Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-03-2006, 21:23
|
|
|
Bo bibliotekarka mnie już zapamiętała i odstawiła mi książkę, której szukałam od jakiegoś czasu...
Bo mamusia kupiła mi dzisiaj trzeciego Artemisa Fowla...
*_
Bo wygląda na to, że przez jakieś trzy dni będę miała co czytać *___* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-03-2006, 19:12
|
|
|
Bo powiały pomyślne wiatry i szykuję się do polowania na GF 6600LE - nawet jak jest okrojony, to w porównaniu z moim MX'em będzie to krok milowy ^_^. Ehh, już widzę te wyższe FPS... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-03-2006, 12:24
|
|
|
bo wczoraj miałam pasmo sukcesów
bo skalar to rybka :P
bo załamaliśmy tym matematyczkę
bo ładnie odpowiedziałam i fizyczka już nie źli sie na mnie
bo przyszly książeczki
bo przeczytałam juz połowę 'Powietrznych Okrętów' [a swoją drogą to polecam Marthy Wells '...Okręty' właśnie i 'Łowców Czarnoksiężników']
bo dzisiaj do szkoły miałam na 10!
bo tak |
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 16-03-2006, 18:55
|
|
|
Bo jutro w szkole totalny luzik...
Bo sie nie wywalilam dzisiaj wyjatkowo... |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 18-03-2006, 15:12
|
|
|
bo przez przypadek znalazłam Guilty Gear na psone i bedę miała zajęcie na jakiś czas
bo znalazłam równieź FFTactics na psone, ^-^v
bo uTorrent okazał się być idealny dla kompa ojca: mało ramu żre |
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 20-03-2006, 22:14
|
|
|
Bo nawet w szkole calkiem sympatycznie (o dziwo) bylo... :D |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-03-2006, 18:14
|
|
|
Teeheehee!
Bo siedze sobie dzis w pracy, a tu nagle dzwiek, ze sms przyszedl. Odczytuje wiadomosc, a tam:
"Zainteresowana?" - i nr telefonu mojego wykladowcy ;)
Pozniej okazalo sie, ze wykladowca oferowal mi... tlumaczenie do zrobienia, ale GG ucielo mu pierwsza czesc smsa :)
Bo wzielam urlop i spedzilam fantastyczny weekend. Tylko powrot do pracy koszmarny... |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-03-2006, 10:41
|
|
|
Bo w podręczniku do bioli dotarłem już do kręgowców (stąd do człowieka niedaleko, a w każdym razie bliżej, niż od protistów ^___^) (oprócz chemii zdaję biologię, za mało pkt ostatnio było ==').
Bo wbrew moim obawom chemię rozumiem całkiem nieźle ^__^ .
Bo śnieg powoli znika. *śpiewa: wiosna, cieplejszy wieje wiart, wiosna, znów nam ubyło lat...*. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-03-2006, 19:15
|
|
|
Bo doszła grafa - GF6600 kochanego Asusa :D. Teraz nareszcie mogę sobie normalnie pograć. A najlepsze jest to, że spodziewałem się jej dopiero jutro - Masterlink rządzi ^_^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 26-03-2006, 11:39
|
|
|
Bo byłam na Pyrkonie i:
- wygrałam pierwszy tom 'Saiyuki' i jakąś książkę w konkursie wiedzy o m&a i kulturze Azji,
- zdobyłam autograf Mai Lidii Kossakowskiej,
- ogólnie miło spędziłam czas. |
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 27-03-2006, 19:07
|
|
|
1. Bo kilku mlodych ludzi majacych zdecydowanie za duzo wolnego czasu rozstawilo sobie namiocik na placu Wolnosci i solidaryzuje sie z Bialorusia ;)
2. Bo PiS i LPR chca przejac kontrole nad najstarszym zawodem swiata. Grzeszne glowy rodziny, ktore korzystaja z uslug prostytutek, maja byc nagrywane na kamere video podczas wizyt w domach publicznych. Zdjecia oczywiscie zostana pozniej dostarczone rodzinie, zeby sie taki czy inny kochajacy mezus powstydzil swych nocnych wypraw.
Wielki Brat patrzy!
Poza tym, nie chwalilam sie jeszcze, ze w piatek udalo mi sie urwac z wieczornych zajec na warsztatach i pojechac na koncert filharmonii opolskiej. Tym razem... "Upior w operze"! Lucky cat! >< |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-03-2006, 08:53
|
|
|
Bo wczoraj dostałem płytkę "Gettin' high on your own supply" by Apollo 440. Jest bardzo gitarowa, rockowo-jazzowa, dużo lepsza od "Millennum fever" :-D
Varda napisał/a: | Bo PiS i LPR chca przejac kontrole nad najstarszym zawodem swiata |
"Agencje towarzyskie, to brzmi dość wulgarnie, więc powiem "lupanary"" - J. Kaczyński. (bodajże). Facet chyba jeszcze wulgaryzmów nie słyszał :3 . |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 28-03-2006, 10:39
|
|
|
bo nec 4550, czarny
cały mój^^
a poza tym: 2h wolne, to pomyślałam sobie, że wreszcie kupię tą nagrywarkę; wpadam do domu po pieniądze.... a tam IT przyprowadziła za sobą pół klasy do niezadużego 2 pokojowego mieszkania... ojej... przytłoczyło mnie conajmniej :P |
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 28-03-2006, 16:30
|
|
|
korsarz napisał/a: | "Agencje towarzyskie, to brzmi dość wulgarnie, więc powiem "lupanary"" - J. Kaczyński. (bodajże). Facet chyba jeszcze wulgaryzmów nie słyszał :3 . |
Lunapary. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-03-2006, 16:36
|
|
|
Czy tylko mi się te "Lunapary" z Orwellowską nowomową kojarzą? (I skąd im się to do diabłą wzięło? Zaprawdę, nie potrafię wykoncypować...)
No, ale miało być, że życie jest piękne. Otóż, życie jest piękne, ponieważ...
W ŁODZI JEST WIOSNA!!! *______________________________* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|