Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 21-09-2009, 18:10
|
|
|
Oficjalne tłumaczenie na DSa, czy FanPatch by DeJap? Pytam, bo za niedługo zaopatrzę się w japońską wersję na SNESa i sobie przerobię, żeby "grało" w bardziej zrozumiałym języku. :P |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-09-2009, 19:47
|
|
|
Fanowskie, a jakże. Skądinąd niezłe, bo jestem już w okolicach połowy gry i nie zanotowałem większych wpadek. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-09-2009, 17:45
|
|
|
Ooo, ktoś ma świńskiego fetysza, tak jak ja! Ale ogółem to mi się niektóre całkiem podobały. Przy czym rzuca się w oczy, że często pokoje mają zbyt mało miejsca jak na potrzeby użytkowników. Bo regały mang nie robią na mnie już wrażenia, sama chciałabym mieć grubo ponad setkę różnych tomów mang... |
|
|
Agon
|
Wysłany: 25-09-2009, 20:35
|
|
|
Khe, a mnie się rodzice czepiają, że jedna półka nieco opadła w dół od ciężaru mang :P Ci japońce to za dobrze mają, no. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 28-09-2009, 18:23
|
|
|
Co do pokojów japońskich nastolatków, w życiu nie chciałbym tak mieszkać. Czułbym się niewyobrażalnie źle.
A teraz parę niusów rockowych. UK ma wrócić na scenę i zagrać w Polsce i Michael Kiske zakłada nową kapelę. Najbardziej mnie intryguje druga wieść, bo cholernie lubię Michi'ego. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-10-2009, 20:11
|
|
|
Salva napisał/a: | ... regały mang nie robią na mnie już wrażenia, sama chciałabym mieć grubo ponad setkę różnych tomów mang... |
Chcesz to masz - Manga Collection Pictures. Niestety nie na własność, ale popatrzeć jest na co, skoro temat liczy 122 strony. Mnie samego irytowały jedynie komentarze typu "great collection, man" i "buy this, this and this", więc radzę je ignorować.
ps. Przejrzałem tam także parę innych tematów, w tym te w których narzeka się na wydawnictwa komiksowe. Wniosek (uogólniony, rzecz jasna) - fani m&a wszędzie są tacy sami ==" |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-10-2009, 22:36
|
|
|
Jakby ktoś żył w dziczy i nie zauważył - Obama Nobla dostał.
Nie wiem jak Wy, ale moim zdaniem Warszawa powinna podarować Sztokholmowi swoją palmę. Tak symbolicznie... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-10-2009, 22:59
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Never gonna give your teen spirit up - gdyby Kurt Cobain żył, to pewnie po obejrzeniu tego i tak strzeliłby sobie w łeb. |
Wiem że to było już dość dawno, jednakowoż dopiero teraz to znalazłem przeglądając temat. Też mam ochotę strzelić sobie w łeb... gdzie się podział mój obrzyn... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 10-10-2009, 14:12
|
|
|
Niezły filmik. Koniecznie obejrzyjcie do końca, a przynajmniej 3/4 :) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2009, 14:22
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Jakby ktoś żył w dziczy i nie zauważył - Obama Nobla dostał.
Nie wiem jak Wy, ale moim zdaniem Warszawa powinna podarować Sztokholmowi swoją palmę. Tak symbolicznie... |
Efekt inspiracji tą nominacją |
|
|
|
|
|
|