Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-07-2009, 10:58
|
|
|
Resident 5, Zeg. A o akcje w Afryce i murzynów-zombie dym się zrobił ogólnoświatowy po pierwszych trailerach (swoją drogą ciekawostka - RE5 wychodzi na PC, yay ;D). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-07-2009, 13:22
|
|
|
Houston Chronicle... Czy to znaczy, że pan wielce wrażliwy na tle rasowym jest z Texasu? Ostatniego stanu, w którym działali konfederaccy partyzanci? Jacyś lokalni patrioci powinni mu wkopać za sprowadzanie południowej odmienności tylko do niewolnictwa. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2009, 13:43
|
|
|
Keii napisał/a: | Resident 5, Zeg. A o akcje w Afryce i murzynów-zombie dym się zrobił ogólnoświatowy po pierwszych trailerach (swoją drogą ciekawostka - RE5 wychodzi na PC, yay ;D). |
Grałem. Tak jak nie przepadam za Residentami, tak w dużej mierze dzięki politycznej niepoprawności ta gra zyskuje na grywalności (na samym początku murzyńska tłuszcza dekapituje naszego informatora, który jest, jeśli dobrze pamiętam, arabem).
Cytat: |
Polska gra Call of Jaurez uznana za rasistowską bo występuje w niej flaga Konfederacji. |
Wow. Czyli grając ostatnio w Gettsyburg Konfederatami byłem rasistą, tak? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 17-07-2009, 14:14
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Grałem. Tak jak nie przepadam za Residentami, tak w dużej mierze dzięki politycznej niepoprawności ta gra zyskuje na grywalności (na samym początku murzyńska tłuszcza dekapituje naszego informatora, który jest, jeśli dobrze pamiętam, arabem). |
Też grałem, z kumplem na PS3. Rzecz która może rozbawić również niezainteresowanych samym RE - multiplayer na jednej konsoli rozwiązano splitscreenem, jeden gracz jest na górze, drugi na dole. Standard? Owszem, ale w przeciwieństwie do reszty gier obraz nie jest rozciągnięty na całą szerokość ekranu. Nie, gracze dostają do swojej dyspozycji ładne kwadraty, a reszta jest czarna. Nie mam pojęcia kto wpadł na takie głupie rozwiązanie, ale wygląda przekomicznie. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2009, 23:00
|
|
|
Hardkor 44 czyli film o Powstaniu Warszawskim w konwencji... hmm...powiedzmy, że steampunk. Tak czy siak, projekty graficzne autorstwa Bagińskiego (tego od "Katedry") robią wrażenie. "300" leży i kwiczy. |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-07-2009, 13:45
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Hardkor 44 czyli film o Powstaniu Warszawskim w konwencji... hmm...powiedzmy, że steampunk. |
Łaa, Bagiński znów szaleje. Słyszałam niedawno o tym filmie, ale bardzo odrzuciła mnie nazwa "Hardkor". Natomiast te projekty wyglądają niesamowicie! Taki steampunk bardzo mi odpowiada.
Reklama nowego Office'a 2010 - dobra, pośmiałam się. Gdzie jest czEcionka?! Gdzieś między Arial a Wingdings. Prawie jak porish. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-07-2009, 12:03
|
|
|
Zadziwia mnie żywotność Pokemonów. Od czasów, kiedy przeżywały apogeum popularności w Polsce minęło przecież chyba już co najmniej 8-9 lat i szczerze mówiąc miałem je bardziej za troszkę dogorywającą niszę pchaną do przodu przez dość dobre gry i sentyment dawnych fanów, ale jak zobaczyłem ten news to jednak zwątpiłem w tę teorię... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 21-07-2009, 12:07
|
|
|
Może to przywiązanie Japończyków - są dużo bardziej sentymentalni od nas jednak ;) |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 24-07-2009, 13:47
|
|
|
Hunter nie zagra na Hunterfeście. O ironio... |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-07-2009, 17:42
|
|
|
Trailer nowego "Janosika" Dziwny jakiś. Chyba role Pyrkosza, Perepeczki i reszty zbyt wyryły mi się w świadomość. W efekcie czego ten chłopczyk w roli tytułowej, do tego wątki fantastyczne jakoś mnie nie przekonują. Ale pożyjom, pasmatrim... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-07-2009, 13:09
|
|
|
Pół miliona euro grzywny za wysyłanie spamu
Czyli jednak można karać takich spryciarzy. I dobrze. Skrzynkę pocztową mam ciągle zaśmieconą spamem, a na komórkę częściej przychodzą mi reklamy niż zwykłe SMSy. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|