Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 27-06-2009, 07:03
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Królowa Kier |
Ona gra czerwoną królową z "Po drugiej stronie lustra", czyli nie karty tylko szachy |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-06-2009, 12:35
|
|
|
Raport na temat edukacji seksualnej w szkołach Tekst o spirytusie i porach w prezerwatywach to chyba najmocniejsze punkty tegoż. Ktoś spotkał się z podobnymi przypadkami? Pytam, gdyż z jednej strony, nie zdziwiłoby mnie to zbytnio, z drugiej zaś, źródło w oparciu o które ów raport przygotowano (maile od uczniów) trudno uznać za w pełni wiarygodne. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Shlizer
prawie jak admin =p
Dołączył: 09 Mar 2009 Skąd: wziąć na piwo? =p Status: offline
|
Wysłany: 29-06-2009, 12:14
|
|
|
mi z kolei brakuje... Aliena.. przecież to był komiks, jest postacią negatywną, a w dzisiejszych czasach jest nie mniej popularny niż supermen.. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 29-06-2009, 20:31
|
|
|
http://film.wp.pl/id,26637,rid,63107,title,Lukrowa-magia,type,editor,film_recenzja.html - yyy... od kiedy wp recenzuje anime? Anime wydane jedynie na DVD? Anime dla dzieci?... Nie mówię, że to źle, zdziwiłam się jedynie. |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 30-06-2009, 06:25
|
|
|
OlimpiadaEskimosko-Indiańska, to zdecydowanie jedne z najdziwniejszych zawodów sportowych o jakich słyszałam... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 01-07-2009, 09:19
|
|
|
Tylko powiedzcie mi, jaki jest tego cel? Znowu chcą pokazać, że nie ma równych i równiejszych?
Podzielam zdanie jednego z komentatorów na CD-A. Odbierają już i tak sponiewieranym przez władze Chinczykom kolejne źródło zarobku. Za bardzo nie obchodzi, ja patrzy się na "farmienie" na scenie MMO Raczej to zależy od indywidualnego kręgosłupa moralnego gracza. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-07-2009, 09:39
|
|
|
... 300 milionów ludzi? 1/4 czwarta światowych internautów (i Chińczyków) utrzymuje się z farmienia? Czy aby na pewno komuś się nie omsknął klawisz? Pomijając, że gdyby pozbawić taką zgraję pracy to chińska gospodarka zaryłaby w ziemię jak bezskrzydły orzeł.
Cytat: |
Tylko powiedzcie mi, jaki jest tego cel? Znowu chcą pokazać, że nie ma równych i równiejszych? |
Celem jest zapewne wyjście naprzeciw producentom MMO, którym farmerzy psują biznes, bo zniechęcają do gry grających uczciwie, nie dając niczego w zamian. Nie widzę w tym nic dziwnego, że ktoś chce spokojnie zarabiać na swojej własności. Oczywiście pytanie brzmi jak będzie ze skutecznością - Chiny są przeżarte korupcją bodaj bardziej niż Polska i Rosja razem wzięte i już wiele rzeczy w nich "zakazano". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-07-2009, 09:48
|
|
|
Ja tego nie rozumiem-w MMO gra się dla grania anie wygrania |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|