Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-03-2006, 15:28
|
|
|
Uwierzmi wikszosc amerykanów w bezposredniej rozmowie okazuje że są raczej z mózgami niz bez nich . W odruznieniu od niemców i francózów, albo niedaj Boże Holendrów, A jak japonczycy potrafia zaskoczyć bzdurnoscia. |
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 01-03-2006, 15:39
|
|
|
Niemców i Franzuzów tez nie darze symppatią. O Holendrach jeszcze nic nie słyszałam i nie miałam z nimi styczności. A japończycy przez to swoje schematyczne myślenie zatracili chyba własną osobowość i trzeźwość myślenia, ale może się tylko mylę. |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-03-2006, 16:07
|
|
|
Silent Angel napisał/a: | To tez, ale w większości bezmózgich amerykanów ;] |
I wszystko staje się jasne: przecież wydali na świat La Veya i Dungeons and Dragons! Szatanowcy! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 01-03-2006, 17:03
|
|
|
Szataniści :P.
Yay, koniec miesiąca = reset licznika transferu ^_^. Innymi słowy - ciąg na łączu wzrasta. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-03-2006, 17:10
|
|
|
Bo nie mam żadnego powodu do tego, żeby się jakoś szczególnie cieszyć...
...ale za to marzec będzie MÓJ XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-03-2006, 17:50
|
|
|
Aż boje sie zapytac co przez to rozumiesz |
|
|
|
|
|
mizu
Gość
|
Wysłany: 01-03-2006, 21:45
|
|
|
Bo przede mna "białe noce"....a może Bóg obdarzył cie posłaniem tym, byś przez chwilę krótką mógł ogrzać kogoś sercem swym.........." i stalo sie miło:) |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-03-2006, 20:36
|
|
|
Mizuumi, przestań lurkować na gościu. Nikt cię nie zje :> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-03-2006, 20:52
|
|
|
Totem, niejedna Mizuumi na świecie... A może to nie ta?
Bo zmienność nastrojów to naprawdę przyjemna właściwość. Pozwala dołować się intensywnie, ale przynajmniej krótko. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-03-2006, 21:47
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Uwierzmi wikszosc amerykanów w bezposredniej rozmowie okazuje że są raczej z mózgami niz bez nich . W odruznieniu od niemców i francózów, albo niedaj Boże Holendrów, A jak japonczycy potrafia zaskoczyć bzdurnoscia. |
To ja niestety mialam te watpliwa przyjemnosc poznania Amerykanow bez mozgow. O niczym sensownym nie mozna bylo z nimi porozmawiac, a poczucie humoru maja chyba nizsze ode mnie ;)
Mlodzi Holendrzy i Niemcy juz ich doganiaja w glupocie. Mlodzi Polacy niestety tez. Jakas teraz moda najwidoczniej... Ludzie stoja w innej kolejce, czy co?
A, mialam dopisac w temacie...
Bo zostalam osobista tlumaczka dyrektora ;) Niesamowicie mnie dzis smieszyly miny ludzi wchodzacych do jego gabinetu i widzacych mnie za biurkiem, rozmawiajaca przez telefon z kims z Austrii czy piszaca maila ;)
Bo udalo mi sie kupic buty dla siebie. Tak, to nie lada wyczyn. Kot sprawil sobie szpilki, yay! Teraz tylko sie w nich nie wywalic, yay! ;) Sliczne sa. Bardzo kobiece, mrau.
Mala rzecz, a cieszy. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 03-03-2006, 10:48
|
|
|
Bo udało mi się jako tako dopracować FVWMa by nadawał się jakoś do użytku (między innymi ikony najczęściej używanych programów na pasku zadań - trochę to trwało, zanim to poustawiałem ^_^). I ustawiłem melodyjkę na powitanie, wai! :D (Depeche Mode: Just can't get enough fragment). |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-03-2006, 19:44
|
|
|
Znalazłem na dnie szafki istny skarb - zbierane przez lata powiedzonka mojej łacinniczki z liceum! Są to niemalże święte teksty, których filozoficzna głębia przerasta możliwości poznania współczesnego człowieka i zapewne jeszcze przez stulecia będą zagadką dla uczonych. Oto niewielka próbka:
Człowiek nie jest stworzeniem swoim własnym.
Człowieka poznaje się po pierwszym poznaniu.
Gdyby świat polegał na całowaniu wszystko samo by rosło, a my byśmy się całowali"
Lepiej nie zjeść dzisiaj a zrobić, niż zjeść i nie zrobić, bo jak zjesz i nie zrobisz, to będziesz musiał zrobić jutro i nie zjesz.
Z natury jesteśmy wysłani w czas. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-03-2006, 16:08
|
|
|
Ponieważ nabyłam dzisiaj "Słownik mitów i tradycji kultury" Kopalińskiego... W KOŃCU! |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-03-2006, 17:49
|
|
|
Bo nie poszedłem sobie na WF (nie chciało mię się :P) - a później się okazało, że i tak go nie było. Ot, zbieg okoliczności, ale jaki fajny ^_^. Za tydzień może też nie będzie, bo wszystko w związku z pewnym drobnym festiwalem, który odbędzie się na głównej sali w ten weekend :D. A w taką pogodę jakoś wyjątkowo nie chce mi się ćwiczyć. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-03-2006, 15:21
|
|
|
Bo doszła przesyłka z Mythosa...
Naturalnie nie ta priorytetowa paczka, którą zamówiłem 7 lutego, tylko odpowiedź na emali. Zawsze to coś. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|