Kto mi powie... - Edycja 2 |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-02-2010, 21:12
|
|
|
Usunięto post użytkownika Jarmac1. Proszę się ponownie zapoznać z Regulaminem Forum, który jak widać został skrupulatnie pominięty.
IKa - Zua Biurokratka |
|
|
|
|
|
Lena100
Pani Cogito
Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 14-02-2010, 19:24
|
|
|
Czy tylko u mnie od wczoraj YouTube w FireFoxie wygląda jak eeee.... kupa?
Poza tym:
W explorerze prezentuje się normalnie. Przeinstalowałam liska, ale Tuby dalej szaleją, na ekranie sieczka. Co więcej mam problem z odtwarzaniem absolutnie wszystkich filmików online, poza (paradoksalnie) tych z Tuba. Nieważne, czy player jest od myspace, czy jakiś inny. Jak zostawiam je na chwilkę, żeby się załadowały, to tak jakby wracają do stanu pierwotnego, czyli przed kliknięciem na ekran, znowu wyskakuje logo danej strony, napis "klick to play" i cała operacja zaczyna się od początku. Więc niemożliwym jest oglądnięcie czegokolwiek, bo nie mam tak szybkiego łącza, żeby odtwarzać bez chwili czekania, a zanim się cokolwiek załaduje, to filmik się resetuje. Przeinstalowałam flash playera, bez skutku. Jakieś sugestie? Czy to wirusik?
Jestem sfrustrowana. Jigoku Shoujo na mnie czeka. |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 14-02-2010, 19:48
|
|
|
A nie instalowałas czasem nowszwej wersji Adobe Flash Playera? |
|
|
|
|
|
Lena100
Pani Cogito
Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 14-02-2010, 20:04
|
|
|
Osz, nie pamiętam, może włączałam jakieś aktualizacje. Ale wydaje mi się, że nie... Użyłam tej samej instalki co wcześniej, nie pobierałam niczego ze strony. Czy to może mieć jakiś wpływ? Ta nowsza wersja jest be? Aż do wczoraj wszystko dobrze chodziło. |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 14-02-2010, 21:22
|
|
|
U mnie ta nowa wersja wszystko zchrzania, najnowszy to bodajże 10. Tudzież nowsza wersja mozilli namieszała. Spróbuj moze odinstalować i wyposażyć się w starsze... może pomoże. |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 17-02-2010, 13:46
|
|
|
Pewnie większość przeklnie dzień, w którym multimedia podłączyła mi internet.
Zgodnie z namową użytkowników zakupiłem grę Star Wars KOTOR II. Przeszedłem już całą jako Jedi, jednak jest kilka spraw, których nie rozumiem:
- Czy Mira przeżyła na Malachorze V?
- Dlaczego Sith Assasinowie kłaniają mi się przed wejściem do kaplicy sithów, mimo, iż jestem rycerzem jedi? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-02-2010, 11:09
|
|
|
Mam taki drobny kłopot: koleżanka zaprosiła mnie do swojego nowego mieszkania, a ponieważ idę tam pierwszy raz, wypadałoby kupić jakiś prezent-drobiazg. Problem polega na tym, że nie mam najmniejszego pomysłu, co by to mogło być... Będę wdzięczna za jakieś propozycje :) |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-02-2010, 11:49
|
|
|
Ja bym chyba wybrał jakieś-coś do postawienia na półce. Na przykład szklaną kulkę, albo taką sześcienną świecę z zatopionymi różnymi dziwnymi rzeczami (na przykład kawą i pomarańczą) - coś co będzie drobiazgiem jednocześnie dla koleżanki i dla mieszkania ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 25-02-2010, 12:25
|
|
|
Cytat: | A nawet szklanki będą OK :D |
Te szklanki są kuszące, żałuję że nie mam kompletu takich klasycznych "musztardówek" :D
Vodh, pomysł ze świecą bardzo mi się podoba :)
Dzięki :) |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-02-2010, 15:02
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Mam taki drobny kłopot: koleżanka zaprosiła mnie do swojego nowego mieszkania, a ponieważ idę tam pierwszy raz, wypadałoby kupić jakiś prezent-drobiazg. Problem polega na tym, że nie mam najmniejszego pomysłu, co by to mogło być... Będę wdzięczna za jakieś propozycje :) |
A ja dziś mam dokładnie ten sam problem, o... >] |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-02-2010, 01:43
|
|
|
Ktoś mógłby doradzić mi jakiś dobry player filmów, którego nie trzeba instalować i zawiera w sobie kodeki? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-02-2010, 02:09
|
|
|
SMPlayer (graficzna nakładka na MPlayera), albo VLC. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-02-2010, 08:40
|
|
|
Dziękuję. Skorzystam z SMplayera, bo nie widzę na stronie wersji VLC bez instalatora (aczkolwiek pamiętam, że kiedy parę lat temu korzystałem z tego programu chyba instalować go nie musiałem...). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 26-02-2010, 18:45
|
|
|
Cytat: | Dziękuję. Skorzystam z SMplayera, bo nie widzę na stronie wersji VLC bez instalatora (aczkolwiek pamiętam, że kiedy parę lat temu korzystałem z tego programu chyba instalować go nie musiałem...). |
A widzisz, namawiałam Cię kiedyś na SMPlayera to nie chciałeś... SMPlayer dobry jest. |
|
|
|