FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 454, 455, 456 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Serika Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-10-2010, 00:20   

*myzia bilet*
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... *____* wtorrrrrek... *____*

Mam nastrój czysto euforyczny (pomimo perspektywy wstania o szóstej), a poza tym kocham ludzi! (tak, to o Was :D)

Numer Gadu-Gadu
1051667
Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-10-2010, 07:52   

Bo udało mi się zwlec z wyrka przed ósmą.
Powrót do góry
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 16-10-2010, 10:37   

Bo wreszcie się wyspałem... a na forum przywitał mnie nowy i ładny lay.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Tren Płeć:Kobieta
Lorelei

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 16-10-2010, 14:36   

Bo wreszcie dotarłam do zaginionego tłumaczenia tomu 33 i reszty 35, a 36 już wyszedł i tylko czeka na lepsze czasy. O mry. Jestem szczęśliwym fangirlem!

I już niedługo drugi odcinek Indexa.

Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 16-10-2010, 23:59   

Bo mam kota! Jest absolutnie kjutny, myziasty, przytulasty i wojgle. Ale żarłok z niego przeokropny -__- ...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 18-10-2010, 00:22   

Bo nareszcie! Moje własne peropero Nana-chan i nadenade Moka-chan! Tak długo czekałam, a marzenia się spełniają~ Zuoo.

Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 18-10-2010, 14:03   

Na ten e-mail i telefon czekałem. Teraz wiem ,że na 95% jestem zatrudniony. Dopiero jak podpisze umowę będę w raju. Mój pesymizm drobny mnie wkurza. Biurko mi przygotowują na środę, ale jutro bede musiał biegać po lekarzach. Podzwonić po dwóch poprzednich pracodawcach po zaświadczenia. Może im się uda wysłać wystarczajaco szybko.

Tylko, który kubek jest mój ulubiony?.

edit Nie musze po dwóch ostatnich pracodawcach dzwonić po zaświadczenia. Wystarczy jedynie pokazać umowę o zlecenie. Już podoba mi się ta praca bardziej.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 18-10-2010, 15:28   

Kraft wciąż pokazuje mi, że fajnie tu siedzieć - poziom absurdu wewnątrz biura jest stosunkowo niski, inteligentni ludzie starają się, by zbiorowość jako taka nie była głupia. Poza tym co jakiś czas zdarzają się losowe bonusy - dzisiaj jest to karta pamięci (4GB piechotą nie chodzi, trzeba nosić) oraz zaproszenie dla dwóch osób na wieczorny seans do Multikina z bankietem po wszystkim. Samemu niby nie chce mi się iść (nagle brakło kinomaniaczek? >3), ale żal przepuścić okazję - "Aż po grób" ma niezłe notowania.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-10-2010, 21:49   

Moja własna, prywatna Crof crof! Wiadomo, że Crof jest tylko jedna, ale możliwość obcowania z klonem też jest super! Oczywiście Marta, a jakże.

Poza tym jump over! Jesteśmy już tylko o krok od finalnej wersji (a przynajmniej tak twierdzą). I szkotów też lubimy, i traveling step or sth like that nareszcie też jest osiągalny.

I yay, Johnny Depp z latoroślą odwiedzający mnie w domu. Mry. Ja chcę własne dzieci...

Johnnego tyż...

Padam na ryj ale jak rany warto.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-10-2010, 00:00   

MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

Było fajnie. Z akustyką chyba lepszą, niż rok temu w Płocku i zupełnei innym repertuarem, więc to była porządna poprawka, a nie powtórka z rozrywki. Wyśpiewałam się, wyskakałam, rozpłynęłam i w ogóle jest mi DOBRZE. Weszłam w tryb piszczącego nastoletniego fangirla i dobrze mi z tym, ale Sacred Worlds jest absolutnie cudowne także na żywo. Past and Future Secrets też. Ileś jeszcze piosenek też, ale tak sobie mogę dłuuuugo wymieniać.
A poza tym kwikłam, kiedy zmiękni i zagrali Majesty, którego Absolutnie Nie Było w Planach. Polska publiczność chyba bardzo podpasowała. No i całkiem długo pociągnęli, bite dwie godziny - nie chc wiedzieć, w jakim stanie było po tym gardło wokalisty, skoro moje bardzo intensywnie umierało.

Tak, znowu Blind Guardian, do niczego innego nie wpadam w tryb piszczącej fanki.

Z małych mankamentów - moje zdarte gardło to pikuś, ale okulary nie będą tego koncertu miło wspominać, oj nie. Jakiś koleś zleciał mi na głowę, okulary znalazły się na podłodze ze dwa metry dalej. Jakimś CUDEM (nie wiem jakim) z całymi szkłami, ale oprawka mnie baaaardzo nie kocha... T_T

Ale olać. Generalnie było cudownie, i ponownie stwierdzam, że Chcę Jeszcze Raz (TM).

Numer Gadu-Gadu
1051667
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 20-10-2010, 09:01   

Ej, demotywujesz! Byłbym, gdyby nie cudowny wtorkowy termin. Gdybym jeszcze miał teleport do Wawy, to może... A tak, Blindzi znowu mnie ominęli. Cóż. Na pocieszenie mam Purpli w następną niedzielę ;)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-10-2010, 12:56   

Ej, wcale nie demotywuję! Motywuję, żebyście się następnym razem (który może kiedyś będzie) zebrali :P

Numer Gadu-Gadu
1051667
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 20-10-2010, 13:47   

Bo laptop poszedł w końcu do serwisu. Może uda mi się wreszcie odpalić Baldura bez obawy, że wypalę dziurę w biurku...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 20-10-2010, 17:00   

Nareszcie mam działające słuchadło do muzyki. Szkoda tylko, że za naprawę poprzedniego zaśpiewali mi więcej, niż jest warte...

Silence Płeć:Kobieta

PostWysłany: 20-10-2010, 19:39   

A ja mam nową płytę Blind Guardian na mp3^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 455 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 454, 455, 456 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi