Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 06-11-2008, 21:37
|
|
|
Bo Ipod dotarł. Fajny jest. Malutki. Płaski. I ma kółeczko. I w ogóle.
Bo cudem zdobyłam bilety na jedyną słuszną obsadę. Na środeczku. Tuż-tuż pod sceną. Muahahaha.
Bo udało mi się przełożyć termin egzaminu. Tak żeby zdążyć na spektakl. I nawet nie musiałam załatwiać sobie fikcyjnego zaświadczenia o pogrzebie nieistniejącej cioci. Wstanę sobie o 6 rano, pozdaję egzamin przez 4,5 godziny i dotrę na ten spektakl, żadna siła mnie nie powstrzyma. A jak mi ktoś zmieni obsadę to przysięgam na dziewięć kręgów piekieł, poleje się krew. I to nie moja. |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 10-11-2008, 00:10
|
|
|
Bo wkońcu program działa i nie muszę kolejnego dnia spędzać nad tym deadlistingiem.. yeah! :P |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-11-2008, 17:14
|
|
|
Bo dostałem od urzędu pracy skierowanie na badania lekarskie. A to oznacza jedno - jest robota :) Od 24 listopada do końca maja będę pracował w bibliotece :) .
Możliwe, że niedługo moja kolekcja mang i płyt się powiększy... ^^ |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-11-2008, 15:20
|
|
|
Pomimo pogody, dzień należy uznać za udany.
Wyprawa na giełdę zaczęła się co prawda od zaspanego i potwornie spóźnionego Serika... Zakończyła za to kulką zieloną, białozieloną oraz kulką kremową z krwistoczerwoną plamą. I, borze mroczny, kupiłam sobie korale...
Oraz, już później, zimowe buty. W końcu.
A co radośnie z Seriką pokwikałam, to moje. I ten mroczny plan, buahahahaha! |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-11-2008, 18:56
|
|
|
A ja właśnie wyprawiłam rodziców do domu. Z której strony by nie patrzeć, wizytę muszę uznać za udaną - nawet bardzo udaną.
Przywieźli mi drukarkę. Co oznacza, że w końcu nie będę mieć problemów z notatkami z zarządzania i pracami domowymi z matmy. I wojgle.
Podobało im się w mieszkaniu. Właścicielka też wystawiła mi dobrą ocenę opisową.
Podobało im się w biurze - w końcu przestali traktować firmę jak "takie sobie studenckie pitupitu, co to upadnie za dwa dni".
I matka kombinuje nad mieszkaniem w Warszawie od przyszłego roku akademickiego :3 A Totem nawet ma coś na oku... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 15-11-2008, 23:57
|
|
|
Bo babski wieczór jest dobry na wszystko! A zwłaszcza spędzony przy filmie o Bridget Jones, ona potrafi poprawić humor..!! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 16-11-2008, 13:23
|
|
|
Wczorajszy dzień był cudny. Była wycieczka po Wawie, była giełda (choć skromna), było chińskie żarcie i starówka.
/me wants more! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 16-11-2008, 20:44
|
|
|
Bo dostałem z pierwszego kolokwium z genetyki 4 :) za pierwszym podejściem :) |
|
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 18-11-2008, 17:52
|
|
|
bo wyzwolenie chyba blisko (ta, na serio to już dawno po satori jestem, tylko jaja sobie robię ;) ) teraz to się zacznie, zwłaszcza że wkrótce czeka mnie wytarcie z mamony ehh (możliwe też, że nie; innymi słowy jak wiadomo o co chodzi, to o hajs, a jak nie wiadomo, to pewnie o kobiety czy inne ozdoby czy w ogóle na odwrót albo zupełnie inaczej, nic nie wiadomo...)
on the left side in library: ładna koleżanka siedzi i się śmieje (już nie, ale teżfajnie) |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-11-2008, 23:00
|
|
|
Bo podnieśli stypendia. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-11-2008, 15:12
|
|
|
Bo mam teraz nocleg i zapewniłem go sobie na następny zjazd. |
|
|
|
|
 |
Yakow 
Devil Luck

|
Wysłany: 21-11-2008, 16:34
|
|
|
Bo przez cały dzień świeciło słońce, aż się czasem gorąca robiło. Bo wszystkie trzy egzaminy zdałem z marszu bez ślęczenia nad książkami. Bo poczta w swojej łaskawości przysłała mi zamówionego w necie Fallouta 3... |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 21-11-2008, 17:51
|
|
|
Bo znane są pierwsze kapele które zagrają na Metalmanii 2009 - Exodus i Overkill!! Będzie się działo xD |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-11-2008, 20:53
|
|
|