Szukam dziewczyny z pociagu SKM |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-01-2009, 10:15
|
|
|
Widzę, że role czarnych charakterów ulegają coraz większej komplikacji... To ja chyba zmienię się w szpiega kica, by ten wiedział, którą pannę należy wodzić na pokuszenie ;) I będę musiał odgadywać, która siostra jest która :D
Edit:
Cóż... To mi pozostaje porzucić stronę złych i robić za "nawróconego" ;) |
Ostatnio zmieniony przez Velg dnia 25-01-2009, 10:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 25-01-2009, 10:24
|
|
|
A ja się izoluję od tego projektu. Już widzę, że moja obecność jest zbędna, aby stało się to, co bym chciał by się stało... |
_________________ "Zaczynałem jako zwykły zegarmistrz, ale zawsze pragnąłem osiągnąć coś więcej." - Lin Thorvald
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 25-01-2009, 23:28
|
|
|
Proponuje dodać do historii rolę kobiecą - dziewczynę, która kocha się w Shirodane od jakiegoś czasu i która sama założy cyjanowy swetr - wszystko po to, żeby spróbować zwrócić na siebie uwagę Shirodane...
Dziewczyny, rola wolna, która pierwsza ta lepsza ;) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 26-01-2009, 07:20
|
|
|
No to może ja? Nie wiedziałam w jakiej roli bym się mogła pojawić, ale jak już na tacy mam podane ^^' |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 26-01-2009, 08:09
|
|
|
Oj, ale czy o czymś nie zapominacie? ;) Właśnie - nie jest jeszcze obsadzona rola najważniejsza - cyjanowy sweterek się nie pojawił :D |
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 26-01-2009, 12:23
|
|
|
Łe, taki i to amant. Napisał i rzucil w kibini macier, o. A nu jaho!
Dziewczyno z pociągu, jeżeli to czytasz, to nie ujawniaj sie temu koleżce! Widać, że leń z niego i mu wcale nie zależy, skoro tak po prostu pozostawił bieg spraw samym sobie. I jeszcze się innymi wysługuje, żeby topic na wierchu był zawsze!
Sola napisał/a: | no i facet który zna się na kolorach! |
Normalny człowiek rozpoznaje 16 kolorów. Stąd różne teorie, że mężczyzna i kobieta to dwa różne gatunki żyjące w symbiozie : D |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 26-01-2009, 12:31
|
|
|
Velg napisał/a: | Oj, ale czy o czymś nie zapominacie? ;) Właśnie - nie jest jeszcze obsadzona rola najważniejsza - cyjanowy sweterek się nie pojawił :D |
To właśnie w tym jest najlepsze, buduje napięcie, dajmy jej jeszcze trochę czasu zanim się pojawi - przecież jak pojawi się bez solidnego zaplecza innych postaci i wątków to nasza historia padnie... |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 26-01-2009, 20:15
|
|
|
To ja byłem tą dziewczyną w cyjankowym sweterku. Bawiłem sie w w Cosplay.
Na serio zastanawiam się przypadkiem, czy to nie jest NHK.
Rada dobrego wujka. Pojechać do każdej szkoły, który uczy coś skośnookiego. Wylukać czy nie ma tej dziewczyny na dziennych. Potem zobaczyć czy nie jest na zaocznych. Jak ją sie spotka mieć nadzieje, że tego nie czyta( zależy od jej bycia). Z ewentualnymi otaku nic niewiadomo. Ten sposób zda egzamin. Jeżeli facet nie patrzył tylko na sweterek( piersi), a na twarzyczkę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 26-01-2009, 21:44
|
|
|
Ej - a Ty nie widzisz, że takich prostych sposobów w filmie nie możemy umieścić? |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-01-2009, 11:24
|
|
|
Neeee, wręcz przeciwnie! W ten sposób możemy ciągnąć akcję bez końca, a w każdym nowym sezonie umieszczać perypetie i poszukiwania w innej szkole, wprowadzać kilka nowych postaci i dalej kręcić tasiemca! A żeby było weselej może Cyjankowe Sweterki to ostatni krzyk mody i były dodawane do Pani Domu, w związku z czym taki sweterek ma co najmniej kilka studentek w każdej szkole? Intryga się zagęszcza... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 27-01-2009, 13:30
|
|
|
Tak, EuroTrip2 po prostu, nic dodać, nic ująć. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 28-01-2009, 14:48
|
|
|
Vodh napisał/a: | A żeby było weselej może Cyjankowe Sweterki to ostatni krzyk mody i były dodawane do Pani Domu, w związku z czym taki sweterek ma co najmniej kilka studentek w każdej szkole? Intryga się zagęszcza... |
Haremówka! Główny bohater i studentki w cyjankowych sweterkach, które z uporem walczą o jego względy! ;) |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 28-01-2009, 14:52
|
|
|
Taaa, a za całe zamieszanie jest odpowiedzialny diaboliczny dyrektor fabryki sweterków, który najwyraźniej nie chce, aby bohater odnalazł swą miłość ;) |
|
|
|