Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
pestis 
żuk w mrowisku

|
Wysłany: 09-06-2010, 13:32
|
|
|
Bo życie rozpieszcza mojego wiecznie głodnego kota. Najpierw pani weterynarz dała nam całą siatę próbek karmy. Dzisiaj natomiast, zapewne jako rekompensatę za sporą zwłokę, w przesyłce ze sklepu zoologicznego zamiast małej puszki witamin, znalazłam dużą (540 tabletek więcej huhuhu;). Mała rzecz, a cieszy. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 09-06-2010, 22:27
|
|
|
Bo jestem zmęczona ;D przyjemnie zmęczona. Przeżyłam (!!!) cudowne zajęcia w duchocie do kwadratu, ale podejrzanie dobrze mi się tańczyło. Gorzej z panami, którzy dostali nowy krok stepu do ogarnięcia. W sumie nawet lepiej, ze tylko 5 osób przyszło. Dzięki temu mogliśmy w miarę sprawiedliwie rozdzielić tlen... Skończyliśmy wcześniej i wspólnie stwierdziliśmy, ze się nie przebieramy, bo odklejanie ciuchów od ciała i przyklejanie suchych zajmie za dużo czasu. W sumie wypociłam dzisiaj coś koło litra płynów, zresztą nie tylko ja (panowie się świecili aż miło).I w ten sposób przeparadowałam przez pół miasta w mocno krótkich czerwonych spodenkach i powiewającej spoconej czerwonej bluzce ;D Nawet snickerów (buty) nie zmieniłam.
Ale po prysznicu, nasmarowaniu się maścią i z miską truskawek jest mi błogo. Doooooobry wieczór, doooooobryyyyy ^_^ |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2010, 12:20
|
|
|
Bo według wszelkich znaków na niebie i ziemi:
1. dostałam się na praktyki
2. będę mogła jechać na zjazd
3. o ile nie spieprzę dwóch ostatnich egzaminów, to stypendium nadal jest w moim zasięgu |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Serik
Gość
|
Wysłany: 10-06-2010, 17:44
|
|
|
YAY!!! Mai, gratulacje! :D
To TE praktyki są? :D |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2010, 17:49
|
|
|
Jup, praktyki z wiatrakami. Na całe wakacje (z mniej lub bardziej elastycznymi godzinami pracy - czyli jak grzecznie poproszę odpowiednio wcześnie, to mogę sobie zrobić długi weekend) z przerwą na zjazd (chociaż pewnie i tak pojawię się tylko na pierwszy tydzień, rodzina też domaga się dopieszczenia - ale to się jeszcze zobaczy). Bezpłatne wprawdzie, ale to było w dużej mierze do przewidzenia - na płatne bardzo wyraźnie życzą sobie absolwentów, w najlepszym razie studentów na wylocie. Ale zakres obowiązków wygląda fajnie i przełożona sprawia bardzo dobre wrażenie :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-06-2010, 18:42
|
|
|
Bo speaking już za mną! ^__^ I nadrobiłam wszystkie zaległości z angielskiego.
Jeszcze tylko jutrzejszy egzamin oraz ciąg dalszy CAE szesnastego, a potem już tylko bumelowanie~!
I wreszcie jest ciepło! I topola już jakby mniej pyli. Może niedługo skończy...
Poza tym wreszcie odpaliła mi się wreszcie opowieść o pudełkach! Ta atmosfera! I bizony!
No i padlina znaczy kot pod wentylatorem. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Saga 
Półdiablę

Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 11-06-2010, 09:32
|
|
|
Bo zdałam wreszcie egzamin na prawko! I nawet tej pogodzie (32,3°C w pokoju w pracy) nie uda się popsuć mi dnia. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-06-2010, 13:03
|
|
|
Chłodnik to jeden z najwspanialszych, kulinarnych wynalzaków! |
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-06-2010, 13:43
|
|
|
Bo empiki są zue xD Nawet nie zauważyłam ile czasu spędziłam: najpierw z Witchem (rany, jaka nostalgia, ja to w gimnazjum czytałam) a później z Baśniami w ręku (ha, moja pierwsza konfrontacja) - Śnieżka i Bigby są super ^^ Za to wyszłam stamtąd z czwartym tomem Ourana. A poza tym kocham to miasto. Nestea na ulicy rozdają :D i I nawet jakoś pogoda mi dziś nie przeszkadza |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 11-06-2010, 14:16
|
|
|
Bo przed chwilą przeszła burza. Może teraz będzie trochę chłodniej... |
|
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-06-2010, 14:53
|
|
|
Bo zaczyna się to co tygrysy lubią najbardziej! Czyli Mistrzostwa Świata w piłce nożnej ;p;p. |
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-06-2010, 15:41
|
|
|
Altruista napisał/a: | Bo zaczyna się to co tygrysy lubią najbardziej! Czyli Mistrzostwa Świata w piłce nożnej ;p;p. |
Idą Mistrzostwa, idą mistrzostwa, idą mistrzostwa............................ xD. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-06-2010, 15:49
|
|
|
Bo finał FMA jest świetny, wyrobiłem się na 4 z niemieckiego, i basen był orzeźwiający po meczyku. |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 11-06-2010, 17:12
|
|
|
Bo piątka, piąąąątka z matematyki~! Bo lody, Taniec Na Krześle i niesamowita dawka kwikania, piszczenia i fangirlowania z tym związana. Do szczęścia brakuje mi tylko niższej temperatury, ale odczuwam zaskakujący brak półnagich mężczyzn, którzy wyraziliby ochotę powachlowania mnie. No cóż, muszę zadowalać się zamrażalnikiem~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 11-06-2010, 19:02
|
|
|
Boooo SŁOŃCE! Bo ciepło! Niahahahaha. Pozdrowienia dla wszystkich cienioznośnych :P |
|
|
|
 |
|