Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Agon 

|
Wysłany: 12-01-2011, 20:41
|
|
|
Bo przyszły figureczki, łiiii.
Ponadto wygrzebałam na Allegro najnowszą figmę Haruhi (Disappearance Ver.) za 50 zł (!), która wg Tsuki Board nie dorobiła się jeszcze podróbki (well, ciężko, żeby się jej dorobiła w dwa tygodnie od premiery...). Wprawdzie można ją kupić tylko poprzez wylicytowanie, ale jeśli nagle nie rzuci się na nią tłum wygłodniałych kolekcjonerów, to mogłabym w ostatniej chwili podbić stawkę o złotówkę... |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-01-2011, 23:23
|
|
|
Nanami napisał/a: | Bo ZDAŁAM ten egzamin z biologii molekularnej! Mimo zaćmienia umysłowego, mimo tego że nie byłam na ani jednym wykładzie, a kserówki notatek przeczytałam z wielkim bólem cały raz i to dzień przed / w dniu egzaminu! Jestem boska. |
Bo też zdałam ten pierniczony egzamin, na całe 4.5 :3 Odbiłam sobie za inżynierię~ |
|
 |
pestis 
żuk w mrowisku

|
Wysłany: 13-01-2011, 22:06
|
|
|
Bo cotygodniowo-dwutygodniowy obiad czwartkowy, (a raczej zwykle spotkanie przy hmm soku), okazał się całkiem udany, co ostatnio raczej się nie zdarzało.
A poza tym jutro znów wolne... |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-01-2011, 16:00
|
|
|
Spałam tylko 3 godziny, i jestem zmęczona i boli mnie głowa i miałam koło... ALE tak sobie poprawiłam humor dzisiaj, że motorek motywacji mam nakręcony na tę sesję, letnią i znowu zimową i... może starczy. Ale JEST, jest motywacja! :D |
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-01-2011, 05:05
|
|
|
lololol piąta nad ranem, a ja nie jestem nawet śpiąca. TAK CZY SIAK Złote Globy były w miarę satysfakcjonujące (poza sukienkami). Downey Jr. i jego wystąpienie - "I don't know if an actress can do her best work until I have slept with her" ho ho, sporo nagród dla lubianego przeze mnie Social Network, sporo dla Glee (Chriiiis i Jane Lynch!), nawet dla Big Banga się znalazła. Szkoda Tangled i Jak Wytresować Smoka. A przede wszystkim szkoda Incepcji, cały czas miałam nadzieję, że jednak dostanie za Best Motion Picture - Drama... no nic, może odbije sobie na Oscarach. A De Niro się stanowczo należało, ładny moment z Damonem. Gordon-Levitt seksowny jak zawsze.
I jeżu, muszę zobaczyć King's Speech, KONIECZNIE. Strasznie się napaliłam na ten film. Gdzie 28my stycznia kiedy go potrzebuję?
A teraz spać. Po zastanowieniu czuję się zmęczona ich niezadowolonymi minami/sztucznymi uśmiechami, całą tą niezręczną ceremonią i ILOŚCIĄ REKLAM ARRRGH. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-01-2011, 17:38
|
|
|
o_O
?_?
@_@
... ja serio zaliczyłem to kolokwium, gdzie powypisywałem wszystkie bzdury jakie mi przyszły do głowy? x_X |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 17-01-2011, 17:43
|
|
|
Gratulacje Morg ;) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 17-01-2011, 18:01
|
|
|
Morg, nie jestem pewny czy od moich czasów to się nie zmieniło, ale cokolwiek mówią na ten temat, jednak warto na kolokwiach/egzaminach pisać wszystko co się da i pamięta (przynajmniej na prawie, za inne kierunki nie ręczę). Kilka razy naciąłem się właśnie w ten sposób, że czegoś nie napisałem, bo nie byłem pewny/uznałem że nieistotne, a później się okazało, że jednak trzeba było. |
|
|
|
|
 |
Urawa 
Keszysta

|
Wysłany: 17-01-2011, 18:05
|
|
|
Potwierdzam. Co najmniej dwie pisemne zalki zdałem w ten sposób, że pisałem absosmerfnie wszystko, co wiedziałem, niekoniecznie na temat. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-01-2011, 18:53
|
|
|
To skoro Morg się cieszy - pass z angielskiego. Po wstępie zaserwowanym nam przez anglistkę o milionie poprawek i naszej bezdennej głupocie - zbrodnią by było chcieć więcej.
Także, projekt z metodologii ruszył i się kończy. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-01-2011, 21:40
|
|
|
Osamuraisan odpisał na mojego twita. Osamuraisan odpisał na mojego twita. Osamuraisan odpisał na mojego twita. Który to twit był tak cholernie embarassing, a on odpisał w tak miły sposób... Ojeju jeju. Osamuraisan odpisał na mojego twita... <totalny szok i zachwyt> |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-01-2011, 00:36
|
|
|
Bo koncert Kulta jest kultowy. Teraz wstac za 6 godzin, a nadal głowie kwiczy Po co wolność. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-01-2011, 21:06
|
|
|
Opanowałam w pełni cholernego light jiga. BUAHAHA. I przemeblowania pokoju są dobre! Więcej miejsca do tańca. Tylko gdzie mi wsysło pierniczony notesik?! |
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 19-01-2011, 20:20
|
|
|
Bo .. cholera (przepraszam!) prawdopodobnie jestem w etapie wojewódzkim ! AAAA !!! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 20-01-2011, 22:11
|
|
|
Bo nowy three hand reel, zwany roboczo bugreelem XD Jestem z siebie dumna! Szkoda tylko, że urwało mi chyba kawałek mięśnia w łydce >.> dziwne uczucie....czas na wizytę w aptece i przywitanie kochanego przyjaciela Reparila ^_^ |
|
|
|
|
 |
|