Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-09-2009, 14:09
|
|
|
Ale łaskę robią, poprzednie wersje studenci mogli dostać bezpłatnie (u mnie i na politechnice przynajmniej), na zasadzie "pierwsza działka za darmo" ;) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-09-2009, 14:24
|
|
|
tilku, ale to program dla studentów, których tego typu rzeczy nie obejmują - bo owszem, na polibudach/AGH/kierunkach technicznych jest dostęp do oprogramowania Ms, ale na przykład dla mnie, jako studenta filologii, to najtańsza alternatywa :) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-09-2009, 15:02
|
|
|
tilk napisał/a: | Keii napisał/a:
Windows 7 Professional legalnie za 19$ (tylko dla studentów).
Ale łaskę robią, poprzednie wersje studenci mogli dostać bezpłatnie (u mnie i na politechnice przynajmniej), na zasadzie "pierwsza działka za darmo" ;) |
Następne też za darmo, o ile napisze się maila do osoby odpowiedzialnej za program na uczelni i ona się zgodzi. Niektórzy mają u mnie po 3 licencje.
Darmowe oprogramowanie wymaga by uczelnia/wydział miał założone konto na MSDNAA ($500 rocznie za najdroższe, $1000 za trzy lata). Mai i Gonik (kierunki humanistyczne) mają dostęp. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 10-09-2009, 12:38
|
|
|
O warszawskiej komunikacji publicznej. Wczoraj pobiłem rekord w ilości przesiadek jednego dnia; w sumie szesnaście razy przesiadałem się pomiędzy tramwajem, autobusem i metrem. Zaznaczam przy tym, że nic się nie psuło ani nie było wypadków, normalnie załatwiałem sprawy na mieście. |
|
|
|
|
|
Arioch
|
Wysłany: 10-09-2009, 23:03
|
|
|
- Spoiler: pokaż / ukryj
- (\__/)
(='.'=) Do skasowania.
(")_(") |
Ostatnio zmieniony przez Arioch dnia 10-01-2011, 01:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 10-09-2009, 23:40
|
|
|
Amen. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 13-09-2009, 10:46
|
|
|
Jak nazwać dziecko- czyli piękne imię Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 15-09-2009, 12:41
|
|
|
Jakiś czas temu była na ten temat rozmowa na ircu, a dzisiaj rano przy śniadaniu rzuciłam okiem na Gazetę Telewizyjną i odkryłam ten felieton Wojciecha Orlińskiego. Niby pisze rzeczy oczywiste, ale jednak często się o nich nie pamięta. Moim zdaniem, może nie odkrywczy, ale dobry tekst :) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 18-09-2009, 21:38
|
|
|
Prezydent otworzył Aleję Ofiar Kaczyńskich. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-09-2009, 17:14
|
|
|
Futanari przestało być fantazją fanów. - to w sukience, z cyckami i białymi włosami nie jest kobietą.
...tak, to nowa gra ze Square Enix, które właśnie zrobiło kolejny krok ku zmianie nazwy na Square - Geynix. |
|
|
|
|
|
tilk
|
|
|
|
|