Ale miałem piękny sen... |
Wersja do druku |
Nirra
Dołączyła: 02 Cze 2003 Skąd: z otchlani ciemnosci^^ Status: offline
|
Wysłany: 20-06-2003, 11:05 Ale miałem piękny sen
|
|
|
Crof,nie opowiadam:P |
_________________ Nie normalni proszeni sa o nie dotykanie mnie!!!
Obawiam sie,ze moge od nich dostac grzyba!!
^ ^
L
______
Ostatnio zmieniony przez Nirra dnia 20-06-2003, 12:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 20-06-2003, 11:52
|
|
|
Nirra,ja ci dam śnic hentajowce (?)! o mnie, Zobaczysz teraz sie bede koncentrować i wyśnie tak sen o to bie że ci wara opadnie >:) |
|
|
Kocham Raila Claymore'a
|
Wysłany: 20-06-2003, 21:27
|
|
|
Niewiele snów pamiętam, ale oto te najważniejsze:
piątka klasa podstawówki: pocałował mnie w policzek koleś, w którym się podkochiwałam. (Moje uczucie wygasło w pierwszej gimnazjum)
potem było dość spokojnie przez szóstą jlasę. Najwyżej Black albo Severus (są mlusi)
pierwsza gimnazjum: nie pamiętam kiedy i jak, ale śniło mi się niewesołe zakończenie Resurrection - Xelloss znika, potem wraca o dwudziestu latach, kiedy Filia ma odchowane dzieci , męża i prawie o nim zapomniała. Herbatka, wspomnienie o dawnych czasach i wraca najstarsza córeczka do domu. Kłopoty - to córka Xellosa. Obudzili mnie.
druga gimnazjum: mało ważne (już teraz tak): kłóciłam się z Ryo o brak uczuć. Kłótnia zapowiada szczęścoe w miłości, więc się sprawdziło (było to krótko przed pamiętnym Suylwetsrem 2002/2003. Najpiękniejszy dzień mojego życia)
W zeszłym tygodniu: liceum. Siedziałam z ty.lu z jakimś chłopakiem o nieznajomej twarzy. Chyba to była trzecia klasa, a ja go kochała i z nim chodziłam. On mnie miał gdziwś. Cjhyba byłam w ciązy i bałam mu się powiedziec, powiedziałam, że usunę to dziecko,a on potem: Chgolera, co to dzwoni?!!!! Budzik?!!!! Do szkołuy?!!!! Masma, świadectwa wypisane!!!!!
spałam potem pół godziny, ale nic mi się nie śniło.
To był piękny sen |
_________________ http://usuarios.lycos.es/animezxdaz1/lost_imagen/lorail.jpg |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-06-2003, 07:58
|
|
|
a mi sie snil... Pokaz bielizny 2002\2003...
a glownymi modelami i modelkami sa: POSTACIE ZE SLAYERS....
najpiew byly pokazy bielizny menskiej.. hm.. dziwne.. Xselos jakos smiesznie wyglandal w takich slipkach^^
A potem Damskie....
Of Koz Lina miala najwiencej koronkow.. no i sie obudzilem |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 21-06-2003, 16:31
|
|
|
Ja ostatnio jak już śpię, a coś bezsenność mnie męczy, to o kolejnych śmierciach bohaterow Slayersów... to w nawiązaniu do mojego psychopatycznego fanfika O_o już Xella mam na liscie, i mnie, teraz kolej na Amelicie ^^ |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 23-06-2003, 14:00
|
|
|
Mi się zawsze śnią dziwne rzeczy...O_o
2 miesiące temu śniła mi się przez calusieńką noc... rozprawa sądowa. Koleś był oskarżony o zamordowanie murzyńskiej rodziny i co chwilę jego adwokat krzyczał "przeciw!" a sędzia mówił "wstrzymuję". Budziłam się, odkrywałam, ze to był tylko nudny sen, zasypiałam i wszystko od nowasO_O. Gdyby chociaż gadali ciekawie... Ale nie! To brzmiało jak lekcje języka łaciny i bełkotu naukowego=.=.
2 sen był jeszcze głupszy i też trwał całą noc... Śniło mi się, że mierzyłam World Trade Center...i to linijką!!!!
Jeśli tak mają wyglądać moje sny, to wolę chorować na bezsenność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!><
Raz mi się śniło, ale naszczęście dosyc krótko, że zamieniam się w słonecznikO_o. To było nawet fajne jak mi na ręce zaczęły rosnąć liście^^''''''.
Ze Slayersów mi się tylko raz śniło jak Luna goniła Linę po całym moim mieszkaniu z tasakiem w łapkach. Ja tylko na to patrzyłam się przez chwilę sceptycznie i po chwili powiedziałam "Amatorzy". Później poszłam mojemu bratu dodać pieprz do kawy. Lina wlazła wtedy na szafę, a Luna próbowała ją złapać za nogę, ale szafa była za wysoka. I wtedy się obudziłam;) |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 23-06-2003, 14:05
|
|
|
Mi dzisiaj rano sniło sie że wstałam n poranny odcinek Slay'ów zaczoł sie openin i wtedy zadzwonił budzik który nastawiłam własnie na porranną emisje XD,głupie nie? |
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 23-06-2003, 15:37
|
|
|
a ja cosik ostatnyo nie pamietam swoich snow...hmmm...a moze ja wogole nie spie w nocy...juz sama nie wiem... |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 27-08-2003, 19:09
|
|
|
A mnie sie śnił czarny zamek. Nie wiem czemu XD. Ja to mam tak : jak mi sie śni jakiś sen to po przebudzeniu zawsze jestem śpiąca. A jak jakis koszmar to budze sie o 5 rano cała wyspana i gapie sie w okno w nadzieji zobaczenia Wenusa |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 27-08-2003, 19:48
|
|
|
No tak a mi ostatnio sie śniło że mogłem używać Rey Wing co było dosyć dziwne...Poza tym to dlaczego jak coś mi sie śni to ma wiele wspulnego ze Slayers?! |
|
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 27-08-2003, 22:42
|
|
|
Ja mam jeszcze cos takiego ze jak oglądam jakies anime to mam o tym zawsze jeden i tylko jeden sen. o slayach jeszcze nie mialam ale już bylo z X, DB i CB.wszyscy bohaterowie zostali uśmierceni. ja mam zawsze takie sny. Albo jak piszę jakieś opowiadaine to też zawsze główny bohater umiera. hm... |
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-08-2003, 00:31
|
|
|
Hmmm.. ja tez swoich snow nie pamietam.. a jak pamietam to zawsze koszmar.
Dzisiaj w nocy na ten przyklad śniła mi sie.. wojna. Trzecia, światowa. I straszne zniszczenia... Jakaś moja przyjaciółka, nawet nie wiem kto to był (albo nie pamietam) miala otwarte zlapanie reki i ja trzymalam na łóżku zeby sie nie rzucala.. a zaraz potem leciałam z rodzinką połazić po plaży.
Najgłupsze jest to że ja tych koszmarów nie cierpię ale jak na następny dzień żaden mi się :nie przyśni" po prostu źle się czuję i jestem zawiedziona...
Chciałabym, żeby mi sie przyśniło coś ładnego z jakiegoś anime :) |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-08-2003, 08:05
|
|
|
Mi sie snilo, ze dostalem BANA z tego forum. Na serio. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:18
|
|
|
Wierzysz w sny prorocze Zeg ? (just kidding) |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:34
|
|
|
Gdybym snil o wodzu waszej organizacji to bym uwierzyl. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|