Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ale miałem piękny sen... |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 12-01-2017, 11:50
|
|
|
Sen z dedykacją dla geeków:
Rzecz działa się w świecie Elder Scrolls, z tym mykiem, że zawierał asury z Guild Wars. Byłam asurą i należałam do Dark Brotherhood, ale zamordowano wszystkih moich współbraci, więc musiałam udać się do zakonu, pełnego, kto by pomyślał, zakonnic, by jakoś tę sprawę rozwiązać. Przydzielono mi więc nową przełożoną, też asurę i jej pomagiera, wielkiego norda, byśmy wspólnie doprowadzili do użytku stary kościół. Oczywiście tym użytkiem miała być nowa siedziba gildii zabójców. Sen skończył się na tym, jak dyskutowałam z moją nową, asurzą przełożoną nad tym, czy powinniśmy zamieć psa do obrony. Stanęło na tym, że nie, bo kościół z psem mógłby wzbudzić za duże podejrzenia. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 13-01-2017, 18:39
|
|
|
A ja się tylko pochwale jednym dziwnym odkryciem.
Coraz częściej mam sny pseudo prorocze, znaczy się takie, że po przebudzeniu jestem przekonany, że to było prawdziwe.
W repertuarze do tej pory miałem ucięty palec
Pożyczkę u providenta
Powyrywane zęby
oraz jedną rzecz, której nawet nie odważę się przytoczyć.
Niemniej do tej pory nie zdarzyło mi się sprawdzać po przebudzeniu skrzynki pocztowej i stany konta, albo ze strachem liczyć palce a ostatnio tak.
Trochę się boję co będzie dalej. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 13-01-2017, 22:27
|
|
|
Idąc dalej tym torem...
kokodin napisał/a: | oraz jedną rzecz, której nawet nie odważę się przytoczyć. |
...obrzezanie? |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 15-01-2017, 20:58
|
|
|
To akurat nie była ucięta część ciała ale nie wiem czy by to nie było "przyjemniejsze" |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 19-02-2017, 10:08
|
|
|
ale miałem dzisiaj dziwny sen.
Początek był w miarę nudny miałem być pilotem samolotu pasażerskiego wiozącego 91 osób gdzieś. Aby udowodnić moje umiejętności pilota latałem zdalnie sterowanym modelem nad własną działką. Ok lecimy tym samolotem i musimy lądować bo samolot był mały i nie mógł zabrać wystarczającej ilości paliwa na raz, przy okazji ma być coś szybko naprawione i mamy lecieć dalej. Niemniej wtedy zamieniłem się w nastolatkę i z dwiema przyjaciółkami zaczęliśmy kryć się w jakichś barakach/magazynach. Otworzyłyśmy magiczny portal do domu ciotki jednej z przyjaciółek (krótkie blond włosy i grube okulary oraz niebieska sukienka z białymi falbankami a druga to klon Sucy) i wtedy już wszystkie byłyśmy wiedźmami ale trójka złych chłopaków przelazła przez portal za nami. Blond przyjaciółka rzuciła na nich czar ognia i dwóch mniejszych chłopaków zaczęło się smażyć. Ja usiłowałam rzucić czar lodu aby ich zamrozić ale coś nie wyszło i herszt bandy przelazł do mnie i zaczął opowiadać jak to jego ojciec pokazał mu jak "takie jak ja"(dziewczyny) trzeba traktować i że zaraz spuści nam taki łomot , że będziemy posłuszne.
I wtedy coś we mnie wstąpiło. Po słowach "mam dla ciebie lepsze czary" koleś dostał serię silnych kopów w krocze, po tym jak padł na plecy, 3 skoki na klatę, serię kopów w nerki, po czym trzymając za ręce wykopałam mu obydwa stawy barkowe przez pachy, tak że się rozeszły, rozbiłam łokcie o podłogę oraz skręciłam obie nogi w kostkach.
ostatnie co pamiętam to jak tego kolesia przywieźli do szpila i lekarze z uśmiechem pytali się nawzajem od czego zaczynają
tyle agresji we śnie już dawno nie pamiętam |
|
|
|
|
|
123Nowy!
Ołowiany żołnierzyk
|
Wysłany: 20-02-2017, 15:57
|
|
|
W imieniu wszystkich, którym śniło się cos fajnego i nie zapamiętali.
Cheers! |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|