Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 14-04-2009, 13:38
|
|
|
Bo w końcu kupiłem kartę pamięci do telefonu :) .
Bo karta działa :)
Bo okazuje się, że zaoszczędziłem sporo kasy - karta kosztowała mnie 60zł, a odtwarzacz mp3 kosztowałby mnie od 80 do 200 zł... No i przy okazji oszczędzę na bateriach :) .
Muszę tylko znaleźć gdzieś przełączkę na mini-jacka, co by móc sobie zapasowe słuchawki kupić... |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-04-2009, 16:38
|
|
|
To się bardziej do zupy nadaje przez cierpienia jakich doznałam (wiedziałam że wszystkie fryzjerki to sadystki!) ale w końcu po fryzjerze! Więc teoretycznie mam chwilowy święty spokój, pozbycie się połowy długości włosów dobrze zrobiło przodowi. Aczkolwiek teraz to już chyba opaskę będę musiała nosić, żeby mi się to nie majtało po twarzy (do czego skłonność miało nawet będąc długim do łokcia...) Alleluja... |
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-04-2009, 18:02
|
|
|
Bo jutro do szkoły!
...wiem, jestem dziwny. |
|
|
|
|
 |
Dred 
Policenaut

|
Wysłany: 15-04-2009, 16:02
|
|
|
Dobra, wydarzyło się przed chwilą coś super! Prawdopodobnie jutro przeleję pieniążki przez PayPala za kupioną grę na eBay'u "Final Fantasy - Mystic Quest".
Wiem, że nie dorasta do pięt innym Finalom, ale w sumie jakiegoś FFa trzebaby mieć w kolekcji cartrigde'ów do SNESa. Inne (w wersji NTSC), można odpalić tylko w amerykańskiej wersji konsoli (wersje US). A tej nie wiem, czy w ogóle będe miał w nabliższym czasie (rok, dwa; cena takiej - jak na moje możliwości finansowe jest na razie nie osiągalna).
Jeszcze tylko zdobęde Metroida, FF (IV i VI), Zeldę - A Link To The Past i Super Mario RPG (to na prawdę jeden z najlepszych jRPGów Square w konwencji 2D, fabuła mimo, że skierowana do dzieci, na prawdę zaskakuje i wciąga), i moja kolekcja gier SNESowych "must have" będzie uzupełnione. :) |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 15-04-2009, 16:10
|
|
|
Bo Empik wysłał zamówione dwa tomy Usagiego ^_^
Zobaczymy, jak długo zajmie poczcie znalezienie mojego adresu... |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-04-2009, 16:57
|
|
|
Bo przyjaźń jest najważniejsza! ^____________________^ |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-04-2009, 19:41
|
|
|
Bo mrrrry. Bo Evilek i Nanami, które ze mną wytrzymywały. Bo nie wiem, na jak długo, ale aktualnie jestem tak szczęśliwa, jak nie byłam od dawna. I w tej chwili absolutnie nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 16-04-2009, 22:22
|
|
|
Bo mój żul osiągnął pierwszy stopień koncentracji. Jestem z niego dumna.
Bo jeszcze ok. 1500 zł i żul będzie mógł przeprowadzić się na Śródmieście. Khem, ta gra jest bardzo wciągająca...
Bo jutro są 2 historie. Historii nigdy za wiele, zwłaszcza że próbna maturka (aka badanie wyników) nade mną wisi, a ja jestem zbyt leniwa, żeby coś do niej powtórzyć. |
|
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 16-04-2009, 22:27
|
|
|
Bo jutro piątek robię sobie SkillRoad<dla zwykłego zjadacza chleba: ja tak mówię jak gram aż nie usnę na klawiaturze> |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 17-04-2009, 20:48
|
|
|
Bo Moe-chan dokonało cudu i zrobiła mi zdjęcia na których się sama sobie podobam. Obiektywnie wyglądam potwornie w treningowych ubraniach ale i tak :3 I w ogóle poszła ze mną na spacer i to był dobry dzień. |
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 17-04-2009, 20:53
|
|
|
Bo wykłady z ćwiczeń terenowych były całkiem ciekawą sprawą. Projekt Nowe Centrum Łodzi zapowiada się na prawdę obiecująco. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 18-04-2009, 18:29
|
|
|
Bo mój telefonik wrócił z naprawy, a co jeszcze leprze mój Tata zamienił się ze mną i mam leprzy |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-04-2009, 18:47
|
|
|
Bo święta poza domem wcale nie okazały się takie złe i udało mi się odpocząć od natłoku prac i nauki dnia codziennego.
Bo przeczytałam cały cykl Zmierzchu i jestem bardzo mile zaskoczona. Naprawdę mi się podobało.
Bo w Polsce było tak fajnie cieplutko ( a w domku już nie... ^____^" ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Yakow 
Devil Luck

|
Wysłany: 18-04-2009, 22:11
|
|
|
Bo magiczny wewnątrz-szkolny test z matmy był o wiele łatwiejszy od fizyki mimo tego, że oszukano nas z materiałem jaki miał na nim rzekomo być - i w sumie było to o czym mówili, tylko trafiło się sporo dodatków, np. pochodne których na prawdziwej maturze nie ma -.-
Bo wczoraj miałem 7 lekcji z czego przez 6 czytałem książke za pełnym pozwoleniem nauczyciela.
Bo ta książka wyjdzie dopiero w maju, a ja mogę poczuć jak to jest być prawdziwym recenzentem \(^.^)/ |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 19-04-2009, 20:34
|
|
|
Bo cudem zaliczyłam angielski i poradziłam sobie na ćwiczeniach ze sztuki starożytnej. Poza tym, ponad trzy godziny łażenia po Tychach na urbanistyce, bardzo chciałabym napisać, że nie czuję nóg... Fajnie było ^______^ |
|
 |
|