynajmniej na razie, do czasu ogłoszenia wyników... |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 11-05-2008, 18:58
|
|
|
Córcia napisał/a: | 1. będę mogła znowu odżyć (na IRC wejść)
2. będę mogła rysować
3. będę mogła znowu bawić się moimi graficzkami *__*
4. będę mogła znowu zająć się mamusinym zeszycikiem |
Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Zeszyciiik! Rysunki na DA! A już tak dawno nowych szkiców nie widziałam... Zdaje mi się, że to była jakaś inna epoka, ale niedługo wakacje i znowu będzie czas ^^
Mama wypsikała podwórko jakimś śmierdziuchem, żeby koty nie rozkopywały trawnika i kwiatków. Trochę smutno, bo koteczka nie przyjdzie... Ale. Wychodziłam dziś z kuchni i chciałam przejść przez przedpokój, gdy ze strychu usłyszałam: *tuptuptuptuptuptuptuptup*. Zaintrygowana zaglądam na schody, a tam z góry zagląda na mnie z niewinnym wyrazem pyszczka koteczka. Okazało się, że wlazła przez okno na dachu. Wygłaskałam i wyskrabałam *_* |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-05-2008, 19:22
|
|
|
Wczoraj była lekcja gry :) nie było tak strasznie i nie jestem podobno tak tępa z muzyki jak myślałam. Za dwa tygodnie następna i duuużo zadane mam :)
Bo w koncu bawię się PS i nie wkurzam sie na winde (staram się nie myśleć, ze ejstem pod tym złym systemem)
I najlepsze: posżłam do mamy, powiedziałam jej, że nie idę do szkoły bo nie warto... i nie idę :D cud, miód i orzeszki |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
|