Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W tym szaleństwie jest metoda, czyli otaku nacierają na AXN! |
Wyślesz maila do AXN z prośbą o wyemitowanie GITS? |
tak! |
|
46% |
[ 6 ] |
nie! |
|
53% |
[ 7 ] |
|
Głosowań: 13 |
Wszystkich Głosów: 13 |
|
|
|
Wersja do druku |
Lain
|
|
|
|
|
fleischman
|
Wysłany: 12-02-2007, 11:27
|
|
|
Przeszukałem na szybko kanały i okazało się, że mam zwykłe AXN ale Sci-fi brak :/ ale może to się jeszcze zmieni :P
W sumie akcja jak najbardziej godna udziału. Spróbować nie szkodzi a GitS na początek byłby dobry. |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 12-02-2007, 16:08
|
|
|
Martita napisał/a: | spójrz jak odpowiedzieli na mojego maila z prośbą o wyemitowanie GITSa:
|
A co mieli odpowiedzieć? Nie, nie wyemitujemy. GTFO.
Po prostu zachowali się z kurtuazją i szacunkiem do klienta, ale pewnie jak większość stacji jedyne co zrobili to "przyjęli to do wiadomości". Nie ekscytowałbym się tym zbytnio. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 12-02-2007, 16:34
|
|
|
Dembol napisał/a: | Martita napisał/a: | spójrz jak odpowiedzieli na mojego maila z prośbą o wyemitowanie GITSa:
|
A co mieli odpowiedzieć? Nie, nie wyemitujemy. GTFO.
Po prostu zachowali się z kurtuazją i szacunkiem do klienta, ale pewnie jak większość stacji jedyne co zrobili to "przyjęli to do wiadomości". Nie ekscytowałbym się tym zbytnio. |
no wiesz... czytałam posty z innych forów na ten temat i tam niektórzy wysyłali maila do nich - tylko w przeciwieństwie do mnie, odpowiadali typowo - małe zainteresowanie i fundusze, ble, ble. ble...
po za tym zauważ, że AXN sci fi jest jedną z nielicznych stacji, które emitują anime (nie wliczając Hypera)
myślę, że nie należy tracić nadziei, tylko walczyć o swoje
po prosto: brasć łopaty i do roboty!:) |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|