Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 23-02-2006, 20:37
|
|
|
Właściwie to się przyłączam do Sm00k'a - chociaż już gdzieś o tym wspomniałem :D.
Bo znów jestem w nastroju, jakby mnie coś ciekawego czekało - a ja bardzo lubię taki stan . Oczywiście niekoniecznie coś się zdarzy, chociaż bym się nie pogniewał ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 25-02-2006, 13:03
|
|
|
Bo mimo że przywrócony do działania licznik transferu neostrady pokazuje że prekroczyłem limit o 1/4, wciąż mi prędkości nie zalimitowało... ^ ^v |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 25-02-2006, 17:03
|
|
|
Bo dziśaj jest studniówka ^^ |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-02-2006, 09:52
|
|
|
Bo okazało się, że w końcu JEST drugi tom 'Upadku Ile-Rien'! Fanfary dla Maga za ekspresowe wydawanie książek... A już myślałam, ze mnie jesień życia zastanie zanim ją wydadzą.
Z drugiej strony... jeżeli Amber wyda kolejne części Dragon Crowna to wtedy BĘDĘ już stara i niedołężna, daję słowo. |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 26-02-2006, 19:57
|
|
|
Bo chociaż jakaś piekielna mapówka z geografii (przy której wyciągana jest średnia klasowa, czyli teoretycznie powinniśmy nauczyć się po jakieś 15 krain geograficznych świata i dostać piątki, ale moja klasa jest tak ambitna, że właśniem się dowiedziała, iż dokuć muszę jeszcze 2 razy tyle, ile uznałam za wystarczające + zapasowe), to po kilku lekcjach idziemy na wycieczkę ^^
I zapowiada się ciekawie, gdyż wycieczka nosi nazwę edukacji medialnej i ponoć traktować ma o manipulacjach, jakie mają miejsce w nowoczesnym kinie. A odbywać się ma w przybytku niejakiego pana Gutka. Ciekawe, czy oprócz "oglądajcie tylko nasze filmy" usłyszę "nie ściągajcie napisów z internetu"? XDDD |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-02-2006, 00:09
|
|
|
Bo jestem z powrotem w mojej opolskiej wsi i zdecydowanie JEST MI Z TYM DOBRZE! ;P Po koniecznosci ogladania przez 4 dni [no dobrze, 2.5 ;P] warszawskiej architektury jakze milo jest przejsc sie po ogrodzie miedzy swierkami i wdychac swieze powietrze... ^^
Takze milo jest znalezc sie na prowincji z innego powodu, gdzie nie wszystko jest oczywiste i gdzie, zdaje sie, jest troche wiecej spokoju. Moje ambicje i priorytety sa najwidoczniej ukierunkowane na cos zupelnie innego.
Bo jestem blekitnym oceanem!* *evil grin*
Bo obzarlam sie, doslownie obzarlam, chirashi sushi i innymi pysznosciami.
Bo milo bylo wyrwac sie z domu na kilka dni i zrobic maly logout.
Bo spotkalam kilka osob, z czego bardzo sie ciesze.
Bo dzis jest Dzien Tulenia Kota ^^ [tzn. codziennie jest, ale to taki drobny szczegol ;)]
* Kot w trakcie lektury manuala: "Strategia blekitnego oceanu" |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 27-02-2006, 17:25
|
|
|
Bo na balkon przyszedł wielki kot z niesamowitymi, zielonymi oczami. Usiadł na szafce i patrzył się. Z taką wyższością i pogardą. I pozował do zdjęć, poszedł dopiero jak mu się znudziło. Aha, na widok psa nawet nie drgnął, za to pies zaczął nagle udawać, że go tu nie ma i wcale a wcale go to nie obchodzi XD
Ja chcę takiego kota... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-02-2006, 12:37
|
|
|
Bo mam nową płytę główną! I komp mi działa! Yay! Nawet nie rusza mine, że jestem biedniejsza o te 142 zł [a gość w sklepie odkupił starą płytę za 30zł...] |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-02-2006, 14:37
|
|
|
Bo przeżyłem swój eksperyment kulinarny. Mianowicie:
miska tartego żółtego sera + łyżeczka ostrej papryki + 2-3 łyżeczki słodkiej papryki i tyle samo przyprawy curry + łyżka przyprawy sojowej + kropla tabasco + oregano. I to wszystko na grzanki ^^' . Wbrew pozorom jadalne ^___^ |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-02-2006, 16:01
|
|
|
2 łyżki chili, 4 łyżki sosu sojowego, 2 łyżki imbiru, 2 ząbki czosnku (lub 2 łyżki czosnku granulowanego), 4 łyżki octu, 4 łyżki cókru, łyżka pieprzu, łyżka oleju sezamowego (lub bez, jeśli się nie ma) ewentualnie rozcieńczyć wodą.
Postawić na ogniu, zagotować i odparować połowę substancji. Na osobnej patelni usmażyć rybę, paprykę i pokrojonego w plasterki pora.
Mimo, że mieszanina przypraw nadaje się by truć szczury jest to jadalne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-02-2006, 16:05
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | 2 łyżki chili, 4 łyżki sosu sojowego, 2 łyżki imbiru, 2 ząbki czosnku (lub 2 łyżki czosnku granulowanego), 4 łyżki octu, 4 łyżki cókru, łyżka pieprzu, łyżka oleju sezamowego (lub bez, jeśli się nie ma) ewentualnie rozcieńczyć wodą.
Postawić na ogniu, zagotować i odparować połowę substancji. Na osobnej patelni usmażyć rybę, paprykę i pokrojonego w plasterki pora. |
Efekt - jeden wielki hardcore... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-02-2006, 17:54
|
|
|
To ja mam lepszy powód do radochy - pierogi z serem i słodką śmietaną ^^. Strach pomyśleć, ale już ładny szmat czasu ich starsza nie robiła. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-02-2006, 18:23
|
|
|
Bo właśnie przyszli ostatkowicze!
NARESZCIE! A jednak dzieciak WIEDZĄ, że istnieje coś innego niż Halloween! Niech żyje polska tradycja ostatków ^^ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-03-2006, 14:43
|
|
|
Halloween to święto satanistów zdaje się :> |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 02-03-2006, 11:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 01-03-2006, 15:23
|
|
|
To tez, ale w większości bezmózgich amerykanów ;] |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|