Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Szukam dziewczyny z pociagu SKM |
Wersja do druku |
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 28-01-2009, 15:15
|
|
|
Ponieważ sam zakochał się w głównym bohaterze, gdy po raz pierwszy zobaczył go w pociągu SKM. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 28-01-2009, 23:53
|
|
|
Boże, ludzie... Chłopak na serio szuka dziewczyny. Może np: ukradła mu Portfel? I Jednak, mimo wszystko życzył by sobie go odzyskać?
To wyście zrobili z tym tematem!
EDIT:
Ciekawe czy brał pod uwagę, że mógł to być chłopak z długimi włosami jeśli siedział tyłem... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 29-01-2009, 10:10
|
|
|
Lila napisał/a: | EDIT:
Ciekawe czy brał pod uwagę, że mógł to być chłopak z długimi włosami jeśli siedział tyłem... |
Z pewnością... ;) to taka nowa "odmiana" metali - Cyjans |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-01-2009, 10:52
|
|
|
Azag napisał/a: | Z pewnością... ;) to taka nowa "odmiana" metali - Cyjans |
Cyjanekowy moze jest w modzie. Niech zyja Cyjanie, ale serio, to mi sie zdarzyla sytuacja, gdzie pomylilam chlopaka z dziewczyna... a siedzial przodem do mnie i byl w okularach xD Tak sobie siedzialam... czytal ksiazke, w pociagu... i potem jak wysiadal powiedzial "Przepraszam, moge siagnac plecak?" po polsku... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-04-2009, 23:39
|
|
|
"Ogłoszenie" przeniesiono do odpowiedniego działu forum, zatytułowanego (o dziwo) "Ogłoszenia".
Za trzeci identyczny post w tym samym miejscu będzie ostrzeżenie. Opcja "szukaj" nie boli.
IKa
Zau Biurokratka |
|
|
|
|
|
Zizzi
|
Wysłany: 14-04-2009, 23:48
|
|
|
Jeżeli dziewczyna z skm wciąż jest poszukiwana, to zapraszam do działu OGŁOSZENIA, w dniach 20-22 masz szansę ją znaleźć! :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|