Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-07-2010, 10:20
|
|
|
Ojeżukolczasty, poziom zajebistości w życiu Maieczek właśnie gwałtownie wzrósł.
Właśnie dowiedziałam się, że jednak dostanę jakieś pieniądze za mój bezpłatny staż. Bo wcześniej nie było kasy w budżecie, ale wszyscy w dziale HR są ze mnie strasznie zadowoleni i coś się znajdzie. Nie żeby miało być tego dużo, "raczej symboliczna kwota", ale nawet symboliczna kwota to będzie te parę stówek. A ponieważ płatne pod koniec stażu, to żeby mi nie było smutno, zabierają mnie na całodniowe szkolenie dla HRów z zarządzania zmianą.
A pomyśleć, że dzisiaj NAPRAWDĘ nie chciało mi się iść do roboty XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-07-2010, 11:11
|
|
|
Łoooooooooo! Doceniony Maieczek! |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-07-2010, 14:33
|
|
|
Gratulacje, profesjonalny Maieczku! :) |
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 21-07-2010, 20:05
|
|
|
Yay!!!!!!! Moją szarą, zwyczajną, pełną marazmu codzienność odmienił... pierwszy odcinek nowej japońskiej dramy, w której gra Jun Matsumoto^^ Yay!!!!!! Tylko gdzie są te angielskie suby.... |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 21-07-2010, 23:04
|
|
|
Matko boska, nie denerwowałem się tak przy karnych od... nie wiem do cholery, od dawna.
Bogu dzięki, że Lech ostatecznie awansował. Odpaść z Interem Baku to siara na całą Europę. Jeszcze jak zobaczyłem, że tymczasem Rodionov strzela gola w tym samym czasie dla BATE, to już w ogóle miałem gotowy komentarz pod kątem polityki transferowej Lecha...
Teraz Sparta. To co dziś można było zobaczyć nie nastraja optymistycznie, ale co mi tam, napalam się już od nowa, najważniejsze, że do przodu. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-07-2010, 23:05
|
|
|
Costly napisał/a: | Teraz Sparta. To co dziś można było zobaczyć nie nastraja optymistycznie, ale co mi tam, napalam się już od nowa, najważniejsze, że do przodu. |
Nie oszukujmy się z taką grą Lech nie ma czego szukać w pucharach.
Bo bigos. |
|
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 21-07-2010, 23:41
|
|
|
Alt, wole drużynę, która jest efektywna też wtedy, gdy nie idzie, niż kolejnego mistrza mającego akurat wtedy słaby dzień. Lech nie zagrał dobrze, ale dał rade awansować.
Gwoli ścisłości - ciesze się, że słabszy mecz wypadł Lechowi teraz. Dwa słabe mecze pod rząd nie zdarzają się tej drużynie. Tym pozytywniej wyglądam na dwumecz z Spartą. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-07-2010, 17:16
|
|
|
Szosy niebawem wzbogacą się o kolejny postrach - zdałem na prawko :3 Także jeżeli zauważycie jadąc samochodem gwałtownie rosnące stężenie awesomeness w okolicy to radzę zjeżdżać na pobocze, bo to pewnie ja. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-07-2010, 18:06
|
|
|
Bo bo bo wczoraj z powodzeniem przesadziłam swojego bonsaia, przycięłam korzonki o 1/4 i trzyma się, rośnie i jeszcze nie zdechł. Teraz można formować korone, hell yeah :D |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-07-2010, 19:01
|
|
|
Bo współlokatorka zrobiła obiad. A może kolację, wszystko jedno. I się podzieliła z biedną kuchenną sierotą i niedorajdą, czyli mną. Filet z kurczaka w miodowym sosie. Mruuuu, jakie to jest boskie! No i w końcu jakieś normalne żarcie, żegnaj zupo borowikowa z proszku, kisząca się w lodówce! <Eaś macha zupie łapką na pożegnanie> |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Squaerio 
O RLY?

Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 22-07-2010, 19:44
|
|
|
Bo nie musiałem dzisiaj dusić się w miejskim ukropie, tylko spędziłem bardzo miło czas nad Bałtykiem. Łagodne słoneczko, morska bryza, ciepła woda, zimne piwko i ładne dziewczyny. Jak tu nie być szczęśliwym : > |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 23-07-2010, 00:37
|
|
|
Vodh napisał/a: | Szosy niebawem wzbogacą się o kolejny postrach - zdałem na prawko :3 Także jeżeli zauważycie jadąc samochodem gwałtownie rosnące stężenie awesomeness w okolicy to radzę zjeżdżać na pobocze, bo to pewnie ja. |
No a ja może będę miała staż związany z podobną tematyką. Gratulacje Vodh, a mam nadzieje, że za jakiś czas i ja będę miała czymś się pochwalić. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 23-07-2010, 13:04
|
|
|
Bo jestem fajna i wczoraj skońćzyłam układać nowy krok hornpipe primary/intermediate. Tym samym jest to mój pierwszy całkowicie samodzielnie ułożony krok! *me być z siebie dumna* ponadto wymyśliłam lead slip jiga open, zmodyfikowałam lead primary na ładniejsze i troszkę trudniejsze oraz ułożyłam 1 krok reela intermediate dla panów. I'm sooooooo cooool!
I wiem, że tylko ja wiem o czym mówię XDD |
|
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 23-07-2010, 18:06
|
|
|
Brawoooo! Brawooo!
(udajmy, że wiemy o czym mowa, może nikt się nie zorientuje ;) ) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
BoginiMarzeń 
Marzycielka
|
Wysłany: 23-07-2010, 19:41
|
|
|
Cieszę się bo mam kochającego chlopaka ;) |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|