Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy marketing to oszustwo, i jak handlowcy manipulują ludźmi |
Wersja do druku |
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 04-11-2006, 15:30
|
|
|
Ta...w zależności co chcemy kupić to do tego nadają się różne sklepy....ja zwykle kupuję to co mam kupić i nie daję się naciągnąć na różne przeceny....w tesco lubię kupować bo mają ładne zeszyty :)
a poważniej to w tesco zakupy jeszcze ujdą...market na poziomie...natomiast jestem negatywnie nastawiona do biedronek i lidlów...
ale i tam trafia sie kurze ziarno...
kiedyś koleżanka przywiozła do internatu dobre pierniczki...jak zobaczyłam że są z lidla to prawie się nimi zakrztusiłam...ale to jedyna rzecz jaka jest tam dobra...
w biedronce nie warto nawet kupować długopisów...szybko się wypisują...
co do osiedlowych sklepików zgadzam się z Ysengrinnem...
trzeba uważać co się kupuje...pamiętam cytat z jakiegoś anime..."bo jeżeli coś jest duże i tanie to nie zawsze musi być dobre"...ale nie pamiętam tytułu... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 04-11-2006, 19:23
|
|
|
A ja dziś poszłam sobie po kredki. Nie były drogie - po złotówkę, po półtorej, po dwa. Wziełam te po złoty, ale z ciekawości zajrzałam i do pozostałych, bo lubię kupowac parę różnych kompletów różnych firm dla większego wyboru odcieni. Sęk w tym, że we wszystkich trzech paczkach kredki były identyczne... Za co bym dopłaciła tę zlotówkę? Za kartonowe pudełko? |
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-11-2006, 22:46
|
|
|
Najprawdopodobniej. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|