Kto mi powie... - Edycja 2 |
Wersja do druku |
Canis
|
Wysłany: 23-11-2009, 09:01
|
|
|
Ja mam pytanie odnośnie forum. Starałem się przewidzieć (albo stworzyć lepsze) dalsze wydarzenia mangi Bleach i chciałbym się tym z Wami podzielić. Czy jest jakiś specjalny temat, w którym mógłbym pokazać efekty mojego gdybania, czy też mogę to podpiąć pod "ocenianie najnowszych chapterów" na przykład? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-11-2009, 09:32
|
|
|
Tutaj.
Edit:
A, moment, źle zinterpretowałem Twojego posta. Najlepiej nadaje się do tego temat "Bleach" w Alfabecie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Canis
|
Wysłany: 23-11-2009, 17:00
|
|
|
Ok, dzięki. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 23-11-2009, 19:04
|
|
|
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny, żywy opening od anime, bo nie ma chwilowo dłuższej wersji Snow Fairy, i nie mam co słuchać na Cabalu |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 23-11-2009, 19:36
|
|
|
Rinbu Revolution
Cha-la-head-cha-la
A chance to shine
tak na szybko:) |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 23-11-2009, 20:00
|
|
|
Jak można, to jeszcze coś |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-11-2009, 20:07
|
|
|
Red Fraction z Black Lagoon, openingi do Code Geass, do KHR, ale dopiero od drugiego, opening do Baccano, Death Note, Ga Rei Zero, Sengoku Basara...
Powiedz czy coś z tego ci pasuje to na zasadzie podobieństw może wymyślę coś jeszcze. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 23-11-2009, 20:10
|
|
|
Coś w stylu Karmy, op od eureki Seven <shounen heart> albo 1 op shippuudena i jakieś coś w stylu Blazer Driva |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 23-11-2009, 20:20
|
|
|
To wspomniany opening Sengoku Basary powinien pasować.
Mam pustkę w głowie... może jeszcze zobacz openingi do Shaman Kinga i D.Gray mana.
EDIT. Jak mogłam zapomnieć! Jeszcze są openingi do Soul Eatera. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 23-11-2009, 21:08
|
|
|
4/ 4 sluchalem <Shaman king, soul eater, D.Gray man i te trzecie> Ja nie wiem, czy wszyscy nadal myślą , że Repli mało ogląda anime?
Ale coś klimatycznego takiego ci się chce na pamięć znać. Proszę was bardzo(Karma ze względu na Tales w tytule anime w którym zagościło)
A teraz pytanie nr2 : czy są jakieś Ekranizacje do Tales of Tempest albo of Innocenace bo jak wpisuje w google, to wyskakują tylko artykuły albo opening z gry |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 23-11-2009, 22:05
|
|
|
A skąd ja do jasnej anielki mam wiedzieć co oglądasz? Podawałam wszystko co mi przychodziło do głowy.
Pogrzebałam jeszcze i znalazłam Forever (opening do Erementar Gerard) i Special Life (z Kamen no Maid Guy). Pewno to też bedzie złe, ale bardziej już chyba nie pomogę (przynajmniej nie z tym utrzymującym się rozkojarzeniem). |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 23-11-2009, 22:10
|
|
|
A wie ktoś na pytanie nr 2 ? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-11-2009, 22:16
|
|
|
Po raz kolejny zadziwia mnie Twoje lenistwo, żeby sprawdzić na wiki. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 24-11-2009, 10:00
|
|
|
Keii napisał/a: | Po raz kolejny zadziwia mnie Twoje lenistwo, żeby sprawdzić na wiki. |
O tu przepraszam, żaden link na Wiki mi nie wyskoczył to raz. A dwa to to, że nawet po wpisaniu dwóch w/w tytułów na w wiki to i tak nic nie dało.
Ale i tak dziękuje za info |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-11-2009, 12:16
|
|
|
Chłopie, nie wiem, jakiej wiki używasz, ale po wstukaniu w en.wikipedia.org "Tales of Tempest" na samym dole strony masz całą listę gier i anime...
Ktoś wie, czy skórę trzeba jakoś wykańczać po pocięciu? Potrzebuję długie, wąskie paseczki i nie wiem, czy wystarczy, że kupię kawałek skóry i ostry nóż, czy jakieś specjalistyczne narzędzia dodatkowo... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
|