Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-03-2006, 10:35
|
|
|
Bo wczoraj przyszły mangii, co w JPFie zamówiłem ^_^ . Nie minął nawet tydzień, a już są ^_^. Inne firmy wysyłkowe powinny brać przykład (patrz: Vivid, co przez ponad dwa miesiące nie może mi jednej płytki dostarczyć ==' ) ;-) . |
|
|
|
|
|
mizu111
|
Wysłany: 08-03-2006, 16:41
|
|
|
bo olałam wszystko i siedzę w domku oglądam same miłe odcinki i mam totalnie wolny dzień i tylko dla siebie. więcej takich proszę............. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-03-2006, 16:50
|
|
|
Bo bycie zagorzałą optymistką ma swoje zalety :3
Kupiłam sobie tulipany
Przepuściłam resztę pieniędzy na książki
Słońce świeci
Arisa przyjdzie za pół godziny ^^ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
achiever
Gość
|
Wysłany: 10-03-2006, 15:50
|
|
|
hmmm
Bo czy gdzies indziej mozna by robic to co w zyciu? |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 11-03-2006, 12:14
|
|
|
Bo się okazało, że mogę jeszcze spróbować podejść do matury jeszcze w tym roku :) i zdać np. chemię :) szkoda tylko, że dowiedziałem się o tym dopiero wczoraj, ale ważne, że jakaś szansa jest :) |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-03-2006, 15:06
|
|
|
Bo wreszcie się uparłem i wyczyściłem kompa wraz z peryferiami ^^. Gdyby nie lekko pożółkły miejscami plastik, to można by calutki sprzęt uznac za nowy. A tak to tylko prawie... a prawie robi wielką różnicę... jednak w porównaniu z tym, co było jeszcze rano, to aż się wszystko świeci :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-03-2006, 15:50
|
|
|
Bo wybrałam się po prezent na urodziny dla siostry i oprócz prezentu (wściekle pomarańczowej parasolki) kupiłam sobie za ostatnie pieniądze wściekle pomarańczowy sweterek z luźnym golfem. Szalenie mi się podoba.
Bo mama ucieszyła się, że moda z lat sześćdziesiątych powraca i wyciągnęła z szafy podobny, tylko brązowy - jest do naprawy, bo się trochę pruje, ale tak zarąbistego golfika w żadnym sklepie nie widziałam. Cudeńko z Paryża sprzed 30 czy 40 lat...
Bo dszłam do wniosku, że to, co mam na głowie woła o pomstę do nieba i jednak poszłam do fryzjera. Wróciłam jako pudel (ja wiem, ze kręcone włosy, ale litości X_X), ale po pozbyciu się utrwalaczy z głowy metodą "pd kran" okazało się, że mam identyczną fryzurkę jak moja mama w moim wieku. Wyglądam dziwnie... Ale mi się podoba, o! XD |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 11-03-2006, 15:58
|
|
|
Serika napisał/a: | moda z lat sześćdziesiątych powraca |
Długie włosy, kolorowe koszule i takie tam? :) |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-03-2006, 16:11
|
|
|
Właśnie nie są długie, są krótkie i z dziwną grzywką na bok XD |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-03-2006, 20:26
|
|
|
Bo w poniedziałek, wtorek najdalej, będę miała moje ' Powietrzne okręty' Marthy Wells. Byłyby wcześniej, gdyby nie zamówienie razem z książką, która się okazała niedostępna. Merlin i tak jest szybki to się nie gniewam ^^
Bo zwolniłam sobie 1gb na dysku tylko robiąc średnio ostrą selekcję mniejszej połowy zebranych obrazków. Jak skończę to zostanie mi 2gb z czterech i pół... |
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-03-2006, 20:33
|
|
|
Heh... u mnie tez by sie przydalo zrobic porzadki na dysku. W ogole musze kiedys zajac sie swoim komputerem, ale brakuje mi czasu ostatnio.
Bo na warsztatach pedagogicznych odwolano wieczorne zajecia i poszlismy sobie na koncert Filharmonii Opolskiej! :) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 11-03-2006, 22:01
|
|
|
Varda napisał/a: | W ogole musze kiedys zajac sie swoim komputerem, ale brakuje mi czasu ostatnio. |
Nic nie mów, ja swój 'naprawiam' już dwa tygodnie na pewno [nie licząc poprzednich dwóch, kiedy była płyta padnięta i nic się nie dało z nim zrobić]. Perspektywa formatu dysku systemowego mnie przeraża; ta masa programów do instalowania @___@
Przypomniało mi się: wiecie, że czasem warto zdać się na własny nos? Hmmm... niektóre zapachy są lepsze od innych. Stanowczo. |
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 12-03-2006, 18:41
|
|
|
GoNik napisał/a: | Przypomniało mi się: wiecie, że czasem warto zdać się na własny nos? Hmmm... niektóre zapachy są lepsze od innych. Stanowczo. |
O jakich zapachach mowisz? Bo ja wlasnie mam dobry humorek poprzez piekny zapach, bo moja mama piecze ciasto... :D |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 12-03-2006, 19:06
|
|
|
BOReK napisał/a: | Bo wreszcie się uparłem i wyczyściłem kompa wraz z peryferiami ^^ | Podziwiam determinację. Ja jestem na to zbyt leniwy...
GoNik napisał/a: | Perspektywa formatu dysku systemowego mnie przeraża; ta masa programów do instalowania @___@ | W pełni się zgadzam... ja na tej zasadzie dalej jadę na win98 :D Teraz sobie obiecuję że jednak założę w2k, ale okazuje się że ta płytka jest jakoś zalockowana do biosu notebooka. Bu.
Ale na razie, mam aż za dużo animek do oglądania i to jest DOBRE. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 13-03-2006, 11:08
|
|
|
Amra napisał/a: | O jakich zapachach mowisz? |
baardzo specyficznych... takich, co pobudzają wyobraźnię i rozpalają zmysły :P [chora na Misia znowu... albo nadal, jakby tak z innej strony spojrzeć...]
BUAHAHA!! Wreszcie mam działający komp! Oł yeah! Fotoszopo, nadchodzę.... *mlask!* Odkryłam przy tym ciekawą zależność: jak zainstaluję StyleXP to komp uparcie twierdzi, że nie mam urzadzenia miksującego dźwięk. I wczoraj z wielkim zdziwieniem dysk systemowy formatowałam dwa razy... |
|
|
|