Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-10-2010, 00:20
|
|
|
*myzia bilet*
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... *____* wtorrrrrek... *____*
Mam nastrój czysto euforyczny (pomimo perspektywy wstania o szóstej), a poza tym kocham ludzi! (tak, to o Was :D) |
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-10-2010, 07:52
|
|
|
Bo udało mi się zwlec z wyrka przed ósmą. |
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 16-10-2010, 10:37
|
|
|
Bo wreszcie się wyspałem... a na forum przywitał mnie nowy i ładny lay. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-10-2010, 14:36
|
|
|
Bo wreszcie dotarłam do zaginionego tłumaczenia tomu 33 i reszty 35, a 36 już wyszedł i tylko czeka na lepsze czasy. O mry. Jestem szczęśliwym fangirlem!
I już niedługo drugi odcinek Indexa. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 16-10-2010, 23:59
|
|
|
Bo mam kota! Jest absolutnie kjutny, myziasty, przytulasty i wojgle. Ale żarłok z niego przeokropny -__- ... |
|
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-10-2010, 00:22
|
|
|
Bo nareszcie! Moje własne peropero Nana-chan i nadenade Moka-chan! Tak długo czekałam, a marzenia się spełniają~ Zuoo. |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-10-2010, 14:03
|
|
|
Na ten e-mail i telefon czekałem. Teraz wiem ,że na 95% jestem zatrudniony. Dopiero jak podpisze umowę będę w raju. Mój pesymizm drobny mnie wkurza. Biurko mi przygotowują na środę, ale jutro bede musiał biegać po lekarzach. Podzwonić po dwóch poprzednich pracodawcach po zaświadczenia. Może im się uda wysłać wystarczajaco szybko.
Tylko, który kubek jest mój ulubiony?.
edit Nie musze po dwóch ostatnich pracodawcach dzwonić po zaświadczenia. Wystarczy jedynie pokazać umowę o zlecenie. Już podoba mi się ta praca bardziej. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 18-10-2010, 15:28
|
|
|
Kraft wciąż pokazuje mi, że fajnie tu siedzieć - poziom absurdu wewnątrz biura jest stosunkowo niski, inteligentni ludzie starają się, by zbiorowość jako taka nie była głupia. Poza tym co jakiś czas zdarzają się losowe bonusy - dzisiaj jest to karta pamięci (4GB piechotą nie chodzi, trzeba nosić) oraz zaproszenie dla dwóch osób na wieczorny seans do Multikina z bankietem po wszystkim. Samemu niby nie chce mi się iść (nagle brakło kinomaniaczek? >3), ale żal przepuścić okazję - "Aż po grób" ma niezłe notowania. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-10-2010, 21:49
|
|
|
Moja własna, prywatna Crof crof! Wiadomo, że Crof jest tylko jedna, ale możliwość obcowania z klonem też jest super! Oczywiście Marta, a jakże.
Poza tym jump over! Jesteśmy już tylko o krok od finalnej wersji (a przynajmniej tak twierdzą). I szkotów też lubimy, i traveling step or sth like that nareszcie też jest osiągalny.
I yay, Johnny Depp z latoroślą odwiedzający mnie w domu. Mry. Ja chcę własne dzieci...
Johnnego tyż...
Padam na ryj ale jak rany warto. |
|
 |
Serika 

|
Wysłany: 20-10-2010, 00:00
|
|
|
MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!
Było fajnie. Z akustyką chyba lepszą, niż rok temu w Płocku i zupełnei innym repertuarem, więc to była porządna poprawka, a nie powtórka z rozrywki. Wyśpiewałam się, wyskakałam, rozpłynęłam i w ogóle jest mi DOBRZE. Weszłam w tryb piszczącego nastoletniego fangirla i dobrze mi z tym, ale Sacred Worlds jest absolutnie cudowne także na żywo. Past and Future Secrets też. Ileś jeszcze piosenek też, ale tak sobie mogę dłuuuugo wymieniać.
A poza tym kwikłam, kiedy zmiękni i zagrali Majesty, którego Absolutnie Nie Było w Planach. Polska publiczność chyba bardzo podpasowała. No i całkiem długo pociągnęli, bite dwie godziny - nie chc wiedzieć, w jakim stanie było po tym gardło wokalisty, skoro moje bardzo intensywnie umierało.
Tak, znowu Blind Guardian, do niczego innego nie wpadam w tryb piszczącej fanki.
Z małych mankamentów - moje zdarte gardło to pikuś, ale okulary nie będą tego koncertu miło wspominać, oj nie. Jakiś koleś zleciał mi na głowę, okulary znalazły się na podłodze ze dwa metry dalej. Jakimś CUDEM (nie wiem jakim) z całymi szkłami, ale oprawka mnie baaaardzo nie kocha... T_T
Ale olać. Generalnie było cudownie, i ponownie stwierdzam, że Chcę Jeszcze Raz (TM). |
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-10-2010, 09:01
|
|
|
Ej, demotywujesz! Byłbym, gdyby nie cudowny wtorkowy termin. Gdybym jeszcze miał teleport do Wawy, to może... A tak, Blindzi znowu mnie ominęli. Cóż. Na pocieszenie mam Purpli w następną niedzielę ;) |
|
|
|
|
 |
Serika 

|
Wysłany: 20-10-2010, 12:56
|
|
|
Ej, wcale nie demotywuję! Motywuję, żebyście się następnym razem (który może kiedyś będzie) zebrali :P |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 20-10-2010, 13:47
|
|
|
Bo laptop poszedł w końcu do serwisu. Może uda mi się wreszcie odpalić Baldura bez obawy, że wypalę dziurę w biurku... |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-10-2010, 17:00
|
|
|
Nareszcie mam działające słuchadło do muzyki. Szkoda tylko, że za naprawę poprzedniego zaśpiewali mi więcej, niż jest warte... |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Silence 

|
Wysłany: 20-10-2010, 19:39
|
|
|
A ja mam nową płytę Blind Guardian na mp3^^ |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|