Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jak radzicie sobie ze stresem? |
Wersja do druku |
inatheblue
Błękitna Czarodziejka
|
Wysłany: 06-11-2006, 20:20
|
|
|
Ja niestety używam starej sprawdzonej metody:
When in panic, when in doubt, run in circles, scream and shout.
Ale nie polecam naśladownictwa... |
_________________ Fear the power of procrastination. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-11-2006, 11:49
|
|
|
But it looks so cute ^^ |
|
|
|
|
|
gadrael
Ukryty we mgle
|
Wysłany: 07-11-2006, 11:53
|
|
|
Sm00k napisał/a: |
-Piła łańcuchowa. Nic tak nie poprawia nastroju jak ryk silnika i wióry latające wkoło.
|
I tu sie musze zgodzic, piła łańcuchowa + siekiera, nie ma to jak pociac i porabac kilka drzew na klocki :) |
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-11-2006, 13:40
|
|
|
No, tylko jakbym pościnał te drzewka co są w okolicy, to nieźle by mi się dostało dopiero. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 07-11-2006, 14:15
|
|
|
Siekiera ma swój urok. Niestety, mogę z nią poszaleć tylko w ogrodzie, a i to nie zawsze. Wolę jednak imprezę - mniej męczące, i dostępne w mieście. |
|
|
|
|
|
gadrael
Ukryty we mgle
|
Wysłany: 07-11-2006, 14:19
|
|
|
ja akurat musze usuwac z lasu drzewa zwalone czy uschniete zeby sie jakies szkodniki w nich nie namnozyly, ale w sumie jak sie pracuje non stop przed kompem to troche pracy fizycznej dobrze robi :) |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 07-11-2006, 15:26
|
|
|
LunarBird napisał/a: | Spacer gdzieś nad rzekę czy po łące, gdzieś gdzie nie widac cywilizacji. |
No, fakt, to odstresowuje. O ile nie spotkasz po drodze paru debili, którzy uważają, że twoje pojawienie się jest wystarczającym powodem, by rzucać w ciebie czym popadnie (ja tak miałem).
gadrael napisał/a: | piła łańcuchowa + siekiera, nie ma to jak pociac i porabac kilka drzew na klocki :) |
/me ma siekerę. Trzeba więc użyć większej siły niż przy pile łańcuchowej, więc daje możliwość wyładowania się (o ile trafisz w pieniek, a nie we własną nogę o_O) :)
Moja recepta - zapuścić jakiś dobry goa trance (polecam Astral Projection i Man With No Name ;) ), założyć słuchawki, podkręcić głośność i na chwilę odpłynąć... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-11-2006, 19:57
|
|
|
Cytat: | I tu sie musze zgodzic, piła łańcuchowa + siekiera, nie ma to jak pociac i porabac kilka drzew na klocki :) |
Onanizm. Lepiej ludzi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-11-2006, 20:15
|
|
|
Miały być poprawne polityczne. Za takie sugestie w IV RP można za morderstwo siedzieć... |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 07-11-2006, 21:02
|
|
|
o boze... ale dajesz o tej IV Rzesz... to znaczy Rzeczy Pospolitej |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-11-2006, 21:47
|
|
|
To ironia. Najlepsze lekarstwo na stres, politykę i durną panią z okienka <nie obrażając pań z okienka, które są miłe i pomocne.> |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-11-2006, 21:57
|
|
|
Ja jestem za PiSem, z Tuskiem czy kim innym już nie będzie tak śmiesznie. Irasiad, niebiały biały, nowy hymn, kiedyż to tyle się działo w naszej polityce. I ile zmian. Zwłaszcza w edukacji. Coś ruszyło. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-11-2006, 00:12
|
|
|
achiever napisał/a: | I ile zmian. Zwłaszcza w edukacji. |
Dlatego ciesze się, że zdałem już dawno maturę :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-11-2006, 09:28
|
|
|
korsarz napisał/a: | Dlatego ciesze się, że zdałem już dawno maturę :) |
Oj, ja też! Ja też! Cokolwiek by nie mówić o naszych poprzednich rządach, to większość z nich miała jedną cechę: pozwalała zachować nadzieje. Człowiek zawsze mógł łudzić się, że nie są aż tak bardzo skorumpowane, że zachowają choć cień rozsądku, że jest tak choć jeden mąż stanu z prawdziwego zdarzenia, lub też, że nam, prostaczką też coś spadnie z koryta. Innymi słowy, że będzie lepiej.
Dziś już wiadomo, że lepiej nie będzie, można mieć tylko nadzieje, że znajdzie się tam jeden mąż stanu z prawdziwego zdarzenia, dzięki któremu nie będzie aż tak źle, jakby mogło być. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 08-11-2006, 13:24
|
|
|
achiever napisał/a: | I ile zmian. Zwłaszcza w edukacji. Coś ruszyło. |
Jezu jak ja jestem za tym :) - wprowadzic mundurki, zmienic szkolnnictwo !! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|