Kto mi powie... - Edycja 2 |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-02-2010, 18:48
|
|
|
Media Player Classic/Best Player > reszta. Po prostu potrzebuję na zajęciach odtworzyć plik na laptopie instytutowym, a nie chcę zbytnio mieszać ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-02-2010, 22:28
|
|
|
"Program Firefox został już uruchomiony, ale nie odpowiada. Aby otworzyć nowe okno, należy najpierw zakończyć istniejący proces programu Firefox lub uruchomić ponownie system."
Taki komunikat pojawia się za każdym razem, gdy chę ponownie włączyć firefoxa. Między wejściami jest co najmniej pół godziny przerwy. Jest to dość niewygodne i czy ktoś wie, co to jest i co z tym można ewentualnie zrobić. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 27-02-2010, 22:33
|
|
|
Standardowo może pomóc przeinstalowanie. |
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 27-02-2010, 22:35
|
|
|
koranona napisał/a: | "Program Firefox został już uruchomiony, ale nie odpowiada. Aby otworzyć nowe okno, należy najpierw zakończyć istniejący proces programu Firefox lub uruchomić ponownie system."
Taki komunikat pojawia się za każdym razem, gdy chę ponownie włączyć firefoxa. Między wejściami jest co najmniej pół godziny przerwy. Jest to dość niewygodne i czy ktoś wie, co to jest i co z tym można ewentualnie zrobić. |
Alt + Ctrl + Delete, wybierasz zakładkę procesy, szukasz "firefox.exe" i klikasz "Zakończ Proces", w następnym okienku "Tak" i możesz znów włączać Mozillę. U mnie to działa, bo różnież często mam taki komunikat. |
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-02-2010, 22:40
|
|
|
ahm, takie operacje są możliwe <ostatecznie kuszę się na Explorera> ale to również niewygodne.... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 27-02-2010, 23:01
|
|
|
Jeśli bardzo nie chce Ci się reinstalować FF (w razie czego Mozbackup może zadbać o zachowanie ustawień/haseł/ulubionych) to przerzuć się na Chrome'a, a nie IE ;) |
|
|
|
|
|
Aosthi
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 28-02-2010, 12:31
|
|
|
Złożenia co prawda nie potrafię znaleźć ani w żadnym słowniku japońskiego ani chińskiego, ale patrząc na znaki znaczy po prostu 'wieczny dobrobyt i miłość"/"wieczna szczęśliwa miłość". |
|
|
|
|
|
Aosthi
|
Wysłany: 28-02-2010, 12:51
|
|
|
Dzięki, Keii :) |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 28-02-2010, 23:01
|
|
|
Wie ktoś czy na terenie Łodzi znajdę sklep, w który zaoferuje mi ubrania firmy Clockhouse? Niestety mi nawet ciotka google nie pomogła. |
|
|
Paweł
|
Wysłany: 28-02-2010, 23:07
|
|
|
Clockhouse to jedna z marek sprzedawanych w sklepie C&A - ciotka google podpowiada, że takowy w Manufakturze się znajduje. |
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 28-02-2010, 23:14
|
|
|
*Sru o biurko* Tyle razy wybierać się tam na szalony maraton zakupów i nie trafić na niego... Pora przejrzeć plan Manu przed następną wizytą.
Wielkie dzięki Paweł. |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-03-2010, 20:25
|
|
|
Lepiej moim zdaniem kupić w Mediamarkcie/Saturnie, płacisz niewiele więcej, ale dostajesz grę.
Ale ogólnie z PS3 nie ma takiej różnorodności modeli - na rynku są 2 Slimy - z dyskiem 250GB i 120GB. Różnic poza pojemnością HDD brak.
Pamiętaj, że jeśli chcesz podłączyć PS3 do TV HD/monitora z wyjściem HDMI, musisz kupić odpowiedni kabel - tutaj z kolei odradzam markety, polecam przejść się do zwykłego sklepu z okablowaniem. Mój HDMI kosztował chyba 20 zł (góra 30) i działa idealnie. Dla porównania, w MediaMarkcie najtańszy to 80 zł. |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 11-03-2010, 01:32
|
|
|
Albo mnie pamieć zawodzi, albo oczy. Czy na Tanuki nie było czasem kiedyś tłumaczeń piosenek? Nawet chyba redaktor od tego był. Jeśli nadal są, to gdzie? |
|
|
|